Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:27

kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pysiaczek89, nick nieaktualny, claudiuszek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia to faktycznie nie udał się wypad do Ikei :( no ale już dzieciątko jest i niedługo będzie na świecie :)

mysza, ale ślicznie się prezentuje !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak... W okolicach tej podrozy mialam owulacje i w wigilie pozytywny test! :)

Moja wiara urosla w sile dzieki temu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz, wszystko jest po coś :) Dzidziuś był na zgodę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko - ja jestem zachwycona :) nie sądziłam, że najpiękniejszą ozdobą w pokoju może być firanka

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie również zachwyca, aż patrzę na firanki na allegro ;P

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia nie dziwię się, że jesteś zła na męża. Chłopy to duże dzieci i nie pomyślą, że nawet mała piłka, jak trafi niefortunnie, to może zrobić krzywdę.

Mysza wypilam przed chwilą pokrzywe, wieczór wypije drugą. Można dwie?
    Cudny lambrekin :) pokoik na pewno wygląda uroczo z taką ozdobą okna :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja corcia ma rozowe firanki z hello kitty w pokoju :) a na zmiane biala firanke z kolorowymi lalkami barbie , a pkkoj ma w kolorach blekit i bajkowy roz na przemian 2 sciany na 2 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

no dokladnie, co z tego ze on mnie przeprasza i ze nie chcial to nawrzeszczalam na niego niech zacznie myslec w koncu bo jestem w 7 miesiacu ciazy dziecko lezy juz wysoko i na wierzchu i jak nie chce mi zrobic krzywdy to niech mozgu zacznie uzywac, a nie jakies durnowate zagrania ma, k przez to teraz mnie w tym miejscu boli ;/ wiadomo brzuch duzy napiety skora cienka i podwojnie sie takie rzeczy odczuwa tylko sie wystraszylam czy z malym wszystko ok przez tego statego durnia ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam firankę białą z kwiatuszki zielone bodajże w szafie gdzieś, jeszcze jej nie wieszałam więc będzie dla dziewczynek ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Agatia

no dokladnie, co z tego ze on mnie przeprasza i ze nie chcial to nawrzeszczalam na niego niech zacznie myslec w koncu bo jestem w 7 miesiacu ciazy dziecko lezy juz wysoko i na wierzchu i jak nie chce mi zrobic krzywdy to niech mozgu zacznie uzywac, a nie jakies durnowate zagrania ma, k przez to teraz mnie w tym miejscu boli ;/ wiadomo brzuch duzy napiety skora cienka i podwojnie sie takie rzeczy odczuwa tylko sie wystraszylam czy z malym wszystko ok przez tego statego durnia ;/
    Ach chłopy to jełopy (oprócz synusiów) ;)
    Chłop sobie nawet sprawy nie zdaje, zapewne nie pomyślał, że brzuch już coraz większy, skóra napięta. Ja wczoraj sobie zrobiłam sznyte przez pół brzucha drzwiami od szafki i boli w tym miejscu jak cholerka. Ach te brzuchy, ach te chłopy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie, normalnie trzeba ich w izolatce zamknac na 3 ostatnie miesiace porodu , bo wiecej szkod narobia niz pozytku!

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właściwie to mam jedną z zielono-niebieskimi kwiatuszkami, a drugą w stokrotki z żółtymi środkami więc chyba na początek będzie ta :)

agatia lubi tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza- piękny pokoik szykujesz ;-) a ja mam niestety okno dachowe w pokoju, w którym będzie Staszek buuuu

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ogolem ma ktos czasami takie pobolewanie w okolicy pępka tak naokoło? Bo mnie ostatnio tak dziwnie pobolewa w okolicy pępka.... i wysadziło mi go do wierzchu :/

Jejku juz nie mogę się doczekać tej wizyty, a tu jeszcze 4 dni muszę czekać! oby szybko zlecialo :) juz ile tygodni małego nie widzialam , ostatni raz w spzitalu jak bylam ale wiadomo jaki tam sprzet maja i ekrany nic nie widac tylko ze sie rusza nie wiem jak lekarze moga pracowac na takim sprzecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam swoje wyniki online i krew ok, hemoglobina wzrosła na 11,4 czyli dobrze :) ale w moczu mam ślad glukozy :/ nie wiem jakim cudem, bo niedawno robiłam krzywą i było ok, a wcześniej też miałam dobrze zawsze i krzywą i na czczo.
    Chyba jutro z rana powtórzę mocz i zrobię glukozę na czczo sobie, żeby choć przed wizytą zobaczyć online i powiedzieć lekarce.
    Miała któraś z Was tak ?

Już się denerwuję, że znowu krzywą będe musiała robić i wyjdzie teraz źle.

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia chłop w izolatce to by znowu sobie krzywdę zrobił ;)
    Sarcia u Nas w szpitalu znowu USG najwyzszej klasy, chyba ordynator zainwestował :) dla tego moja ginka na.nim chce sprawdzić przepływy i wagę Małej. Ale wiadomo, jak szpitale, jak oddział nie wywalczy u nie ma kasy to słabo ze sprzętem.
    Ja mam przy pepku blizne od laparoskopii i ona mi się czasem wybrzusza, jak Mała szaleje, ale nie boli. Jak wylazl Ci pępek to chyba może pobolewac, bo skóra jest mocno napięta.

Mysza ja dzisiaj nóżki jak u modelki ha ha ha, ale pokrzywka profilaktycznie poszła :)Czy Ty się orientujesz w szczepieniach n ospe, czy mój starszak może zarazić siostrę po swoim szczepieniu? Bo jakoś nam wypadnie kiniec sierpnia i Młoda będzie już na świecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

‹‹ ‹ 1488 1489 1490 1491 1492 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ