WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Lrf trzymamy kciuki!
    Mnie obudzil dzwonek do drzwi o 7 ehh i koniec spania.

Dziewczyny poradzcie cos, bo zaczynam sie martwic, od wczoraj caly dzien i dzis mam intensywniw zolty mocz, ale to tak mega, chyba nigdy nie mialam tak. Farbuje papier na zolto bardzo mocno.
    Nic mnie nie boli, biore Furagin i Rutinoskorbin od wczoraj popoludnia, od tygodnia magne b6, tak to lekow nie zmienialam.

furagina barwo mocz- u mnie nawet po 1 tabletce jest taki jakby sok cytrynowy wylać na papier- jaskarawo żółty

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ajrin, sliczna ta torba.
    Ale fajnie, ze kupujecie takie bajeranckie, sama btm kupila, ale dostalismy w zestawie do wozka i maz sie z niej cieszy i nie wierzy, ze ona jest klopotliwa przez to, ze ma jedna wielka przegrode, wiec nie chce sie z nim spierac, poczekam sobie grzecznie az ja troche pouzywamy i sam zobaczy, ze jest problem zeby wszystko pomiescic lub cos znalezc :D
    Ja mam taką w zestawie do wózka. Próbowałam używać przy córce. Jest dramatyczna. Z dużą komorą, miękka. Szybko dałam sobie spokój

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF- kciuki!

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja tez z rana byłam na pobraniu krwi i moczu, zobaczymy po południu jak ta moja hemoglobina po żelazie ;) Jutro mam wizytę i jedziemy do Ikei.

W domu ciągle nie mam humoru, ale mam nadzieję że sytuacja u Nas się poprawi ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik kciuki zacisniete!!!:)

Pirelko pogoda tez robi swoje, wiec nosek do gory i ciesz sie ikeowsla wyprawa bo ja w ikei ostatni raz bylam w grudniu i bardzo zle wspominal ten wypad...:( wiec owocnych zakupow :)

Dzien dobry!
    Wykapana i pachnaca w koncu jestem :)
    Wczoraj jak byl ten kolega u meza to nawet nie mialam jak sie wykapac...;/

Chyba dzis zrobie placki ziemniaczane, ale jak pomysle o tarkowaniu.... Ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja do laboratorium musze jutro rano podjechac mocz zawiezc do badania, bo w poniedzialek mam wizyte juz nie moge sie doczekac;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:27

agatia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza
    obrzęków w ogole nie mam, ale wszystko jeszcze przede mna
    ale ta pokrzywa to jako środek ma swoja nazwę w aptece?
    chodzi mi o to, o co mam prosić konkretnie farmaceutę?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Foxik kciuki zacisniete!!!:)

Pirelko pogoda tez robi swoje, wiec nosek do gory i ciesz sie ikeowsla wyprawa bo ja w ikei ostatni raz bylam w grudniu i bardzo zle wspominal ten wypad...:( wiec owocnych zakupow :)

Ojejku, a czemu aż tak źle? Ja byłam dwa razy w tym sklepie, ale mąż nie lubi chodzić więc średnio zainteresowany, a ja sama zagubiona, bo nie wiem co będe wybierać itd. ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam z mezem na zakupach przed chwila, o zgrozo co sie dzieje w tych marketach skad tyle ludzie sie wzielo tam od rana , od stania w jednej i drugiej kolejce to mnie normalnie nogi zaczely bolec o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia no jak to skąd, zbliża się weekend = koniec świata i sklepy pozamykane na tydzień :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka w ikei polecam te pojemniki do przewijaka!
    Ja kupiłam.też ręczniki dla Małej i pomacaniu wydają się ok. No i wspomniane już organizery do szuflady, ja część dla Małej zostawiłam a część dla Nas do bielizny, skarpet. Super sprawa!

Mnie też trochę smutek bierze, bo mój wczoraj miał pakowanie, a dziś pojechał, do niedzieli na ten szczyt cholerny:/
    A na Dni Młodzieży ok 10 dni go nie będzie - do mamy się wybiorę chyba wtedy.

A wiecie co Moj bezczelny powiedział? Pytam tkliwie czy będzie tęsknił i w myślach tylko, żeby nie powiedział, że nie będzie miał czasu tęsknić. I zgadnijcie co odpowiedział dziad.

Oczywiście tłumaczył się, że nie to miał na myśli, ale co się rzekło to się nie odrzeknie, dostał po zadzie i foch na parę minut;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 10:49

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    na pewno będzie tesknił! :D chciał sie podroczyć :D
    ale u nas to ja zawsze na przekóir gadam, ze na pewno nie zatęsknię

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z brzuchem się żegnał chyba dłużej niż ze mną;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:27

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha my z mezem tez sie przegadujemy na tesknotki :) ja zawsze mowie ze on 1 zadzwoni bo bedzie tesknil a on ze wcale nie i wtedy oboje nie dzwonimy bo kazdy chce udawac silna wole haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze faceci chyba 2 ciazy tak nie przezywaja, bo moj maz jakos specjalnie sie tym nie podnieca, fakt wieczorem reke na brzuch kladzie zawsze i mowi ze jestem jego "bambaryłką" i sie przytula, ale mysl;e ze dopiero dotrze do niego jak maly sie urodzi z corka bylo tak samo ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    to mój po poligonie z brzuchem tak długo sie witał!!!az mu to wypomniałam, że o mnie zapomnial w ogóle

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam o obiedzie zaczne temat :D

Ja dzis robie pomidorowa z makaronem a wy co dzisiaj ;)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Pirelka w ikei polecam te pojemniki do przewijaka!
    Ja kupiłam.też ręczniki dla Małej i pomacaniu wydają się ok. No i wspomniane już organizery do szuflady, ja część dla Małej zostawiłam a część dla Nas do bielizny, skarpet. Super sprawa!

Chodzi Ci o takie białe pojemniki zawieszane na łóżeczko? Myslałam o nich, ale nie wiem czy nie lepiej spisze się materiałowy organizer na łóżeczko.
    Ręczniki już mam więc chyba sobie podaruję. Organizery chcę zobaczyć, ale ja mam mini szufladki w komodzie i nie wiem czy chociaż jeden się zmieści, muszę pomierzyć. Za to muszę popatrzeć za jakimś rozwiązaniem pod łóżeczka, by zagospodarować przestrzeń.

‹‹ 1486 1487 1488 1489 1490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ