X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole kupowanie nieruchomosci a zwlaszcza mieszkan i pozniejszy ich wynajem to jesg bardzo dbry biznes w tych czasach , nawet jak wezmiesz nie duzy kredyt t
    , to prkatycznie z wynajmu rata sama sie placi w zaleznosci od lokalizacji :)

pirelka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A tak w ogole kupowanie nieruchomosci a zwlaszcza mieszkan i pozniejszy ich wynajem to jesg bardzo dbry biznes w tych czasach , nawet jak wezmiesz nie duzy kredyt t
    , to prkatycznie z wynajmu rata sama sie placi w zaleznosci od lokalizacji :)
    Zgadzam się, tylko trzeba najpierw spłacić to co się kupi :D Chyba, ze ktoś może bez pożyczek kupić i nie oddawać nikomu :)
    My też tak planujemy jak spłaciły, kupić większe a z tego wynajmu opłacać sobie większość raty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uciekam do dentysty, trzymajcie kciuki by poszło sprawnie i bez komplikacji :) żeby okazało się, że to moja ostatnia wizyta na razie :D

kamciaelcia, Pysiaczek89, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa tam na temat remontow to nic nie mowie, bo mnie tez czeka jeszcze remont na przelomie lipca/sierpnia wymiana podlog w salonie i korytarzu, wstawianie nowych drzsi wejsciowych, pokojowych, malowanie no i zakup mebli nowych do salonu i sgolow z krzeslami bo mam 2 fajne komplety upatrzone, ale to jeszcze miesiac spokoju i porzadku w domu :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my narazie na 40 metrach po slubie zaczynamy remont szeregowca. Ale juz ogarnelismy co moglismy plan kuchni juz jest o tak sie doczekać nie mogę. Remontujemy 2 lazienki i kuchnoe plus podłogi wiec kasy pojdzie mega i misimy czekać do kwietnia co by wiedziec ile z wesela zostanie.
    Bedzie slicznie.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f99e74b1a63b.jpg

pirelka lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ciagle ostatnio:ochote:na kakao Puchatek, nie wiem skad mi sie to wzielo bo ogolem nie jes0m i nie lubie:czekolady a to bym ciagle pila :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilami zastanawiam sie czy moje belly nie jest jakies ppfiksowane bo na suwaku i belly mam te same dane poustawiane, a mam jakas rozbieznosc w yygodniach pomiedzy jednym a drugim. I wg belly dopiero dzis zaczelam 7 miesiac 

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospalam jednak jeszcze. Od 5 do 9 :)

Muszę się ogarnąć i dzisiaj w końcu dokonać zamówienia na gemini i rossmannie. I jeszcze jedno prześcieradło i kilka pierdolek i będzie wszystko :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ja zdecydowanie do zamieszkania, nie pod wynajem :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy z rynku pierwotnego, ale widzicie rok sie ciągnie ten remont, ale takie było założenie, ze wszytsko za gotówkę robimy, wiec bedzie sie to ciągnęło w czasie. Mieszkanie kupiliśmy juz takie przyszłościowe bo 75 metrów i trzy pokoje. Wiec mysle ze poki co nam wystarczy na długo, długo. Bo o żadnych remontach nie chce słyszeć przez najbliższe 10 lat :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• esmi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my kupiliśmy mieszkanie za 133 tyś :) łazienke zrobiliśmy za 5 tyś bo mój tato robił łazienkę :) aneks wraz z meblami i sprzętami wyniesie 20 tyś i to rozbijamy na dwie tury a kwestia pokoi to max 5 tyś :) w sumie na mieszkanie wydamy 175 tyś za 43,5m2 a po podłodze 50,5 m2 :) za takie same mieszkanie to byśmy zapłacili min 200-220 tys :) a robimy jak chcemy i przemyślanie :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi jak to jest z pampersami. Rozmiar 1 jest w przedziale 2-5 kg, a rozmiar 2 w przedziale 3-6. Ile kupujecie poszczególnych rozmiarów?

Ja myślałam żeby wziąć jedynkę 22 szt. do szpitala, a potem już dwójkę w domu. Ale czy nie będą za duże? jak robicie?

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę o takim 40-50m można kupić spokojnie za 130-140tys, ale tak jak mówię na razie oglądam oferty, jak coś znajdę ciekawego będę rozważać :) absolutnie nie chcę aneksu kuchennego i max 2 piętro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    powiedzcie mi jak to jest z pampersami. Rozmiar 1 jest w przedziale 2-5 kg, a rozmiar 2 w przedziale 3-6. Ile kupujecie poszczególnych rozmiarów?

Ja myślałam żeby wziąć jedynkę 22 szt. do szpitala, a potem już dwójkę w domu. Ale czy nie będą za duże? jak robicie?
    Ostatnio pytałam o to koleżanki z poprzedniego wątku bo chciałam już kupić 2. Ja doświadczenie w tym nie mam bo moja córka zaczynała od 0 i długo w nich chodziła. Ale wszystkie poleciły mi kupić z 2 paczki o rozmiarze 1. A w domku powoli przechodzić na 2 o ile pupcia nie będzie jeszcze mala. Bo rozmiarowo wychodzi podobnie ale kształt pupy tu sporą role odgrywa :P

pirelka lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:

Ja do szpitala mam 2 paczki 0 i jedną paczkę 1. 0 są niby do 2 kg, a Młody w nich pływał z wagą prawie 2600g.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja do szpitala mam 2 paczki 0 i jedną paczkę 1. 0 są niby do 2 kg, a Młody w nich pływał z wagą prawie 2600g.
    oo widzisz ja 0 w ogóle nie rozważałam.

A ile pieluszek schodzi dziennie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam jedną paczkę (22 szt.) i zastanawiam się czy dokupić, czy w szpitalu podesłać męża, żeby kupił więcej lub coś innego gdyby pampersy nie podpasowały małemu

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka
    10 szt na dzien na pewno licz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    oo widzisz ja 0 w ogóle nie rozważałam.

A ile pieluszek schodzi dziennie?
    Mi zostały 2 paczki 0 po synku, choć nie wiem czy nie kupię więcej 1 i pake 2, bo jak jest na 50 centylu i ma ważyć 3500g, to 0 będą za małe ;) mam nadzieję, że bardziej jej nie utucze cukrami ;)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się o ja dziś jakoś mi się dłużej pospalo i teraz czekam bo wzięłam dopiero eutyrox. Dziś czeka mnie pranie prasowanie o pakowanie dobrze że na krótko to dużo tego nie będzie chociaż wyjazd mógłby być dłuższy.
    I mnie dziś pochmurnie w nocy burza była ale chyba jakoś strasznie zimno nie jest

Miłego dnia :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 1476 1477 1478 1479 1480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ