WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez
Wchodze do pokoiku malego i albo usmiech, albo lzy w oczach, albo przerazenie
A maz tylko chodzi i mowi, ze to juz, zaraz i sie doczekac nie moze. Troche mu zazdroszcze tej blogiej radosci, jakos nie martwi sie i jest pewien, ze damy rade.
Znaczy wiem, ze damy i musimy, ale hormony szaleja i czasem przezywam wszystko niepotrzebnie :p -
Foxik tylko przy egzamminatorze jutro nie płacz
Ja uwielbiam manneprzy cukrzycy kazali nie jeść mleka na śniadanie, więc nie jadłam, ale w szpitalu przez 9 dni lezingu jadłam i było ok
więc pozwalam sobie, ale nie za często, bo ostatnio po mleku mam zgagulca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:już się boję, że zacznę płakać przy egzaminatorze,
wystarczy że ostatnio przy instruktorze się popłakałam, bo kazał mi zaparkować i było tam ciasno, a ja źle wjechałam i utknęłam w połowie i jojczę, że tu się nie da -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf bedzie dobrze napewno dasz rade, ttzymam mocno kciuki obys trafila na fajnego egzaminatora
Violer to twoje 1 dziecko jak rozumiem ? Fajnis ze maz jest oaza spokoju co pewnie ciebie tez dobrze nasttaja, wszystko bedzie dobrze i dasz rade, a wzystkie emocje ktore przezywasz czy czujesz sa potrzebne bo oczyszczaja nasz umysl i uwalniaja psychikeja niedIele przeplakalam o byle co i caly tydzien mam dobry humpr
Agatia moja cor ia tez zakonczyla maraton bajkowy z serii swinka peppa, bo wolala mnie juz mamoool chodz wylacz bajke bo chce spac
Moj maz oflada mecz a ja znow cos jem tym razem parowke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dodarkowo zadnych lelow nie biore tylko witaminy Prenatal i obym do konca ciazy dotrwala bez zadnej awarii zdrowotnej, bo juz 2 antybiotyki w ciazy bralam na samym poczatku i w zeszlym miesiacu, i licze ze juz do szpitala wybiore sie tylko na porod !
chyba ze znow zus mi zajdzie za skore, wyslalam odwolanie i czekam co te matoly wymysla -
sarcia123 wrote:Lrf bedzie dobrze napewno dasz rade, ttzymam mocno kciuki obys trafila na fajnego egzaminatora
Violer to twoje 1 dziecko jak rozumiem ? Fajnis ze maz jest oaza spokoju co pewnie ciebie tez dobrze nasttaja, wszystko bedzie dobrze i dasz rade, a wzystkie emocje ktore przezywasz czy czujesz sa potrzebne bo oczyszczaja nasz umysl i uwalniaja psychikeja niedIele przeplakalam o byle co i caly tydzien mam dobry humpr
Agatia moja cor ia tez zakonczyla maraton bajkowy z serii swinka peppa, bo wolala mnie juz mamoool chodz wylacz bajke bo chce spac
Moj maz oflada mecz a ja znow cos jem tym razem parowkeobyło się bez bajek
ja też idę spać, bi jutro rano wyjazd do labu
Sarcia u nas na razie jest Świnka Pipa
Też zaliczyłam 2 antybiotyki w tej ciąży i więcej nie chcę.
Co do ZUSu to obawiam się, że zajdą Ci jeszcze nie raz, ale oni na tym bazują. Ach szkoda nanich temat rozmawiać, bo to instytucja, która powinna już dawno nieistniecWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 21:39
-
nick nieaktualnyAgatia
noop bo on mlodszy od mojej corki 2 latka jest to dlatego ma swknke pipe zamiast pepe, ale najwazniejsze ze wiadomo o co chodzi
Moja corka namietnie magluje bajki z cyklu max i ruby, chatlie i lola, tosia i tymek, pajacsek woolly i swinka pepa to jej ulubione bajki a niektore odcinka skubana zna na pamiec -
nick nieaktualnySabina wrote:Oooo o kupkach gadamy
Ja niestety z powodu wielkich dawek magnezu mam biegunki i to kilka razy dzienniedobrze że brzuch nie boli, ale nie mogę się oddalać od ubikacji
ostatnio musiałam wysłać męża do apteki po czopki bo już nie mogłam wytrzymać. Ja to dziwny jednak przypadek jestem
-
nick nieaktualnyZeobilam druga porcje muffin. Tym razem z malinami. Nie bede juz szczuć
Ale jagodowe rozwszly sie w mgnieniu oka... I jagod nie bylo w sklepie. Maly szaleje az milo
U meza kolega siedzi i plotkuja gorzej niz baby......
Co do wyproznien to chuba przez magnez mam problem
Dostalam lactulose ale jestem anty leki w ciazy....
Nawet magnezu i luteiny boje sie tykac...
Chyba czas na moje spotkanie z lozkiem bo odlatuje.
Dobrej nocy Kochane!:* -
nick nieaktualnyalinka wrote:A ja biorę 6 tabletek dziennie i nic mnie nie rusza.
ostatnio musiałam wysłać męża do apteki po czopki bo już nie mogłam wytrzymać. Ja to dziwny jednak przypadek jestem
-
sarcia123 wrote:Wlasnie gdzie sie podziala Kamcia bo cos wieczorem mniej aktywna, chyba maz jest w domku i psoca
Jestem jestem
Poleguje sobie
mąż mi najpierw plecki wydrapal a teraz stopki masuje. Jednak z psoceniem nie ma to jakiegokolwiek związkui dobrze nam tak
taka pogoda (ni to deszcz ni to słońce )osłabia mnie.
A co do zusu -czy w swojej decyzji napisali że każde odwołanie będzie miało miejsce w sądzie? ?bo u mnie tak napisali na decyzji dot chorobowego i macierzynskiego. I wręcz moje pismo adresowalam do sądu (za pośrednictwem zus )i stad to ruszyło dość szybko -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Zeobilam druga porcje muffin. Tym razem z malinami. Nie bede juz szczuć
Ale jagodowe rozwszly sie w mgnieniu oka... I jagod nie bylo w sklepie. Maly szaleje az milo
U meza kolega siedzi i plotkuja gorzej niz baby......
Co do wyproznien to chuba przez magnez mam problem
Dostalam lactulose ale jestem anty leki w ciazy....
Nawet magnezu i luteiny boje sie tykac...
Chyba czas na moje spotkanie z lozkiem bo odlatuje.
Dobrej nocy Kochane!:*Ksosia lubi tę wiadomość