X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie młoda już śpi ja prawie też, jutro Tysia brata zobaczy :)

Sarcia ja dziś też na kolację jadłam znaczy resztki od córki :D uwielbiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio płaczę z byle powodu, wszystkich dookoła powoli to zaczyna śmieszyć :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 20:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez :D
    Wchodze do pokoiku malego i albo usmiech, albo lzy w oczach, albo przerazenie :D
    A maz tylko chodzi i mowi, ze to juz, zaraz i sie doczekac nie moze. Troche mu zazdroszcze tej blogiej radosci, jakos nie martwi sie i jest pewien, ze damy rade.
    Znaczy wiem, ze damy i musimy, ale hormony szaleja i czasem przezywam wszystko niepotrzebnie :p

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik tylko przy egzamminatorze jutro nie płacz ;)

Ja uwielbiam manne :) przy cukrzycy kazali nie jeść mleka na śniadanie, więc nie jadłam, ale w szpitalu przez 9 dni lezingu jadłam i było ok :) więc pozwalam sobie, ale nie za często, bo ostatnio po mleku mam zgagulca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, kasza manna chodzi za mna od dawna, zazdroszcze :)
    A ja zamowilam pizze, bo sie od Was zarazilam, takie to zle, ale nie moglam sie powstrzymac :D

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:00

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba maratonu bajkowe nie będzie ;) bo Młody odpływa, jednak wyszalał się i cbyba już sił brakuje :) jutro rano wrócę z labu, a Młody pewnie będzie słodko spał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się boję, że zacznę płakać przy egzaminatorze,
    wystarczy że ostatnio przy instruktorze się popłakałam, bo kazał mi zaparkować i było tam ciasno, a ja źle wjechałam i utknęłam w połowie i jojczę, że tu się nie da :P

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    już się boję, że zacznę płakać przy egzaminatorze,
    wystarczy że ostatnio przy instruktorze się popłakałam, bo kazał mi zaparkować i było tam ciasno, a ja źle wjechałam i utknęłam w połowie i jojczę, że tu się nie da :P
    Ha ha ha już widzę konsternację na twarzy egzaminatora, gdy brzuchatka podczas egzaminu dostaje spazmów. I co wtedy zrobić... to jest zagwostka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo o kupkach gadamy ;)
    Ja niestety z powodu wielkich dawek magnezu mam biegunki i to kilka razy dziennie :/ dobrze że brzuch nie boli, ale nie mogę się oddalać od ubikacji :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf bedzie dobrze napewno dasz rade, ttzymam mocno kciuki obys trafila na fajnego egzaminatora :)

Violer to twoje 1 dziecko jak rozumiem ? Fajnis ze maz jest oaza spokoju co pewnie ciebie tez dobrze nasttaja, wszystko bedzie dobrze i dasz rade, a wzystkie emocje ktore przezywasz czy czujesz sa potrzebne bo oczyszczaja nasz umysl i uwalniaja psychike :) ja niedIele przeplakalam o byle co i caly tydzien mam dobry humpr :)

Agatia moja cor ia tez zakonczyla maraton bajkowy z serii swinka peppa, bo wolala mnie juz mamoool chodz wylacz bajke bo chce spac :)

Moj maz oflada mecz a ja znow cos jem tym razem parowke :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie gdzie sie podziala Kamcia bo cos wieczorem mniej aktywna, chyba maz jest w domku i psoca :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dodarkowo zadnych lelow nie biore tylko witaminy Prenatal i obym do konca ciazy dotrwala bez zadnej awarii zdrowotnej, bo juz 2 antybiotyki w ciazy bralam na samym poczatku i w zeszlym miesiacu, i licze ze juz do szpitala wybiore sie tylko na porod ! :)

chyba ze znow zus mi zajdzie za skore, wyslalam odwolanie i czekam co te matoly wymysla :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Lrf bedzie dobrze napewno dasz rade, ttzymam mocno kciuki obys trafila na fajnego egzaminatora :)

Violer to twoje 1 dziecko jak rozumiem ? Fajnis ze maz jest oaza spokoju co pewnie ciebie tez dobrze nasttaja, wszystko bedzie dobrze i dasz rade, a wzystkie emocje ktore przezywasz czy czujesz sa potrzebne bo oczyszczaja nasz umysl i uwalniaja psychike :) ja niedIele przeplakalam o byle co i caly tydzien mam dobry humpr :)

Agatia moja cor ia tez zakonczyla maraton bajkowy z serii swinka peppa, bo wolala mnie juz mamoool chodz wylacz bajke bo chce spac :)

Moj maz oflada mecz a ja znow cos jem tym razem parowke :)
    Synuś śpi :) obyło się bez bajek :) ja też idę spać, bi jutro rano wyjazd do labu :)
    Sarcia u nas na razie jest Świnka Pipa ;)
    Też zaliczyłam 2 antybiotyki w tej ciąży i więcej nie chcę.
    Co do ZUSu to obawiam się, że zajdą Ci jeszcze nie raz, ale oni na tym bazują. Ach szkoda nanich temat rozmawiać, bo to instytucja, która powinna już dawno nieistniec :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 21:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

noop bo on mlodszy od mojej corki 2 latka jest to dlatego ma swknke pipe zamiast pepe, ale najwazniejsze ze wiadomo o co chodzi ;)

Moja corka namietnie magluje bajki z cyklu max i ruby, chatlie i lola, tosia i tymek, pajacsek woolly i swinka pepa to jej ulubione bajki a niektore odcinka skubana zna na pamiec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Oooo o kupkach gadamy ;)
    Ja niestety z powodu wielkich dawek magnezu mam biegunki i to kilka razy dziennie :/ dobrze że brzuch nie boli, ale nie mogę się oddalać od ubikacji :/
    A ja biorę 6 tabletek dziennie i nic mnie nie rusza. :( ostatnio musiałam wysłać męża do apteki po czopki bo już nie mogłam wytrzymać. Ja to dziwny jednak przypadek jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeobilam druga porcje muffin. Tym razem z malinami. Nie bede juz szczuć :)
    Ale jagodowe rozwszly sie w mgnieniu oka... I jagod nie bylo w sklepie. Maly szaleje az milo :)

U meza kolega siedzi i plotkuja gorzej niz baby......

Co do wyproznien to chuba przez magnez mam problem :(
    Dostalam lactulose ale jestem anty leki w ciazy....
    Nawet magnezu i luteiny boje sie tykac...:(

Chyba czas na moje spotkanie z lozkiem bo odlatuje.

Dobrej nocy Kochane!:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    A ja biorę 6 tabletek dziennie i nic mnie nie rusza. :( ostatnio musiałam wysłać męża do apteki po czopki bo już nie mogłam wytrzymać. Ja to dziwny jednak przypadek jestem
    Alinka ja biorę 1500mg dziennie. Żaden żołądek nie pozostanie bierny :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Wlasnie gdzie sie podziala Kamcia bo cos wieczorem mniej aktywna, chyba maz jest w domku i psoca :P

Jestem jestem :)
    Poleguje sobie
    mąż mi najpierw plecki wydrapal a teraz stopki masuje. Jednak z psoceniem nie ma to jakiegokolwiek związku :D i dobrze nam tak
    taka pogoda (ni to deszcz ni to słońce )osłabia mnie.

A co do zusu -czy w swojej decyzji napisali że każde odwołanie będzie miało miejsce w sądzie? ?bo u mnie tak napisali na decyzji dot chorobowego i macierzynskiego. I wręcz moje pismo adresowalam do sądu (za pośrednictwem zus )i stad to ruszyło dość szybko

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Zeobilam druga porcje muffin. Tym razem z malinami. Nie bede juz szczuć :)
    Ale jagodowe rozwszly sie w mgnieniu oka... I jagod nie bylo w sklepie. Maly szaleje az milo :)

U meza kolega siedzi i plotkuja gorzej niz baby......

Co do wyproznien to chuba przez magnez mam problem :(
    Dostalam lactulose ale jestem anty leki w ciazy....
    Nawet magnezu i luteiny boje sie tykac...:(

Chyba czas na moje spotkanie z lozkiem bo odlatuje.

Dobrej nocy Kochane!:*
    Roumiem. Ale jak masz do wyboru leki albo przedwczesny poród. .. to ja wybiorę leki.

Ksosia lubi tę wiadomość

‹‹ 1483 1484 1485 1486 1487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ