X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:00

agatia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze, żeby rodzina męża zrozumiała i się nie gniewała ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ksosiu :) mam jagody i czerwoną porzeczkę to jutro zrobię na śniadanko drugie :) bo jak jem pierwsze cukrzycowe, to Młody jeszcze Komarka smacznie dusi ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    A mi łezki lecą
    Jutro z samego rana Natanek będzie miał operacje na serduszku. ..poznali się z Emilka we wrześniu. ..po pierwszej operacji walczył o zdrówko 3 miesiące. ..
    Troszkę modlitwy za maluszka nie zaszkodzi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    najważniejsze, żeby rodzina męża zrozumiała i się nie gniewała ;)
    Powinni uszanować Waszą wspólną decyzję :)
    My chcieliśmy nie chrzcic, ale "teść" by zszedł na zawał bo on taki pseudo pokazowy katolik, a ns sumieniu go mieć nie chciałamn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teoretycznie... ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    teoretycznie... ;)
    Tak, tak wiem :) łatwo w teorii gorzej w praktyce :)

Ksosiu ale mi smaku narobiłaś plackami, już bym zrobiła najchętniej ;) ale niestety język, który uciekł do tyłka musi poczekać do jutra ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    dziewczyny wiem że tutaj były chętne na torbę skip hopa, więc chciałam powiedzieć że na limango obecnie są w sprzedaży za 119 zł.Co prawda trzy kolory do wyboru, ale za tą cenę myślę że coś można wybrać.
    Dzięki Ci! Już lecę!
    Dziś byłam w tkmaxx i była jaka stara taka dzuens za 170.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, na pewno wszystko będzie dobrze ;)
    agatia, zobaczymy, zobaczymy, przecież najważniejsze są wartości przekazywane dziecku

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    agatia, zobaczymy, zobaczymy, przecież najważniejsze są wartości przekazywane dziecku
    Dokładnie tak :) Młodą pewnie też ochrzczę, jak już i brat po ceremonii :)
    Choć zostało to na mnie "wymuszone". Jakby to miało jakiś wpływ na cokolwiek. Niedoszły tesc niby katolik, a hipokryta jakich mało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nie będę się śpieszyć z chrzcinami, u mojego męża po dwóch tygodniach się dzieci niosło do ołtarza, a dla mnie to za szybko. Przecież ja też będę musiała się ogarnąć po cc, a wolałabym aby Młody był w formie, a ja po połogu ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    na pewno nie będę się śpieszyć z chrzcinami, u mojego męża po dwóch tygodniach się dzieci niosło do ołtarza, a dla mnie to za szybko. Przecież ja też będę musiała się ogarnąć po cc, a wolałabym aby Młody był w formie, a ja po połogu ;)
    Mój miał 9 mc był już kumaty, wiedział, że jest w centrum uwagi :) jestem zwolennikiem chrzcin, jak dziecko jest starsze i wie, że to jego "święto".

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niech mi ktoś spróbuje gadać, że wychodzę na spacer z nieochrzczonym dzieckiem! :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a niech mi ktoś spróbuje gadać, że wychodzę na spacer z nieochrzczonym dzieckiem! :D
    Ha ha ha ja słyszałam, że choroba mojego synka to przez to, że nie ochrzczony, ale jakoś chrzest nie pomógł ;)
    Ja to w ogóle uwielbiam z jednej strony kościelne gadania, z drugiej ludowe zabobony o zauroczeniach i czerwone kokardy na.wózkach ;) albo jakieś przełamania i inne herezje. No włos mi się na.głowie jeży, jakie brednie ludzie wymyslajar :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis tez po wizycie, Jas wazy 1740 g :)
    Wszystko ok, szyjka 35, wiec odetchnelam.

Jedyne co to wyszedl mi paciorkowiec w posiewie, niby bardzo maly, ale gin powiedzial, ze i tak beda mi podawac antybiotyk przed samym porodem.

Acha, i jeszcze powiedzial ,ze ph w pochwie jest nie do konca dobre, troszke mu brakuje kwasowosci chyba i mial mi na to dac jakies globulki probiotyki, ale kirde zapomnial :(
    To mialo byc cos profilaktycznie, kojarzycie, co moglabym sobie kupic, zeby poprawic to ph? Bo objawow i stanow zapalnych zadnych nie mam.

agatia, Pysiaczek89, Sabina, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett lubię pierwszą część wiadomości o Jasiu i szyjce.
    Dalszej części nie lubię :/

violett lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie lactovaginal?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ja dzis tez po wizycie, Jas wazy 1740 g :)
    Wszystko ok, szyjka 35, wiec odetchnelam.

Jedyne co to wyszedl mi paciorkowiec w posiewie, niby bardzo maly, ale gin powiedzial, ze i tak beda mi podawac antybiotyk przed samym porodem.

Acha, i jeszcze powiedzial ,ze ph w pochwie jest nie do konca dobre, troszke mu brakuje kwasowosci chyba i mial mi na to dac jakies globulki probiotyki, ale kirde zapomnial :(
    To mialo byc cos profilaktycznie, kojarzycie, co moglabym sobie kupic, zeby poprawic to ph? Bo objawow i stanow zapalnych zadnych nie mam.
    Violet konkretny klocek :) i szyjka super.
    A z oaciorkiwcrm sobie poradzą. Nic fajnego, Ale będzie ok

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam gynoflor ale na recepte...zadzwon do gina co to mialo byc i w aptece Ci dadza a konto potem przyniesiesz recepte :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki zdradzac proszę jak tu wytrzymać do rana aby pojemniczek siuskow znieść do badania? Katastrofa normalnie...w czwartek wizyta.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 1473 1474 1475 1476 1477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ