X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, trochę się chmurzy i mocno wieje, a to w górach może wszystko oznaczać, jak miałam pierwszy termin to się skończyło nawałnicą, ale teraz ich nie zapowiadają :D

witam si z rana, z kawą i śniadankiem :)
    cieszę się że mąż wyskoczy ze mną na ten egzamin, co prawda będzie musiał to zdalnie odpracować, ale jakoś przeżyję, później jadę do brata i rodziców, a wcześniej mam nadzieję że do wydziału komunikacji :P

Fryzia33 lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mas tez wietrznie i deszczowo w nocy ale mi to na reke te upały mnie męczą.
    LRF 3mam kciuki bedzie dobrze nie stresuj się tylko.
    Ja mialam isc do okulisty dziś ale odwolalam pogoda plus szczyt NATO mnie przerazily.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf trzymamy kciuki!
    Mnie obudzil dzwonek do drzwi o 7 ehh i koniec spania.

Dziewczyny poradzcie cos, bo zaczynam sie martwic, od wczoraj caly dzien i dzis mam intensywniw zolty mocz, ale to tak mega, chyba nigdy nie mialam tak. Farbuje papier na zolto bardzo mocno.
    Nic mnie nie boli, biore Furagin i Rutinoskorbin od wczoraj popoludnia, od tygodnia magne b6, tak to lekow nie zmienialam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

co do zusu , no owolanie wnosi zie do sadu okregowego ale za plsrednictwem zusu kfory wydal decyzje w moim przypadku warszawa-ochota zus, i do nich odwolanie wyslalam ale to typowo sadowe odwolanie zaskarzajace w calosci decyzje zus, i wtedy ro jest tak ze oni to jeszcze raz analizuja i jesli dosc dobre argumenty masz tozus moze uchylic decyzje i wydac nowa i wtedy nie nadaje sie spraaie dalszego biegu, chyba ze zus po analizie dalej twierdzi swoje fo wtedy przekazuje dokumemty do sadu okregowego wraz ze swoim wyjasnieniem po co i na co

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett a ten mocz to nie jest żółty właśnie od firaginu i rutinoscorbinu? Bo ja po którymś w tych leków zawsze mam mega żółty.
    Foxiku powodzenia tam, 2h relaksu, 30 min na dojazd i pokaż im, kto rządzi :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furagin barwi mocz na żółto wiec spokojnie.
    Co do torby ja kupilam babymoov.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7a9e115b3ba.jpg

violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff. Bo szukalam na ulotkach i nic na ten temat nie ma, juz sie zastanawialam czy robic badanie moczu jutro z rana, ale jak mowicie, ze to moze byc od lekow to chyba bez sensu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, sliczna ta torba.
    Ale fajnie, ze kupujecie takie bajeranckie, sama btm kupila, ale dostalismy w zestawie do wozka i maz sie z niej cieszy i nie wierzy, ze ona jest klopotliwa przez to, ze ma jedna wielka przegrode, wiec nie chce sie z nim spierac, poczekam sobie grzecznie az ja troche pouzywamy i sam zobaczy, ze jest problem zeby wszystko pomiescic lub cos znalezc :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Uff. Bo szukalam na ulotkach i nic na ten temat nie ma, juz sie zastanawialam czy robic badanie moczu jutro z rana, ale jak mowicie, ze to moze byc od lekow to chyba bez sensu.
    Od leków spokojnie, ja mam często problemy z układem moczowym i brałam furagin i witaminę c to mocz był bardzo żółty

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ajrin, sliczna ta torba.
    Ale fajnie, ze kupujecie takie bajeranckie, sama btm kupila, ale dostalismy w zestawie do wozka i maz sie z niej cieszy i nie wierzy, ze ona jest klopotliwa przez to, ze ma jedna wielka przegrode, wiec nie chce sie z nim spierac, poczekam sobie grzecznie az ja troche pouzywamy i sam zobaczy, ze jest problem zeby wszystko pomiescic lub cos znalezc :D
    Mój też tak mówił kazałam mu 3 razy dac mi długiego pampersa, to sam zapłacił mi za skip hop :) spokojnie poczekaj

agatia, violett lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin bardzo ładna torba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już nie wiem kto bardziej przeżywa, moi rodzice, ja czy Młody, który się rozkopuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki!
    Wczoraj były takie ciekawe tematy, a ja czytałam w nocy do poduszki, bo dzień był zabiegany. Goście, zakupy, gotowanie, pakowanie męża. No i pojechał na ten cholerny szczyt i samotna jestem do niedzieli:(

Sarcia apropos wyprożniania to mi się tak zmieniło od kiedy wyregulowałam się euthyroxem. Kiedyś była masakra co kilka dni, a teraz jest pięknie(tak mówię o kupie;))

U mnie dziś paskudny dzień,a muszę mpk na szkołę rodzenia dojechać.

Lrf powodzenia na egazminie!

Ja torbę też póki co mam dołączoną do wózka, z czasem jak rozkminie co mi się przydaje pewnie kupię inną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę Wam się pochwalić, bo zrobiłam inters życia! Naprawdę!
    Jakiś czas temu wylicytowałam na allegro aukcję tak w ciemno, było jedno rozmazane zdjęcie i podpis, że 35szt śpioszków, stan dobry. Sprzedawcz też taki prywatny 6 komentarzy. Ale wylicytowałam za 20zl +8 zł przesyłka.
    Myślałam, że 90% będzie do wyrzucenia, a i tak sie opłaci za 28 zł, a tu taka niespodzianka. Niektóre są zmechacone, ale po domu będą akurat, a niektóre naprawdę fajne. Kurczę zq taką cenę!

816474c6b101e057med.jpg

88a9150dc78ed2bcmed.jpg

agatia, Angela89, Pysiaczek89, mysza0406, kamciaelcia, claudiuszek, AJrin, A_n_k_a_80, marta258, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    A ja rozpoczęłam 30 tydzien :D kolejny cel osiągnięty :D teraz odliczam czas do 34 tygodnia :D
    Miłego dnia :)

agatia, Angela89, Sabina, claudiuszek, alinka, violett, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam, bo mam niemały kawałek do wordu, odezwę się wieczorem, jak wrócę od rodziców ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet tez żółty mocz to furagina :) moja córka brała ja przez prawie 5 lat.

Witam!
    31tydzień! Super :) Musiałam podjechać rano do pracy, bo mamy kontrolę. Znowu ledwo patrzę na oczy bo wstałam o 3.30. Nie wiem co się dzieje :/

LRF kciuki za egzamin :) będzie dobrze :)
    Magdziulla fajne ubranka :) i rzeczywiście prawie za nic ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:27

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja
    zaliczylam juz wyjazdowa wizytę u diabetologa, male zakupy i moge polegiwać :D jutro pewnie robota sie juz znajdzie - maly remoncik sie zacznie :D

LRF
    kciuki mocno zacisniete!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    nie wiem czy ja dobrze liczę, ale jeżeli tak to u mnie wychodzi 2200 mg dziennie...
    Przy takiej dawce musiałabym chodzić w pampersie. Serio.
    Masz żelazny żołądek

‹‹ 1485 1486 1487 1488 1489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ