WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia, trochę się chmurzy i mocno wieje, a to w górach może wszystko oznaczać, jak miałam pierwszy termin to się skończyło nawałnicą, ale teraz ich nie zapowiadają
witam si z rana, z kawą i śniadankiem
cieszę się że mąż wyskoczy ze mną na ten egzamin, co prawda będzie musiał to zdalnie odpracować, ale jakoś przeżyję, później jadę do brata i rodziców, a wcześniej mam nadzieję że do wydziału komunikacjiFryzia33 lubi tę wiadomość
-
U mas tez wietrznie i deszczowo w nocy ale mi to na reke te upały mnie męczą.
LRF 3mam kciuki bedzie dobrze nie stresuj się tylko.
Ja mialam isc do okulisty dziś ale odwolalam pogoda plus szczyt NATO mnie przerazily. -
nick nieaktualnyLrf trzymamy kciuki!
Mnie obudzil dzwonek do drzwi o 7 ehh i koniec spania.
Dziewczyny poradzcie cos, bo zaczynam sie martwic, od wczoraj caly dzien i dzis mam intensywniw zolty mocz, ale to tak mega, chyba nigdy nie mialam tak. Farbuje papier na zolto bardzo mocno.
Nic mnie nie boli, biore Furagin i Rutinoskorbin od wczoraj popoludnia, od tygodnia magne b6, tak to lekow nie zmienialam. -
nick nieaktualnyKamcia
co do zusu , no owolanie wnosi zie do sadu okregowego ale za plsrednictwem zusu kfory wydal decyzje w moim przypadku warszawa-ochota zus, i do nich odwolanie wyslalam ale to typowo sadowe odwolanie zaskarzajace w calosci decyzje zus, i wtedy ro jest tak ze oni to jeszcze raz analizuja i jesli dosc dobre argumenty masz tozus moze uchylic decyzje i wydac nowa i wtedy nie nadaje sie spraaie dalszego biegu, chyba ze zus po analizie dalej twierdzi swoje fo wtedy przekazuje dokumemty do sadu okregowego wraz ze swoim wyjasnieniem po co i na co -
Furagin barwi mocz na żółto wiec spokojnie.
Co do torby ja kupilam babymoov.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7a9e115b3ba.jpgviolett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin, sliczna ta torba.
Ale fajnie, ze kupujecie takie bajeranckie, sama btm kupila, ale dostalismy w zestawie do wozka i maz sie z niej cieszy i nie wierzy, ze ona jest klopotliwa przez to, ze ma jedna wielka przegrode, wiec nie chce sie z nim spierac, poczekam sobie grzecznie az ja troche pouzywamy i sam zobaczy, ze jest problem zeby wszystko pomiescic lub cos znalezc
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Uff. Bo szukalam na ulotkach i nic na ten temat nie ma, juz sie zastanawialam czy robic badanie moczu jutro z rana, ale jak mowicie, ze to moze byc od lekow to chyba bez sensu.
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Ajrin, sliczna ta torba.
Ale fajnie, ze kupujecie takie bajeranckie, sama btm kupila, ale dostalismy w zestawie do wozka i maz sie z niej cieszy i nie wierzy, ze ona jest klopotliwa przez to, ze ma jedna wielka przegrode, wiec nie chce sie z nim spierac, poczekam sobie grzecznie az ja troche pouzywamy i sam zobaczy, ze jest problem zeby wszystko pomiescic lub cos znalezcspokojnie poczekaj
agatia, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kobietki!
Wczoraj były takie ciekawe tematy, a ja czytałam w nocy do poduszki, bo dzień był zabiegany. Goście, zakupy, gotowanie, pakowanie męża. No i pojechał na ten cholerny szczyt i samotna jestem do niedzieli:(
Sarcia apropos wyprożniania to mi się tak zmieniło od kiedy wyregulowałam się euthyroxem. Kiedyś była masakra co kilka dni, a teraz jest pięknie(tak mówię o kupie;))
U mnie dziś paskudny dzień,a muszę mpk na szkołę rodzenia dojechać.
Lrf powodzenia na egazminie!
Ja torbę też póki co mam dołączoną do wózka, z czasem jak rozkminie co mi się przydaje pewnie kupię inną. -
nick nieaktualnyMuszę Wam się pochwalić, bo zrobiłam inters życia! Naprawdę!
Jakiś czas temu wylicytowałam na allegro aukcję tak w ciemno, było jedno rozmazane zdjęcie i podpis, że 35szt śpioszków, stan dobry. Sprzedawcz też taki prywatny 6 komentarzy. Ale wylicytowałam za 20zl +8 zł przesyłka.
Myślałam, że 90% będzie do wyrzucenia, a i tak sie opłaci za 28 zł, a tu taka niespodzianka. Niektóre są zmechacone, ale po domu będą akurat, a niektóre naprawdę fajne. Kurczę zq taką cenę!
agatia, Angela89, Pysiaczek89, mysza0406, kamciaelcia, claudiuszek, AJrin, A_n_k_a_80, marta258, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViolet tez żółty mocz to furagina
moja córka brała ja przez prawie 5 lat.
Witam!
31tydzień! SuperMusiałam podjechać rano do pracy, bo mamy kontrolę. Znowu ledwo patrzę na oczy bo wstałam o 3.30. Nie wiem co się dzieje
LRF kciuki za egzaminbędzie dobrze
Magdziulla fajne ubrankai rzeczywiście prawie za nic
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny