X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juupijjj dzis zaczelam 7 miesiac noooo....czyli ostatnia prosta ! :) to mi poprawilo humor :)

Sabina, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w 33tc! :)

Ja ogolnie dobrze spalam, ale mialam sen ze spadam. Znacie to uczucie w brzuchu przy ladowaniu samolotu... To uczucie mnie obudzilo....
    Ale bez problemu zasnelam dalej...
    A rano relefon meza juz dawal o sobie znac...
    Nie wiem czy kojarzycie piosenke tokyo drift...
    Maz ma taki dzwiek, a ja wariuje przez to... Szczegolnie rano i w nocy.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja
    noc dobra choc jakieś głupie sny mialam
    i jakaś wichura u nas była, zamknełam okno w kuchni i dalej spałam jak zabita, myslałam , że budzik z łózka mnie nie wyciagnie
    od rana juz pakuję paczuszki (sprzedaz na allegro) i obmyslam plan dni-chyba czeka nas wyjazd do Gorzowa :( jutro jade tam do diabetologa ale mąz ma słuzbe, a musi paszport wyrobić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja,

Mimo pobudek w nocy do wc i kłucia w podbrzuszu to nawet nieźle śpię ostatnio.

Teraz jem śniadanko i na 10-tą jadę do dentysty, mam nadzieję, że to już ostatni raz w ciąży :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od rana przeglądam gazetki marketów budowlanych, jesień-zima planuję zakup mieszkania i przeglądam kuchnie i łazienki :) za dużo tego wszystkiego :) Liczylamr na dopłatę z MDM bo z 2 dzieci już się nieźle opłaca, ale niestety kasa na 2017r już wykorzystana ha ha ha, a co.dopiero na ten rok ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja od rana przeglądam gazetki marketów budowlanych, jesień-zima planuję zakup mieszkania i przeglądam kuchnie i łazienki :) za dużo tego wszystkiego :)
    ale fajnie móc sobie zrobić wszystko po swojemu z katalogu lub gotowego projektu <3 zazdroszczę.

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    ale fajnie móc sobie zrobić wszystko po swojemu z katalogu lub gotowego projektu <3 zazdroszczę.
    Znowu nie bede tak szalec, bo kupno + remont chcę ogarnąć bez kredytu lub z niewielką pożyczką. Najbardziej wiadomo kuchnia i łazienka zje kasy, bo pokoje to na spokojnie z czasem. Przeglądam oferty marketów, bo mają znosne ceny, a jakość nienajgorsza. Mam nadzieję, że uda sie kupic 3 pokoje. Na razie się nie śpieszę, czekam na.jakąś fajną ofertę :) w sumie nic mnie nie goni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakau was dzis pogoda ? Bo u nas deszczowo wszyscy w kurtkach biegaja zapieci po same uszy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia powodzenia !

sarcia u mnie pochmurno i średnio ciepło.. raz słońce, raz deszcz i wiatr.. różnie, zmiennie, ale wolę tak niż ten upał ;)
    A ludzie to mają nasrane w głowach ;P nie raz gorąco, a oni zapięci pod same uszy jak na zimę w kurtkach, haha :D albo w takich pikowanych cienkich :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ok 20 st. ale wieje i przelotne opady

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u Nas podobnie, właśnie pada ale ponad 20st jest, lekko wieje.. więc chłodno, ale bez przesady :D zaraz przeziera słonko :)

• esmi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u nas pochmurno nie zimno :) zaprowadziłam syna do żłobka zrobiłam zakupy :) przywieźli dla mnie ciuchy dla starszaka :) wstawiłam pranie, wyciągnęłam kurczaka :)
    agaita my kupiliśmy mieszkanie do remontu i powoli remontujemy :) w tym roku aneks robimy na wiosnę meble kuchenne i może sypialnie :) w porównaniu ile byśmy na mieszkanie do wprowadzenia to my dużo nie wydaliśmy :) a wczoraj małe święto mieliśmy bo kredyt poniżej 100 tyś :) jedynie 99 tyś z groszami :D hihihihi

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my kupiliśmy w części urządzone, z rynku wtórnego, ale malutkie. Łazienka i kuchnia była, mini garderoba też więc kwestia dokupienia mebli do salonu była i małego pokoju, ale szukaliśmy co taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 09:03

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia u nas też pochmurno i chyba bedzie lało :/

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    My wlasnie z moim M. kupiliśmy w zeszłym roku mieszkanko, stan deweloperski i tak powolutku remontujemy juz prawie rok. Na szczescie juz jesteśmy na końcu tej ciężkiej drogi i w tym tygodniu oczekujemy kuchni :D bo moja kuchnia obecna to jeden palnik i pseudo blat :P i teraz bedziemy sie brać za pokoju Marcela, ktory obecnie służy nam za magazyn i graciarnię :P mam nadzieje ze do września sie wyrobimy :) ogolnie tez myslalam ze remont to super sprawa, wszytsko sie wybierze itp., ale szczerze mam juz tego dosyc i ciesze sie ze to juz prawie koniec :) zostaną do kupienia takie dodatki typu stol, krzesła. Ale to juz pewnie jak Marcel bedzie :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remonty to koszmar, nienawidzę tego uczucia, że wszędzie syf i mam wrażenie, że nigdzie końca nie będzie :P
    Jedyny plus to taki, że potem można cieszyć się swoim ;)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja juz sie boje, jak obnoszenia z tymi szafkami do kuchni i znowu bedzie taki syf :/ a ja nie posprzątam :/ wiec mój M. bedzie walczył z tym syfem, kurzem itp i tego sie boje, jak on to wszytsko ogarnie sam. Ja jedyne mogę z kanapy mu pokazywać palcem co pominął :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ogolem chcemy budowac dom wg swojego projektu, a aktualny wynajac pozniej :)mymy dzialke wiec szkoda zeby stala i sie marnowala

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal jestem ciekawa czy mój mąż wyremontuje pokoik dla Młodego przed porodem :P
    i kiedy w końcu jakaś dobra dusza zdejmie boazerię w łazience?? :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No my kupiliśmy w części urządzone, z rynku wtórnego, ale malutkie. Łazienka i kuchnia była, mini garderoba też więc kwestia dokupienia mebli do salonu była i małego pokoju, ale szukaliśmy co taniej.
    Ja też tylko rynek wtórny :) sna stan surowy mnie nie stać, ani na zakup, ani na remont.
    Najlepiej jakby łazienka była zrobiona i podłogi, bo kuchni mam swoją wizję ;) pokoje ba spokojnie, bo to kwestia pomalowania i stopniowego meblowania.

pirelka lubi tę wiadomość

‹‹ 1475 1476 1477 1478 1479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ