WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Chodzi Ci o takie białe pojemniki zawieszane na łóżeczko? Myslałam o nich, ale nie wiem czy nie lepiej spisze się materiałowy organizer na łóżeczko.
Ręczniki już mam więc chyba sobie podaruję. Organizery chcę zobaczyć, ale ja mam mini szufladki w komodzie i nie wiem czy chociaż jeden się zmieści, muszę pomierzyć. Za to muszę popatrzeć za jakimś rozwiązaniem pod łóżeczka, by zagospodarować przestrzeń.
-
nick nieaktualnyMi też się one podobają, ale jak myślę przyszłościowi to dzieci jak zaczną po kilku mies. łapać wszystko to będę je musiała ściągać. Dlatego myślę o tym organizerze z materiału, który będzie wisiał na boku łóżeczka i tak łatwo z przewijaka nie złapie rączką.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa grupy krwi nie mam, bo badałam ją na początku i mam w karcie ciąży, a ona nie jest zmienna
jednak robiłam same przeciwciała ostatnio, które też mam podpiąć pod kartę ciąży bo wymagają przy porodzie.
Może u Ciebie też miał na myśli przeciwciała w krwi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 12:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jestem na mokego meza wkjrzona bo rano chcial wrzucic taka pileczke mala do pokoju i z rozpedu walnela mnie prosto brzuch i teraz w tej okolicy mnie boli caly czas
nie bylo to mocno ale wiadomo jak pilka pedu nabierze, mam nadzieje ze sszystko jest ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ojejku, a czemu aż tak źle? Ja byłam dwa razy w tym sklepie, ale mąż nie lubi chodzić więc średnio zainteresowany, a ja sama zagubiona, bo nie wiem co będe wybierać itd. ;/
No wlasciwie to przez meza bo sie okropnie poklocilismy... I to przy mamie... Az przed ikea plakalam... Ech... Oboje zle wspominamy ten wyjazd... A najwieksze wyrzuty mialam dlatego ze zajechalismy tam w drodze powrotnej z Lichenia, a na Lichen namowilam R. zeby sie pomodlic w intencji naszego dzieciatka, bo 9msc sie juz staralismy i nic...