WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tak w ogole kupowanie nieruchomosci a zwlaszcza mieszkan i pozniejszy ich wynajem to jesg bardzo dbry biznes w tych czasach , nawet jak wezmiesz nie duzy kredyt t
, to prkatycznie z wynajmu rata sama sie placi w zaleznosci od lokalizacjipirelka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A tak w ogole kupowanie nieruchomosci a zwlaszcza mieszkan i pozniejszy ich wynajem to jesg bardzo dbry biznes w tych czasach , nawet jak wezmiesz nie duzy kredyt t
, to prkatycznie z wynajmu rata sama sie placi w zaleznosci od lokalizacjiChyba, ze ktoś może bez pożyczek kupić i nie oddawać nikomu
My też tak planujemy jak spłaciły, kupić większe a z tego wynajmu opłacać sobie większość raty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa tam na temat remontow to nic nie mowie, bo mnie tez czeka jeszcze remont na przelomie lipca/sierpnia wymiana podlog w salonie i korytarzu, wstawianie nowych drzsi wejsciowych, pokojowych, malowanie no i zakup mebli nowych do salonu i sgolow z krzeslami bo mam 2 fajne komplety upatrzone, ale to jeszcze miesiac spokoju i porzadku w domu
-
No my narazie na 40 metrach po slubie zaczynamy remont szeregowca. Ale juz ogarnelismy co moglismy plan kuchni juz jest o tak sie doczekać nie mogę. Remontujemy 2 lazienki i kuchnoe plus podłogi wiec kasy pojdzie mega i misimy czekać do kwietnia co by wiedziec ile z wesela zostanie.
Bedzie slicznie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f99e74b1a63b.jpgpirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My kupiliśmy z rynku pierwotnego, ale widzicie rok sie ciągnie ten remont, ale takie było założenie, ze wszytsko za gotówkę robimy, wiec bedzie sie to ciągnęło w czasie. Mieszkanie kupiliśmy juz takie przyszłościowe bo 75 metrów i trzy pokoje. Wiec mysle ze poki co nam wystarczy na długo, długo. Bo o żadnych remontach nie chce słyszeć przez najbliższe 10 latMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
my kupiliśmy mieszkanie za 133 tyś
łazienke zrobiliśmy za 5 tyś bo mój tato robił łazienkę
aneks wraz z meblami i sprzętami wyniesie 20 tyś i to rozbijamy na dwie tury a kwestia pokoi to max 5 tyś
w sumie na mieszkanie wydamy 175 tyś za 43,5m2 a po podłodze 50,5 m2
za takie same mieszkanie to byśmy zapłacili min 200-220 tys
a robimy jak chcemy i przemyślanie
-
nick nieaktualnypowiedzcie mi jak to jest z pampersami. Rozmiar 1 jest w przedziale 2-5 kg, a rozmiar 2 w przedziale 3-6. Ile kupujecie poszczególnych rozmiarów?
Ja myślałam żeby wziąć jedynkę 22 szt. do szpitala, a potem już dwójkę w domu. Ale czy nie będą za duże? jak robicie? -
nick nieaktualnyalinka wrote:powiedzcie mi jak to jest z pampersami. Rozmiar 1 jest w przedziale 2-5 kg, a rozmiar 2 w przedziale 3-6. Ile kupujecie poszczególnych rozmiarów?
Ja myślałam żeby wziąć jedynkę 22 szt. do szpitala, a potem już dwójkę w domu. Ale czy nie będą za duże? jak robicie?pirelka lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:powiedzcie mi jak to jest z pampersami. Rozmiar 1 jest w przedziale 2-5 kg, a rozmiar 2 w przedziale 3-6. Ile kupujecie poszczególnych rozmiarów?
Ja myślałam żeby wziąć jedynkę 22 szt. do szpitala, a potem już dwójkę w domu. Ale czy nie będą za duże? jak robicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:oo widzisz ja 0 w ogóle nie rozważałam.
A ile pieluszek schodzi dziennie?mam nadzieję, że bardziej jej nie utucze cukrami
-
Witam się o ja dziś jakoś mi się dłużej pospalo i teraz czekam bo wzięłam dopiero eutyrox. Dziś czeka mnie pranie prasowanie o pakowanie dobrze że na krótko to dużo tego nie będzie chociaż wyjazd mógłby być dłuższy.
I mnie dziś pochmurnie w nocy burza była ale chyba jakoś strasznie zimno nie jest
Miłego dnia