WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:mnie maz straszy ze bedzie robił dzieci do skutku az bedzie chłopak hahaha
Tesc nawet powiedzial ze ziemie na niego przepisze... Ma jednego wnuka ale to u corki wiec inne nazwisko ma
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja wczoraj chodziłam po lumpeksach i szukałam spodni ciążowych i ni huhu, a jak nie potrzebowałam to zawsze na wieszakach zauważyłam kilka par, może dziś do jeszcze jednego zajdę, ale zobaczę co i jak będzie z moją motywacją nawet bluzek ładnych nie znalazłam co by na dłużej starczyły albo byłyby na tyle długie żeby do legginsów założyć. A wczoraj do rosska poszłam, bo była promocja na ciążowe rajtki i też nie było. Dość tych złośliwości!
Póki co śniadanko, czas opracować plan strategiczny na dzisiejszy dzień
Do kiedy ta promocja na te ciążowe rajtki? -
hemoglobina glikowana pokazuje jak "skakały" ci cukry w ciagu ostatnich 3 miesięcy (bo tyle zyją krwinki), moja wyszła dobra i wiadomo, ze nic najgorszego z cukrami nie działo się przed ciążą. Pozniej sie to badanie powtarza, czy cukrzyca jest wyrównana. Poządany wynik to około 5% . u mnie trochę cholesterol i trójglicerydy za wysoko, ale diab uspokajała, ze moje przekroczenia to nic w porównaniu z innymi ciężarnymi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku usługa się serce mi wali jak szalone zaraz zawał będę miała hahaha
Trzęsę się cała ale jaka dumna jestem z siebie.
Nie chciałam męża budzić bo śpi po nocce.
Stwierdzam że to pikuś hahaha
A ja tak panikowalam.cukier po 1h -97!!!!!
Dzierzba, kamciaelcia, Robotka1, martta, mmargol lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dziewczynki sa super, ojcowie moze gdzies tam marza o synu..ale to corka zgarnia ich serce moj jest tak wpatrzony w corcie ze szok bo dziewczynki to takie niewinne a chlopaka mowi ze by tresowal :p no i tez sie cieszy ze druga corka..zawsze to jednak dla naszej Lilki lepiej choc z syna tez bysmynsie cieszyli bardzo najwazniejsze ze zdrowe, plec nie ma znaczenia
żabka04, Sabina, mmargol lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:bedzie miala wszystko po siostrzyczce w zasadzie to na porod tylko pieluchy chyba kupie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czyli, zabka, bardzo dobry wynik, a pierwsze śniadanie to najtrudniejsze
i może się okazać, że kazde jedzenie ci posłuzy, tylko ze słodyczami trzeba sie pozegnac...ale czekolada gorzka kawałek czemu nie?i uwazac ciut z owocami, zwlaszcza z tymi słodkimiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:41
-
nick nieaktualnyMój mąż chce chłopaka bo zarazić pewnie chce go samochodami, mechanika i motorami:-)
Ja z córką byłam w ciąży i na wizycie się dowiedzialam kto tam mieszka gin dał Mo zdjęcie usg żeby mąż zgadł co ma między nogami przyszłam do domu mówię patrz i zgadza co ma między nogami a ja lecę siku bo nie dam rady.
Przychodzę z WC a on na balkonie siedział bo to ciepło było i z takim żalem dość głośno mówi psiocha??? Dziewczynka??? Patrzę na niego a on taki smutny i pochwali mówi a kto że mną w piłkę będzie grał,ktoś śrubki będzie kręcił że mną itd był tak poważny a mi tak smutno się zrobiło że to nie syn jakieś wyrzuty miałam ale przeszło mi po chwili dziś córką faktycznie serce jego skradła jest strasznie za nią po mimo że czasami nas ta nasza historyczna wyprowadza z równowagi. Kochamy ja mocno i nie wyobrażamy sobie życia bez niej
kamciaelcia, mmargol, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
Dokładnie a z chemii to chusteczki i krem do tylka co w sumie i tak dalej uzywam u Lilki bo pewnie nim ja odpieluchuje to minimum rok...choc na urodziny dostala nocnik grajacy ale za dlugo na nim nie wysiedzi :p
Widze ze Wy juz na cukier chodzicie z obciazeniem, a czemu tak szybko? Ja mialam na poczatku cukier raz badany naczczo wyszlo oki i teraz chyba dopiero ta glukoza ok 26 tc? Tak samo mialam w 1 ciazy...z czego wynika ze juz macie glukoze do picia? -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:czyli, zabka, bardzo dobry wynik, a pierwsze śniadanie to najważniejsze
i może się okazać, że kazde jedzenie ci posłuzy, tylko ze słodyczami trzeba sie pozegnac...ale czekolada gorzka kawałek czemu nie?i uwazac ciut z owocami, zwlaszcza z tymi słodkimi
W tym sek że ja nie jem słodyczy bo odrzuciło mnie.
Jak już mam ochotę i nawet mi posmarowala czekolada z nadzienie malinowym albo truskawkowym to zjem 2-4 kosteczek. Ale to dopiero 2 razy tak miałam ochotę cały czas bym jadła kiszone i sos czosnkowy.
A to badanie o którym pisalysmy to biorą z krwi??? Tam będzie pisał % czy mam sama sobie wyliczyć.
Można iść go zrobić szybciej czy przed wizytą dopiero ile czekałam na wynik??? -
nick nieaktualny
-
w pierwszej ciązy pierwsza glukoza tez była za wysoka 107, zrobiłam krzywa i wyszła dobrze, potem w 24 tc krzywa i wyszła dobrze. teraz krzywa w 7tc nie wyszła dobrze...cukrzyce ciążowa ma 6% ciężarnych? to dużo i nie duzo, narazie jest nas 3 na około 100. mozliwe ze ktoś jeszcze dołączy po 20 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:53
-
nick nieaktualny