WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
esmi wrote:oho u nas pada
agaita u nas drogie są mieszkania a płace najniższei nadal zastanawiam się skad ludzie biorą kasę na mieszkania
ale ja będę szukać w starszym budownictwie. Mam kawalerkę na nowym osiedlu, więc w jej cenie kupię 2-3 pokoje w starszym budownictwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:26
-
My widzieliśmy ogłoszenie identycznego mieszkania co u nas tylko aneksu nie było tylko oddzielne pomieszczenia to cena takiego mieszkania to 210 tyś :o !
czasami lubię oglądać mieszkania głownie zwracam uwagę na kuchnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie kamciu:)
Każdy nazywa tutaj siebie 'bieznesmenem". Kupują mieszkania po to zeby sprzedać i zarobić na nim. Ceny wynajmów to też kolosy.
Cóz, z jednej strony się nie dziwię, ale z drugiej normalnie burżujstwo, uważające się za klasę wyższą, będące wysoko w średniej, kontra niższy szczebel średniej (cyztaj: ludzie którzy mają znajomości, kontra ci bez znajomości).
Małe miasteczka są straszne pod tym względem... -
nick nieaktualnyagatia wrote:Ksosiu Twoje placki pycha
a mąka żytnia sprawila, że wyszły chrupkie z wierzchu jak racuszki
Nawet mój Borynio - Tadek niejadek zjadł 5
Ja dzisiaj na obiad łosoś z masłem w ziołach, młode ziemniaczki i sałatka grecka
Agatia byłabym nie fair gdybym przyznała sobie te zasługi. To jest przepis z kwestii smaku. Ostatnio uwielbiam jej przepisy i przed każdymi zakupami okupuję przepisy p. Asi
Dziś będę robić muffinki z jagodami i właśnie tworzę listę zakupów. Trzeba biec póki nie padaagatia lubi tę wiadomość
-
Alinka, ja jestem ciemniak i szukałam tylko w zakładce outlet, dopiero teraz weszłam na tą klubową i znalazłam. Wybrałam szarą, bo będzie mi pięknie do wózka pasować
Jeszcze raz dzięki za informację
Ja dziś na obiad robię pierogi-ruskie i z jagodami.
Jak czytam o cenach mieszkań u Was, to zazdroszczę, bo u nas na śląsku(w aglomeracji) za mieszkanie z rynku wtórnego, do totalnego remontu, ok 60m2 trzeba dać min. 180 000zł. O cenach działek na których można postawić dom, to w ogóle nie wspomnę, bo to jakiś kosmos. My z mężem mamy to szczęście, że dostał dom od rodziców. Co prawda, jego ojciec ma prawo mieszkania na parterze, musimy spłacić brata, a sama chata(tzn 1 piętro) było w stanie surowym, więc kosztowało nas to mnóstwo pieniędzy, pracy własnej włożonej w wykończenie, ale obyło się bez kredytu. Zostało nam zrobienie elewacji na zewnątrz i w planach mamy modernizację poddasza, tak by zrobić tam ze 2 sypialnie, ale to dopiero za jakiś czas, na razie mieścimy się na tych 80 metrach
PS.W Auchan są chusteczki Pampers(6-cio paki) za 27złalinka, A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ksosiu nie ważne, że przepis zapozyczony, ważne, że mamy z Młodym pełne brzuchy
A to my dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/def18759a44c.jpgbbeczka91, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, Angela89, Sabina, claudiuszek, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin, my też mamy 38m na razie włacznie z garderobą, która ma tylko półki i szafki.
Pysiaczku taki metraż to nawet na zawsze może straczyćpiękne.. najważniejsze, że macie a remonty z czasem się zrobi.
esmi, bardzo tanio kupiliście mieszkankomy za 38m daliśmy 250 tys.
alinka, ja pampersy kupiłam 2 op. 1, a potem się zobaczy i dokupi, nie robię za dużych zapasów.
No przeżyłam dentystę i jeśli nic się nie wydarzy, nie zacznie boleć to do porodu mam spokój. Zrobiła mi dwa zęby, jeden kiedyś będzie chyba kanałowo musiał być i korona, ale jak teraz nie rozboli to będzie na chwilę.
Ogólnie z dziąsłem masakra, zakrwawione.. ale ma się zaleczyć. Także nic tylko być dobrej myśli i skupić się wyłącznie na dzieciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:09
Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyesmi wrote:Robie kolejne pranie
tym razem pościel i ręczniki
pierlka bo do remontu mieszkanie to tanio kupiliśmy ja bym chciała jak najszybciej spłacic..... -
Pirelko bo przy dwójce dzieciaków to faktycznie chwilowo Was przystopuje, ale dacie radę
Ja dla tego nie chcę wlazic w kredyt, bo ciężko się będzie wygrzebac przy dwójce. Dla tego też z metrazem nie będę szaleć, bo to niestety wiąże się z wysokim czynszema moja pensja z budżetówki jest bez szału