WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
violett wrote:Lrf trzymamy kciuki!
Mnie obudzil dzwonek do drzwi o 7 ehh i koniec spania.
Dziewczyny poradzcie cos, bo zaczynam sie martwic, od wczoraj caly dzien i dzis mam intensywniw zolty mocz, ale to tak mega, chyba nigdy nie mialam tak. Farbuje papier na zolto bardzo mocno.
Nic mnie nie boli, biore Furagin i Rutinoskorbin od wczoraj popoludnia, od tygodnia magne b6, tak to lekow nie zmienialam.
furagina barwo mocz- u mnie nawet po 1 tabletce jest taki jakby sok cytrynowy wylać na papier- jaskarawo żółty -
nick nieaktualnyviolett wrote:Ajrin, sliczna ta torba.
Ale fajnie, ze kupujecie takie bajeranckie, sama btm kupila, ale dostalismy w zestawie do wozka i maz sie z niej cieszy i nie wierzy, ze ona jest klopotliwa przez to, ze ma jedna wielka przegrode, wiec nie chce sie z nim spierac, poczekam sobie grzecznie az ja troche pouzywamy i sam zobaczy, ze jest problem zeby wszystko pomiescic lub cos znalezc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFoxik kciuki zacisniete!!!
Pirelko pogoda tez robi swoje, wiec nosek do gory i ciesz sie ikeowsla wyprawa bo ja w ikei ostatni raz bylam w grudniu i bardzo zle wspominal ten wypad...wiec owocnych zakupow
Dzien dobry!
Wykapana i pachnaca w koncu jestem
Wczoraj jak byl ten kolega u meza to nawet nie mialam jak sie wykapac...;/
Chyba dzis zrobie placki ziemniaczane, ale jak pomysle o tarkowaniu.... Ech... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Foxik kciuki zacisniete!!!
Pirelko pogoda tez robi swoje, wiec nosek do gory i ciesz sie ikeowsla wyprawa bo ja w ikei ostatni raz bylam w grudniu i bardzo zle wspominal ten wypad...wiec owocnych zakupow
Ojejku, a czemu aż tak źle? Ja byłam dwa razy w tym sklepie, ale mąż nie lubi chodzić więc średnio zainteresowany, a ja sama zagubiona, bo nie wiem co będe wybierać itd. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelka w ikei polecam te pojemniki do przewijaka!
Ja kupiłam.też ręczniki dla Małej i pomacaniu wydają się ok. No i wspomniane już organizery do szuflady, ja część dla Małej zostawiłam a część dla Nas do bielizny, skarpet. Super sprawa!
Mnie też trochę smutek bierze, bo mój wczoraj miał pakowanie, a dziś pojechał, do niedzieli na ten szczyt cholerny:/
A na Dni Młodzieży ok 10 dni go nie będzie - do mamy się wybiorę chyba wtedy.
A wiecie co Moj bezczelny powiedział? Pytam tkliwie czy będzie tęsknił i w myślach tylko, żeby nie powiedział, że nie będzie miał czasu tęsknić. I zgadnijcie co odpowiedział dziad.
Oczywiście tłumaczył się, że nie to miał na myśli, ale co się rzekło to się nie odrzeknie, dostał po zadzie i foch na parę minut;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 10:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wam powiem ze faceci chyba 2 ciazy tak nie przezywaja, bo moj maz jakos specjalnie sie tym nie podnieca, fakt wieczorem reke na brzuch kladzie zawsze i mowi ze jestem jego "bambaryłką" i sie przytula, ale mysl;e ze dopiero dotrze do niego jak maly sie urodzi z corka bylo tak samo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Pirelka w ikei polecam te pojemniki do przewijaka!
Ja kupiłam.też ręczniki dla Małej i pomacaniu wydają się ok. No i wspomniane już organizery do szuflady, ja część dla Małej zostawiłam a część dla Nas do bielizny, skarpet. Super sprawa!
Chodzi Ci o takie białe pojemniki zawieszane na łóżeczko? Myslałam o nich, ale nie wiem czy nie lepiej spisze się materiałowy organizer na łóżeczko.
Ręczniki już mam więc chyba sobie podaruję. Organizery chcę zobaczyć, ale ja mam mini szufladki w komodzie i nie wiem czy chociaż jeden się zmieści, muszę pomierzyć. Za to muszę popatrzeć za jakimś rozwiązaniem pod łóżeczka, by zagospodarować przestrzeń.