WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:najważniejsze, żeby rodzina męża zrozumiała i się nie gniewała
My chcieliśmy nie chrzcic, ale "teść" by zszedł na zawał bo on taki pseudo pokazowy katolik, a ns sumieniu go mieć nie chciałamnWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 21:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:dziewczyny wiem że tutaj były chętne na torbę skip hopa, więc chciałam powiedzieć że na limango obecnie są w sprzedaży za 119 zł.Co prawda trzy kolory do wyboru, ale za tą cenę myślę że coś można wybrać.
Dziś byłam w tkmaxx i była jaka stara taka dzuens za 170. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia, zobaczymy, zobaczymy, przecież najważniejsze są wartości przekazywane dziecku
Młodą pewnie też ochrzczę, jak już i brat po ceremonii
Choć zostało to na mnie "wymuszone". Jakby to miało jakiś wpływ na cokolwiek. Niedoszły tesc niby katolik, a hipokryta jakich mało. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:na pewno nie będę się śpieszyć z chrzcinami, u mojego męża po dwóch tygodniach się dzieci niosło do ołtarza, a dla mnie to za szybko. Przecież ja też będę musiała się ogarnąć po cc, a wolałabym aby Młody był w formie, a ja po połogu
jestem zwolennikiem chrzcin, jak dziecko jest starsze i wie, że to jego "święto".
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:a niech mi ktoś spróbuje gadać, że wychodzę na spacer z nieochrzczonym dzieckiem!
Ja to w ogóle uwielbiam z jednej strony kościelne gadania, z drugiej ludowe zabobony o zauroczeniach i czerwone kokardy na.wózkachalbo jakieś przełamania i inne herezje. No włos mi się na.głowie jeży, jakie brednie ludzie wymyslajar
-
nick nieaktualnyJa dzis tez po wizycie, Jas wazy 1740 g
Wszystko ok, szyjka 35, wiec odetchnelam.
Jedyne co to wyszedl mi paciorkowiec w posiewie, niby bardzo maly, ale gin powiedzial, ze i tak beda mi podawac antybiotyk przed samym porodem.
Acha, i jeszcze powiedzial ,ze ph w pochwie jest nie do konca dobre, troszke mu brakuje kwasowosci chyba i mial mi na to dac jakies globulki probiotyki, ale kirde zapomnial
To mialo byc cos profilaktycznie, kojarzycie, co moglabym sobie kupic, zeby poprawic to ph? Bo objawow i stanow zapalnych zadnych nie mam.agatia, Pysiaczek89, Sabina, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
A nie lactovaginal?
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Ja dzis tez po wizycie, Jas wazy 1740 g
Wszystko ok, szyjka 35, wiec odetchnelam.
Jedyne co to wyszedl mi paciorkowiec w posiewie, niby bardzo maly, ale gin powiedzial, ze i tak beda mi podawac antybiotyk przed samym porodem.
Acha, i jeszcze powiedzial ,ze ph w pochwie jest nie do konca dobre, troszke mu brakuje kwasowosci chyba i mial mi na to dac jakies globulki probiotyki, ale kirde zapomnial
To mialo byc cos profilaktycznie, kojarzycie, co moglabym sobie kupic, zeby poprawic to ph? Bo objawow i stanow zapalnych zadnych nie mam.i szyjka super.
A z oaciorkiwcrm sobie poradzą. Nic fajnego, Ale będzie okviolett lubi tę wiadomość