X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juupijjj dzis zaczelam 7 miesiac noooo....czyli ostatnia prosta ! :) to mi poprawilo humor :)

Sabina, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w 33tc! :)

Ja ogolnie dobrze spalam, ale mialam sen ze spadam. Znacie to uczucie w brzuchu przy ladowaniu samolotu... To uczucie mnie obudzilo....
    Ale bez problemu zasnelam dalej...
    A rano relefon meza juz dawal o sobie znac...
    Nie wiem czy kojarzycie piosenke tokyo drift...
    Maz ma taki dzwiek, a ja wariuje przez to... Szczegolnie rano i w nocy.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja
    noc dobra choc jakieś głupie sny mialam
    i jakaś wichura u nas była, zamknełam okno w kuchni i dalej spałam jak zabita, myslałam , że budzik z łózka mnie nie wyciagnie
    od rana juz pakuję paczuszki (sprzedaz na allegro) i obmyslam plan dni-chyba czeka nas wyjazd do Gorzowa :( jutro jade tam do diabetologa ale mąz ma słuzbe, a musi paszport wyrobić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja,

Mimo pobudek w nocy do wc i kłucia w podbrzuszu to nawet nieźle śpię ostatnio.

Teraz jem śniadanko i na 10-tą jadę do dentysty, mam nadzieję, że to już ostatni raz w ciąży :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od rana przeglądam gazetki marketów budowlanych, jesień-zima planuję zakup mieszkania i przeglądam kuchnie i łazienki :) za dużo tego wszystkiego :) Liczylamr na dopłatę z MDM bo z 2 dzieci już się nieźle opłaca, ale niestety kasa na 2017r już wykorzystana ha ha ha, a co.dopiero na ten rok ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja od rana przeglądam gazetki marketów budowlanych, jesień-zima planuję zakup mieszkania i przeglądam kuchnie i łazienki :) za dużo tego wszystkiego :)
    ale fajnie móc sobie zrobić wszystko po swojemu z katalogu lub gotowego projektu <3 zazdroszczę.

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    ale fajnie móc sobie zrobić wszystko po swojemu z katalogu lub gotowego projektu <3 zazdroszczę.
    Znowu nie bede tak szalec, bo kupno + remont chcę ogarnąć bez kredytu lub z niewielką pożyczką. Najbardziej wiadomo kuchnia i łazienka zje kasy, bo pokoje to na spokojnie z czasem. Przeglądam oferty marketów, bo mają znosne ceny, a jakość nienajgorsza. Mam nadzieję, że uda sie kupic 3 pokoje. Na razie się nie śpieszę, czekam na.jakąś fajną ofertę :) w sumie nic mnie nie goni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakau was dzis pogoda ? Bo u nas deszczowo wszyscy w kurtkach biegaja zapieci po same uszy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia powodzenia !

sarcia u mnie pochmurno i średnio ciepło.. raz słońce, raz deszcz i wiatr.. różnie, zmiennie, ale wolę tak niż ten upał ;)
    A ludzie to mają nasrane w głowach ;P nie raz gorąco, a oni zapięci pod same uszy jak na zimę w kurtkach, haha :D albo w takich pikowanych cienkich :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ok 20 st. ale wieje i przelotne opady

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u Nas podobnie, właśnie pada ale ponad 20st jest, lekko wieje.. więc chłodno, ale bez przesady :D zaraz przeziera słonko :)

• esmi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u nas pochmurno nie zimno :) zaprowadziłam syna do żłobka zrobiłam zakupy :) przywieźli dla mnie ciuchy dla starszaka :) wstawiłam pranie, wyciągnęłam kurczaka :)
    agaita my kupiliśmy mieszkanie do remontu i powoli remontujemy :) w tym roku aneks robimy na wiosnę meble kuchenne i może sypialnie :) w porównaniu ile byśmy na mieszkanie do wprowadzenia to my dużo nie wydaliśmy :) a wczoraj małe święto mieliśmy bo kredyt poniżej 100 tyś :) jedynie 99 tyś z groszami :D hihihihi

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my kupiliśmy w części urządzone, z rynku wtórnego, ale malutkie. Łazienka i kuchnia była, mini garderoba też więc kwestia dokupienia mebli do salonu była i małego pokoju, ale szukaliśmy co taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 09:03

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia u nas też pochmurno i chyba bedzie lało :/

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    My wlasnie z moim M. kupiliśmy w zeszłym roku mieszkanko, stan deweloperski i tak powolutku remontujemy juz prawie rok. Na szczescie juz jesteśmy na końcu tej ciężkiej drogi i w tym tygodniu oczekujemy kuchni :D bo moja kuchnia obecna to jeden palnik i pseudo blat :P i teraz bedziemy sie brać za pokoju Marcela, ktory obecnie służy nam za magazyn i graciarnię :P mam nadzieje ze do września sie wyrobimy :) ogolnie tez myslalam ze remont to super sprawa, wszytsko sie wybierze itp., ale szczerze mam juz tego dosyc i ciesze sie ze to juz prawie koniec :) zostaną do kupienia takie dodatki typu stol, krzesła. Ale to juz pewnie jak Marcel bedzie :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remonty to koszmar, nienawidzę tego uczucia, że wszędzie syf i mam wrażenie, że nigdzie końca nie będzie :P
    Jedyny plus to taki, że potem można cieszyć się swoim ;)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja juz sie boje, jak obnoszenia z tymi szafkami do kuchni i znowu bedzie taki syf :/ a ja nie posprzątam :/ wiec mój M. bedzie walczył z tym syfem, kurzem itp i tego sie boje, jak on to wszytsko ogarnie sam. Ja jedyne mogę z kanapy mu pokazywać palcem co pominął :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ogolem chcemy budowac dom wg swojego projektu, a aktualny wynajac pozniej :)mymy dzialke wiec szkoda zeby stala i sie marnowala

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal jestem ciekawa czy mój mąż wyremontuje pokoik dla Młodego przed porodem :P
    i kiedy w końcu jakaś dobra dusza zdejmie boazerię w łazience?? :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No my kupiliśmy w części urządzone, z rynku wtórnego, ale malutkie. Łazienka i kuchnia była, mini garderoba też więc kwestia dokupienia mebli do salonu była i małego pokoju, ale szukaliśmy co taniej.
    Ja też tylko rynek wtórny :) sna stan surowy mnie nie stać, ani na zakup, ani na remont.
    Najlepiej jakby łazienka była zrobiona i podłogi, bo kuchni mam swoją wizję ;) pokoje ba spokojnie, bo to kwestia pomalowania i stopniowego meblowania.

pirelka lubi tę wiadomość

‹‹ 1475 1476 1477 1478 1479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ