WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilka waży już ok. 1400g, widzę że w porównaniu do Waszych maluszków(nawet tych młodszych ciążowo) to okruszek z niej. Lekarz mnie trochę postraszył tą niską hemoglobiną, tzn widziałam że sam dumał nad tym co by tu zrobić. Biorę 1x1dziennie Tardyferon, do tego witaminy dla kobiet w ciąży(tam też jest żelazo), a morofologia leci ciągle w dół. Kazał mi dołączyć tabletki z buraka, wit.C i kompleks witB, a za 10 dni powtórzyć morfologię i iść do internisty na konsultację(koniecznie ma mi dać wpis w karcie ciąży).
Dziękuję Wam za ciepłe słowa dot. fotek, miło się czytało
Alinka, chyba już wykupili te torby, bo jest tylko jedna ze Skip Hop za 309zł.
Pysiaczku, cudne te lampy, zerknę też na nie na stronce za chwilę
Pysiaczek89, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ja wzielam Apap echinacea i mi przeszlo rozbicie
. Dzisiaj na szkole rodzenia byla lala na temacie karmienie, zakochalam sie w niej
. Dostalismy prezenty, butelki avent, sudokrem, probki pampers i canpol i duzo innych
. Jutro wezme sie za ogarnianie bo juz sie lepiej czuje. Z rana pojde zdjac szwy bo juz wie ladnie zasklepilo i boje sie ze sie zarosna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś spać znowu nie mogę
Bbeczka aż się zalogowalam raz jeszcze ale jak patrzę to nadal są dostępne. Te są z kolekcji dash. Poza tym widzę że jeszcze bujaczki tinylove są, ale nie wiem czy ceny korzystne bo tutaj się nie orientowalam jak to wygląda normalnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Coś spać znowu nie mogę
Bbeczka aż się zalogowalam raz jeszcze ale jak patrzę to nadal są dostępne. Te są z kolekcji dash. Poza tym widzę że jeszcze bujaczki tinylove są, ale nie wiem czy ceny korzystne bo tutaj się nie orientowalam jak to wygląda normalnie.
-
nick nieaktualnySabina wrote:Anka fajnie ,ze tak dobrze się goisz. Oby po ranie zaraz nie byli sladu. Wiesz js kupowałam torbę na Limango po 22 i jeszcze były. Alinka buziaki za cynk
Nie ma sprawy.ja z limango sporo rzeczy do wyprawki kupiłam, czasami można coś upolować fajnego
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Ooo widzę nie jestem sama
Sabina A Ty patrzylas na te torby?wczoraj oglądałam w smyku ta szara i mąż mnie namawiał, żeby brać jak mi sie tak podoba, ale stwierdziłam że mam czas. Na szczęście! Bo strasznie bym przeplacila
alinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja to chyba jakiś serial włącze i może jeszcze zasnę.
Takie mi się głupoty śnią, że chyba przez nie nie śpię. Teraz mi się śniło, że byłam na studiach i zrobili niezapowiedziane kolokwium, gdzie trzeba było napisać "czy Woodstock ma szansę przetrwać w dzisiejszych czasach". W ogóle nie wiem skąd to, bo po pierwsze w życiu na nim nie byłam, a po drugie ja umysł ścisły skończyłam matematykę na politechnice...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinka wrote:ja to chyba jakiś serial włącze i może jeszcze zasnę.
Takie mi się głupoty śnią, że chyba przez nie nie śpię. Teraz mi się śniło, że byłam na studiach i zrobili niezapowiedziane kolokwium, gdzie trzeba było napisać "czy Woodstock ma szansę przetrwać w dzisiejszych czasach". W ogóle nie wiem skąd to, bo po pierwsze w życiu na nim nie byłam, a po drugie ja umysł ścisły skończyłam matematykę na politechnice...
Js też się poloze. Może jeszcze sen przyjdzie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja w 32 tc
też głód dał o sobie znać, więc już po śniadaniu i kawusi
Młody smacznie śpi, Młoda chyba po dawce jedzonka też usunęła
Coś jakoś chłodno, wiatr i ciekawe czy burzy nie będzie. Oby do week się rozpogodzilo, bo idziemy z Borciem na festiwal reggaeMój synek w zeszłym roku szalał na koncertach do 22.30 i wcale nie chciał wracać do domu
ale w tym roku chyba mama nie da rady tyle wystac na plaży
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jamte noc mialam koszmarna, moj maz sie gdzies przeziebil w nocy mialmgoraczke o 1.30 wstawalam mu dawac leki, bo byl goracy jak piekarnik a zimno mu bylo...pomtym nie moglam usnac a jak usnelam to o 5 rano wstala moja corka vo chce wacik zeby oczy umyc, ale wsciekla byłam, i kazalam jej isc spac. A jak zasnalam ponownie to bidziki o 7.30 zaczely dzwonic bo maz do lekarza sohie nastawil.....imtak od rana jestem wsciekla i niewyspana w dodatku mieszkaniec brzucha dawal czadu w nocy jak by wszystkiego malo bylo
-
nick nieaktualnymój synek w nocy zasnął na pęcherzu i nie byłam w stanie go ubłagać aby się inaczej ułożył, mój mąż "ale chyba dobrze, że śpi przynajmniej cię nie okłada", mógł sobie poduszkę zrobić z czegoś innego
ciągle mnie nęka czy nie kupiliśmy mu za dużych czapek, ale mąż wybierał i stwierdził, że te mniejsze będą za małe, najwyżej będzie wyglądać jak mały skejt, dziś może dokupię jakieś chustki pod szyję, a nie wiem czy ubranek nie mam za mało