Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:00

agatia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze, żeby rodzina męża zrozumiała i się nie gniewała ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ksosiu :) mam jagody i czerwoną porzeczkę to jutro zrobię na śniadanko drugie :) bo jak jem pierwsze cukrzycowe, to Młody jeszcze Komarka smacznie dusi ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    A mi łezki lecą
    Jutro z samego rana Natanek będzie miał operacje na serduszku. ..poznali się z Emilka we wrześniu. ..po pierwszej operacji walczył o zdrówko 3 miesiące. ..
    Troszkę modlitwy za maluszka nie zaszkodzi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    najważniejsze, żeby rodzina męża zrozumiała i się nie gniewała ;)
    Powinni uszanować Waszą wspólną decyzję :)
    My chcieliśmy nie chrzcic, ale "teść" by zszedł na zawał bo on taki pseudo pokazowy katolik, a ns sumieniu go mieć nie chciałamn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teoretycznie... ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    teoretycznie... ;)
    Tak, tak wiem :) łatwo w teorii gorzej w praktyce :)

Ksosiu ale mi smaku narobiłaś plackami, już bym zrobiła najchętniej ;) ale niestety język, który uciekł do tyłka musi poczekać do jutra ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    dziewczyny wiem że tutaj były chętne na torbę skip hopa, więc chciałam powiedzieć że na limango obecnie są w sprzedaży za 119 zł.Co prawda trzy kolory do wyboru, ale za tą cenę myślę że coś można wybrać.
    Dzięki Ci! Już lecę!
    Dziś byłam w tkmaxx i była jaka stara taka dzuens za 170.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, na pewno wszystko będzie dobrze ;)
    agatia, zobaczymy, zobaczymy, przecież najważniejsze są wartości przekazywane dziecku

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    agatia, zobaczymy, zobaczymy, przecież najważniejsze są wartości przekazywane dziecku
    Dokładnie tak :) Młodą pewnie też ochrzczę, jak już i brat po ceremonii :)
    Choć zostało to na mnie "wymuszone". Jakby to miało jakiś wpływ na cokolwiek. Niedoszły tesc niby katolik, a hipokryta jakich mało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nie będę się śpieszyć z chrzcinami, u mojego męża po dwóch tygodniach się dzieci niosło do ołtarza, a dla mnie to za szybko. Przecież ja też będę musiała się ogarnąć po cc, a wolałabym aby Młody był w formie, a ja po połogu ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    na pewno nie będę się śpieszyć z chrzcinami, u mojego męża po dwóch tygodniach się dzieci niosło do ołtarza, a dla mnie to za szybko. Przecież ja też będę musiała się ogarnąć po cc, a wolałabym aby Młody był w formie, a ja po połogu ;)
    Mój miał 9 mc był już kumaty, wiedział, że jest w centrum uwagi :) jestem zwolennikiem chrzcin, jak dziecko jest starsze i wie, że to jego "święto".

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niech mi ktoś spróbuje gadać, że wychodzę na spacer z nieochrzczonym dzieckiem! :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a niech mi ktoś spróbuje gadać, że wychodzę na spacer z nieochrzczonym dzieckiem! :D
    Ha ha ha ja słyszałam, że choroba mojego synka to przez to, że nie ochrzczony, ale jakoś chrzest nie pomógł ;)
    Ja to w ogóle uwielbiam z jednej strony kościelne gadania, z drugiej ludowe zabobony o zauroczeniach i czerwone kokardy na.wózkach ;) albo jakieś przełamania i inne herezje. No włos mi się na.głowie jeży, jakie brednie ludzie wymyslajar :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis tez po wizycie, Jas wazy 1740 g :)
    Wszystko ok, szyjka 35, wiec odetchnelam.

Jedyne co to wyszedl mi paciorkowiec w posiewie, niby bardzo maly, ale gin powiedzial, ze i tak beda mi podawac antybiotyk przed samym porodem.

Acha, i jeszcze powiedzial ,ze ph w pochwie jest nie do konca dobre, troszke mu brakuje kwasowosci chyba i mial mi na to dac jakies globulki probiotyki, ale kirde zapomnial :(
    To mialo byc cos profilaktycznie, kojarzycie, co moglabym sobie kupic, zeby poprawic to ph? Bo objawow i stanow zapalnych zadnych nie mam.

agatia, Pysiaczek89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett lubię pierwszą część wiadomości o Jasiu i szyjce.
    Dalszej części nie lubię :/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie lactovaginal?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ja dzis tez po wizycie, Jas wazy 1740 g :)
    Wszystko ok, szyjka 35, wiec odetchnelam.

Jedyne co to wyszedl mi paciorkowiec w posiewie, niby bardzo maly, ale gin powiedzial, ze i tak beda mi podawac antybiotyk przed samym porodem.

Acha, i jeszcze powiedzial ,ze ph w pochwie jest nie do konca dobre, troszke mu brakuje kwasowosci chyba i mial mi na to dac jakies globulki probiotyki, ale kirde zapomnial :(
    To mialo byc cos profilaktycznie, kojarzycie, co moglabym sobie kupic, zeby poprawic to ph? Bo objawow i stanow zapalnych zadnych nie mam.
    Violet konkretny klocek :) i szyjka super.
    A z oaciorkiwcrm sobie poradzą. Nic fajnego, Ale będzie ok

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam gynoflor ale na recepte...zadzwon do gina co to mialo byc i w aptece Ci dadza a konto potem przyniesiesz recepte :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki zdradzac proszę jak tu wytrzymać do rana aby pojemniczek siuskow znieść do badania? Katastrofa normalnie...w czwartek wizyta.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 1473 1474 1475 1476 1477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ