X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • esmi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho u nas pada ;)
    agaita u nas drogie są mieszkania a płace najniższe :) i nadal zastanawiam się skad ludzie biorą kasę na mieszkania ;)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    oho u nas pada ;)
    agaita u nas drogie są mieszkania a płace najniższe :) i nadal zastanawiam się skad ludzie biorą kasę na mieszkania ;)
    U nas są drogie bo zarobki zawyza Orlen :/ ale ja będę szukać w starszym budownictwie. Mam kawalerkę na nowym osiedlu, więc w jej cenie kupię 2-3 pokoje w starszym budownictwie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:26

• esmi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My widzieliśmy ogłoszenie identycznego mieszkania co u nas tylko aneksu nie było tylko oddzielne pomieszczenia to cena takiego mieszkania to 210 tyś :o !
    czasami lubię oglądać mieszkania głownie zwracam uwagę na kuchnie :)

zem3anlidu4xmpao.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi mi zależy na tym, żeby aneksu nie było, ewentualnie taki, który można totalnie zamknąć przesuwanymi drzwiami. Przy 4 pokojach mogłabym mieć aneks przy 2-3 nie koniecznie mi to pasuje.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszły moje zaslony :D
    cudeńka
    czerwony jest czerwonym
    grube
    tylko pokój malować :)
    mąż sie smieje , czy karnisz cięzar wytrzyma ;)

Pysiaczek89, Ksosia, mychakruszyna lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to jeśli mój synuś pójdzie po tatusiu to płaskodupie murowane, więc długo będziemy na 1 w pampersach... natomiast jesli po mnie, to będzie co pieścić! :)

Dziewczyny, co dziś na obiad? Szukam inspiracji...?

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się coś pozbierać nie mogę do wyjścia z domu, na dodatek złapał mnie stres przed jutrzejszym egzaminem, a młody rozruszał się w brzuchu na całego, że ciężko mi usiedzieć na miejscu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też drogie mieszkania... pensje raczej średnie. U nas bardziej opłaca się kupić małą działkę i dom postawić! fakt, że działka jest naprawde mała i z każdej strony sąsiedzi, ale cenowo wyjdzie jak za mieszkanie.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis chyba placki po węgiersku zrobię bo mam ochotę ;) dzień dobry wszystkim ;) u mnie pogoda się miesza, mam nadzieje że nie lunie bo muszę iść z L4 do pracy :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pogoda mnie dobije wstałam zjadłam i spać mi się chce :(

Jak byłam u koleżanki ostatnio to musiała swojej córce podwijac pampersy bo byly za duże ale nie wiem czy miała 0 czy 1. Ja jeszcze nie mam ale już patrzę na promocjach

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosiu
    może u ciebie kwestia cen zależy od jezior w sasiedztwie?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu Twoje placki pycha :) a mąka żytnia sprawila, że wyszły chrupkie z wierzchu jak racuszki :)
    Nawet mój Borynio - Tadek niejadek zjadł 5 :-)
    Ja dzisiaj na obiad łosoś z masłem w ziołach, młode ziemniaczki i sałatka grecka :)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kamciu:)
    Każdy nazywa tutaj siebie 'bieznesmenem". Kupują mieszkania po to zeby sprzedać i zarobić na nim. Ceny wynajmów to też kolosy.

Cóz, z jednej strony się nie dziwię, ale z drugiej normalnie burżujstwo, uważające się za klasę wyższą, będące wysoko w średniej, kontra niższy szczebel średniej (cyztaj: ludzie którzy mają znajomości, kontra ci bez znajomości).
    Małe miasteczka są straszne pod tym względem... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ksosiu Twoje placki pycha :) a mąka żytnia sprawila, że wyszły chrupkie z wierzchu jak racuszki :)
    Nawet mój Borynio - Tadek niejadek zjadł 5 :-)
    Ja dzisiaj na obiad łosoś z masłem w ziołach, młode ziemniaczki i sałatka grecka :)

Agatia byłabym nie fair gdybym przyznała sobie te zasługi. To jest przepis z kwestii smaku. Ostatnio uwielbiam jej przepisy i przed każdymi zakupami okupuję przepisy p. Asi :)
    Dziś będę robić muffinki z jagodami i właśnie tworzę listę zakupów. Trzeba biec póki nie pada :)

agatia lubi tę wiadomość

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, ja jestem ciemniak i szukałam tylko w zakładce outlet, dopiero teraz weszłam na tą klubową i znalazłam. Wybrałam szarą, bo będzie mi pięknie do wózka pasować <3 Jeszcze raz dzięki za informację :)
    Ja dziś na obiad robię pierogi-ruskie i z jagodami.
    Jak czytam o cenach mieszkań u Was, to zazdroszczę, bo u nas na śląsku(w aglomeracji) za mieszkanie z rynku wtórnego, do totalnego remontu, ok 60m2 trzeba dać min. 180 000zł. O cenach działek na których można postawić dom, to w ogóle nie wspomnę, bo to jakiś kosmos. My z mężem mamy to szczęście, że dostał dom od rodziców. Co prawda, jego ojciec ma prawo mieszkania na parterze, musimy spłacić brata, a sama chata(tzn 1 piętro) było w stanie surowym, więc kosztowało nas to mnóstwo pieniędzy, pracy własnej włożonej w wykończenie, ale obyło się bez kredytu. Zostało nam zrobienie elewacji na zewnątrz i w planach mamy modernizację poddasza, tak by zrobić tam ze 2 sypialnie, ale to dopiero za jakiś czas, na razie mieścimy się na tych 80 metrach ;)
    PS.W Auchan są chusteczki Pampers(6-cio paki) za 27zł :)

alinka, A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu nie ważne, że przepis zapozyczony, ważne, że mamy z Młodym pełne brzuchy :-D

A to my dzisiaj :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/def18759a44c.jpg

bbeczka91, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, Angela89, Sabina, claudiuszek, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, my też mamy 38m na razie włacznie z garderobą, która ma tylko półki i szafki.

Pysiaczku taki metraż to nawet na zawsze może straczyć :) piękne.. najważniejsze, że macie a remonty z czasem się zrobi.

esmi, bardzo tanio kupiliście mieszkanko :) my za 38m daliśmy 250 tys.

alinka, ja pampersy kupiłam 2 op. 1, a potem się zobaczy i dokupi, nie robię za dużych zapasów.

No przeżyłam dentystę i jeśli nic się nie wydarzy, nie zacznie boleć to do porodu mam spokój. Zrobiła mi dwa zęby, jeden kiedyś będzie chyba kanałowo musiał być i korona, ale jak teraz nie rozboli to będzie na chwilę.
    Ogólnie z dziąsłem masakra, zakrwawione.. ale ma się zaleczyć. Także nic tylko być dobrej myśli i skupić się wyłącznie na dzieciach ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:09

Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie kolejne pranie :) tym razem pościel i ręczniki :)
    pierlka bo do remontu mieszkanie to tanio kupiliśmy ja bym chciała jak najszybciej spłacic.....

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Robie kolejne pranie :) tym razem pościel i ręczniki :)
    pierlka bo do remontu mieszkanie to tanio kupiliśmy ja bym chciała jak najszybciej spłacic.....
    Oj Nam też na tym zależy, teraz wiadomo że przystopuje Nas trochę, ale wcześniej spłacaliśmy na maxa ile dawaliśmy radę.

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko bo przy dwójce dzieciaków to faktycznie chwilowo Was przystopuje, ale dacie radę :)
    Ja dla tego nie chcę wlazic w kredyt, bo ciężko się będzie wygrzebac przy dwójce. Dla tego też z metrazem nie będę szaleć, bo to niestety wiąże się z wysokim czynszem :) a moja pensja z budżetówki jest bez szału :)

‹‹ 1477 1478 1479 1480 1481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ