WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLrf powodzenia na egzaminie
Pamietam jaki to stres, zdawalam jakies 2 lata temu, ale do dzis jadac trasa egzaminacyjna mam stresa
I zdalam za 4 razem, no ale coz..
Ja dzis caly dzien latalam z mezem po miescie i zalatwialismy przemeldowania, nowe dokumenty, itp. Nie mowcie nawet o remontach, bo i nas sie ciagnie juz od poczatku roku i konca nie widac, no ale najwazniejsze juz raczej mamy.
A pokoj Jasia wyglada coraz bardziej dzieciecomaz zlozyl lozeczko, kupilam biale kosze w Obi, mniejsze na kosmetyki, a wieksze jeszcze nie wiem na co
Teraz czekam na szafe, zamowie pralke i ruszam z praniem i prasowaniem
Aaa i przyszly mi koszule i pizamki z Rafiolki (czesc jest firmy Italianfashion), jestem bardzo zadowolona, sa miekkie, przyjemne, rozmiar raczej sie zgadza z opisywanym, choc w biuscie sa lekko luzne, ale to dobrze, bo moge jeszcze przybrac. Polecammysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymogliby już odpuścić ciężarnej
a najgorsza jest ta atmosfera w poczekalni jak się czeka, aż Was wywołają!
i oby nie padało, bo na prawdę nadal nie wiem jak uruchomić wycieraczki
ja dziś chodziłam i szukałam tych koszy, chcę kupić jeden mniejszy na skarpetki, czapeczki i większy na takie rzeczy kosmetyczne i apteczkę. Choć z kosmetyków póki co tylko płyn mamy, czy to wystarczy do kąpieli? i kremik na pupkę i na moje brodawki - bepanthen 100 g i była promocja że dołączali 30 g gratis, to ten malutki wezmę do szpitalachciałam też plakat nad łóżeczko kupić. Czy możecie polecić też dobrej jakości prześcieradło dla maluszka?
-
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny mam takie glupoe pytanie na temat wyprozniania, bo mnie osoboscie denerwuje bo wyprozniam sie po 2-3 razy dziennie ale nie mam zadnej biegunki ani nic i sie zastanawiam czy to jest normalne ? Nie wiem skad ta częstotliwość sie wziela
mam nadzieje ze nikogo nie urazilam takim pytamiem
-
nick nieaktualny
-
Foxiku gdyby ciężarnym odpuszczali, to strach byłoby wyjść na ulicę
Co do prześcieradel to z synkiem nie sprawdziły się frotte, bo się potwornie mechaciły. Potem używałam bawełniane z rossmana, bo akurat mieli jakiś tydzień tematyczny i kupiłam 3. Były rewelacyjne
Teraz kupiłam bawełniane z klupsia, ale jak się spiszą czas pokaże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa przescieradlo zamowilam z allegro, chyba firma hubiworld. Jestem zadowolona, sa takie miekkie, bawelniane, wygladaja jak frotte.
Zamowilam 2 do lozeczka i 2 do wozka.
Z tej firmy wzielam tez pieluszki, posciel, rozki itp. Wszystko jest super, tylko smierdzi nowoscia i chemia, musze jak najszybciej wyprac
A koszyczki wlasnie polecam w obi, bardzo ladnie wygladaja, sa takie zgrabne, ze wejda np. do szuflady, mi na ttm zalezalo, a te wieksze to mozna pod lozeczko. I od jakiegos czasu w promocji -
sarcia123 wrote:Kurcze dziewczyny mam takie glupoe pytanie na temat wyprozniania, bo mnie osoboscie denerwuje bo wyprozniam sie po 2-3 razy dziennie ale nie mam zadnej biegunki ani nic i sie zastanawiam czy to jest normalne ? Nie wiem skad ta częstotliwość sie wziela
mam nadzieje ze nikogo nie urazilam takim pytamiem
Ja robię 1-2 x dziennie, ale na początku ciąży bywało częściej, potem krótki epizod zatwardzen.
Chyba to nic złego, jeżeli nie ma biegunek. Zapytaj gina na wizycie 11.07.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
violett wrote:Ja przescieradlo zamowilam z allegro, chyba firma hubiworld. Jestem zadowolona, sa takie miekkie, bawelniane, wygladaja jak frotte.
Zamowilam 2 do lozeczka i 2 do wozka.
Z tej firmy wzielam tez pieluszki, posciel, rozki itp. Wszystko jest super, tylko smierdzi nowoscia i chemia, musze jak najszybciej wyprac
A koszyczki wlasnie polecam w obi, bardzo ladnie wygladaja, sa takie zgrabne, ze wejda np. do szuflady, mi na ttm zalezalo, a te wieksze to mozna pod lozeczko. I od jakiegos czasu w promocji -
nick nieaktualnyagatia, nie mówię tutaj o jakimś poważnym wykroczeniu typu wymuszenie pierwszeństwa, ale o takich głupotach jak kilka cm nie w tą przy parkowaniu
ja koszyki oglądałam dziś w JYSKu, pepco i home&you, obi u nas nie ma - muszę się w końcu zdecydować na coś i kupić chustki pod szyję i będzie chyba wsio, o ile coś mnie nie zauroczya kurtkę i kombinezon kupię jak już dziecko się urodzi i będę znała rozmiar
-
agatia wrote:Foxiku gdyby ciężarnym odpuszczali, to strach byłoby wyjść na ulicę
Co do prześcieradel to z synkiem nie sprawdziły się frotte, bo się potwornie mechaciły. Potem używałam bawełniane z rossmana, bo akurat mieli jakiś tydzień tematyczny i kupiłam 3. Były rewelacyjne
Teraz kupiłam bawełniane z klupsia, ale jak się spiszą czas pokaże.
A ja polecam te z jerseyu na gumceTrwałe, ładnie się naciągają, nie mechacą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Agatia
cos czuje ze bysmy sie dobrze dogadaly, bo widze ze mamy podobne plczucie humoru i podobne zdania na rozne tematyale za posta daje like przymajmniej sie posmialam z tych ksiezniczek xD
przecież fizjologia to fizjologia, natury nie oszukasz
Pogoda do bani totalnie, upał w ciąży nie służy, ale niech nie lejemy z Młodym zaraz też wskakujemy pod kołdrę i maraton bajkowy przed snem
Jutro rano wyjazd do labu i oby tak nie lało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez sie lepiej czujr przy takiej pogodzie, choc zawsze uwielbialam upaly. Ale teraz i tak za bardzo nie poszaleje w wakacje, wiec byle je przetrwac i do porodu
Wiem, ze teraz szybko zleci, ale to taka ekscytacja polaczona ze stresem przed samym porodem, przed tym czy dam rade jak sie maluch pojawi, nie wiem, wariuje juz, bo wszyscy z kazdej strony dobre rady, a ja chce zeby bylo idealnie, chociaz wiem, ze tak sie nie da.
No nic, trzeba wierzyc w siebie i w maluszka, na razie edukuje sie ksiazkamiPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja dziś podobne w pepco miałam w rękach i miałam kupić, ale jednak wracałam do domu inną drogą, a na kosmetyki i apteczkę będę kupować jakieś plastikowe, a ten wiklinowy na czapeczki i skarpetki
zobaczymy jak długo się ten porządek i poukładanie utrzyma