WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry w 33tc!
Ja ogolnie dobrze spalam, ale mialam sen ze spadam. Znacie to uczucie w brzuchu przy ladowaniu samolotu... To uczucie mnie obudzilo....
Ale bez problemu zasnelam dalej...
A rano relefon meza juz dawal o sobie znac...
Nie wiem czy kojarzycie piosenke tokyo drift...
Maz ma taki dzwiek, a ja wariuje przez to... Szczegolnie rano i w nocy. -
Witam sie i ja
noc dobra choc jakieś głupie sny mialam
i jakaś wichura u nas była, zamknełam okno w kuchni i dalej spałam jak zabita, myslałam , że budzik z łózka mnie nie wyciagnie
od rana juz pakuję paczuszki (sprzedaz na allegro) i obmyslam plan dni-chyba czeka nas wyjazd do Gorzowajutro jade tam do diabetologa ale mąz ma słuzbe, a musi paszport wyrobić
-
nick nieaktualny
-
Ja od rana przeglądam gazetki marketów budowlanych, jesień-zima planuję zakup mieszkania i przeglądam kuchnie i łazienki
za dużo tego wszystkiego
Liczylamr na dopłatę z MDM bo z 2 dzieci już się nieźle opłaca, ale niestety kasa na 2017r już wykorzystana ha ha ha, a co.dopiero na ten rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:31
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja od rana przeglądam gazetki marketów budowlanych, jesień-zima planuję zakup mieszkania i przeglądam kuchnie i łazienki
za dużo tego wszystkiego
zazdroszczę.
-
pirelka wrote:ale fajnie móc sobie zrobić wszystko po swojemu z katalogu lub gotowego projektu
zazdroszczę.
w sumie nic mnie nie goni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia powodzenia !
sarcia u mnie pochmurno i średnio ciepło.. raz słońce, raz deszcz i wiatr.. różnie, zmiennie, ale wolę tak niż ten upał
A ludzie to mają nasrane w głowach ;P nie raz gorąco, a oni zapięci pod same uszy jak na zimę w kurtkach, hahaalbo w takich pikowanych cienkich
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny u nas pochmurno nie zimno
zaprowadziłam syna do żłobka zrobiłam zakupy
przywieźli dla mnie ciuchy dla starszaka
wstawiłam pranie, wyciągnęłam kurczaka
agaita my kupiliśmy mieszkanie do remontu i powoli remontujemyw tym roku aneks robimy na wiosnę meble kuchenne i może sypialnie
w porównaniu ile byśmy na mieszkanie do wprowadzenia to my dużo nie wydaliśmy
a wczoraj małe święto mieliśmy bo kredyt poniżej 100 tyś
jedynie 99 tyś z groszami
hihihihi
-
nick nieaktualnyNo my kupiliśmy w części urządzone, z rynku wtórnego, ale malutkie. Łazienka i kuchnia była, mini garderoba też więc kwestia dokupienia mebli do salonu była i małego pokoju, ale szukaliśmy co taniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 09:03
-
Agatia
My wlasnie z moim M. kupiliśmy w zeszłym roku mieszkanko, stan deweloperski i tak powolutku remontujemy juz prawie rok. Na szczescie juz jesteśmy na końcu tej ciężkiej drogi i w tym tygodniu oczekujemy kuchnibo moja kuchnia obecna to jeden palnik i pseudo blat
i teraz bedziemy sie brać za pokoju Marcela, ktory obecnie służy nam za magazyn i graciarnię
mam nadzieje ze do września sie wyrobimy
ogolnie tez myslalam ze remont to super sprawa, wszytsko sie wybierze itp., ale szczerze mam juz tego dosyc i ciesze sie ze to juz prawie koniec
zostaną do kupienia takie dodatki typu stol, krzesła. Ale to juz pewnie jak Marcel bedzie
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
No ja juz sie boje, jak obnoszenia z tymi szafkami do kuchni i znowu bedzie taki syf
a ja nie posprzątam
wiec mój M. bedzie walczył z tym syfem, kurzem itp i tego sie boje, jak on to wszytsko ogarnie sam. Ja jedyne mogę z kanapy mu pokazywać palcem co pominął
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No my kupiliśmy w części urządzone, z rynku wtórnego, ale malutkie. Łazienka i kuchnia była, mini garderoba też więc kwestia dokupienia mebli do salonu była i małego pokoju, ale szukaliśmy co taniej.
sna stan surowy mnie nie stać, ani na zakup, ani na remont.
Najlepiej jakby łazienka była zrobiona i podłogi, bo kuchni mam swoją wizjępokoje ba spokojnie, bo to kwestia pomalowania i stopniowego meblowania.
pirelka lubi tę wiadomość