WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:27

kamciaelcia, Ksosia, pirelka, Pysiaczek89, Angela89, claudiuszek, Sabina, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia to faktycznie nie udał się wypad do Ikei :( no ale już dzieciątko jest i niedługo będzie na świecie :)

mysza, ale ślicznie się prezentuje !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak... W okolicach tej podrozy mialam owulacje i w wigilie pozytywny test! :)

Moja wiara urosla w sile dzieki temu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz, wszystko jest po coś :) Dzidziuś był na zgodę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko - ja jestem zachwycona :) nie sądziłam, że najpiękniejszą ozdobą w pokoju może być firanka

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie również zachwyca, aż patrzę na firanki na allegro ;P

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia nie dziwię się, że jesteś zła na męża. Chłopy to duże dzieci i nie pomyślą, że nawet mała piłka, jak trafi niefortunnie, to może zrobić krzywdę.

Mysza wypilam przed chwilą pokrzywe, wieczór wypije drugą. Można dwie?
    Cudny lambrekin :) pokoik na pewno wygląda uroczo z taką ozdobą okna :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja corcia ma rozowe firanki z hello kitty w pokoju :) a na zmiane biala firanke z kolorowymi lalkami barbie , a pkkoj ma w kolorach blekit i bajkowy roz na przemian 2 sciany na 2 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

no dokladnie, co z tego ze on mnie przeprasza i ze nie chcial to nawrzeszczalam na niego niech zacznie myslec w koncu bo jestem w 7 miesiacu ciazy dziecko lezy juz wysoko i na wierzchu i jak nie chce mi zrobic krzywdy to niech mozgu zacznie uzywac, a nie jakies durnowate zagrania ma, k przez to teraz mnie w tym miejscu boli ;/ wiadomo brzuch duzy napiety skora cienka i podwojnie sie takie rzeczy odczuwa tylko sie wystraszylam czy z malym wszystko ok przez tego statego durnia ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam firankę białą z kwiatuszki zielone bodajże w szafie gdzieś, jeszcze jej nie wieszałam więc będzie dla dziewczynek ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Agatia

no dokladnie, co z tego ze on mnie przeprasza i ze nie chcial to nawrzeszczalam na niego niech zacznie myslec w koncu bo jestem w 7 miesiacu ciazy dziecko lezy juz wysoko i na wierzchu i jak nie chce mi zrobic krzywdy to niech mozgu zacznie uzywac, a nie jakies durnowate zagrania ma, k przez to teraz mnie w tym miejscu boli ;/ wiadomo brzuch duzy napiety skora cienka i podwojnie sie takie rzeczy odczuwa tylko sie wystraszylam czy z malym wszystko ok przez tego statego durnia ;/
    Ach chłopy to jełopy (oprócz synusiów) ;)
    Chłop sobie nawet sprawy nie zdaje, zapewne nie pomyślał, że brzuch już coraz większy, skóra napięta. Ja wczoraj sobie zrobiłam sznyte przez pół brzucha drzwiami od szafki i boli w tym miejscu jak cholerka. Ach te brzuchy, ach te chłopy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie, normalnie trzeba ich w izolatce zamknac na 3 ostatnie miesiace porodu , bo wiecej szkod narobia niz pozytku!

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właściwie to mam jedną z zielono-niebieskimi kwiatuszkami, a drugą w stokrotki z żółtymi środkami więc chyba na początek będzie ta :)

agatia lubi tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza- piękny pokoik szykujesz ;-) a ja mam niestety okno dachowe w pokoju, w którym będzie Staszek buuuu

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ogolem ma ktos czasami takie pobolewanie w okolicy pępka tak naokoło? Bo mnie ostatnio tak dziwnie pobolewa w okolicy pępka.... i wysadziło mi go do wierzchu :/

Jejku juz nie mogę się doczekać tej wizyty, a tu jeszcze 4 dni muszę czekać! oby szybko zlecialo :) juz ile tygodni małego nie widzialam , ostatni raz w spzitalu jak bylam ale wiadomo jaki tam sprzet maja i ekrany nic nie widac tylko ze sie rusza nie wiem jak lekarze moga pracowac na takim sprzecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam swoje wyniki online i krew ok, hemoglobina wzrosła na 11,4 czyli dobrze :) ale w moczu mam ślad glukozy :/ nie wiem jakim cudem, bo niedawno robiłam krzywą i było ok, a wcześniej też miałam dobrze zawsze i krzywą i na czczo.
    Chyba jutro z rana powtórzę mocz i zrobię glukozę na czczo sobie, żeby choć przed wizytą zobaczyć online i powiedzieć lekarce.
    Miała któraś z Was tak ?

Już się denerwuję, że znowu krzywą będe musiała robić i wyjdzie teraz źle.

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia chłop w izolatce to by znowu sobie krzywdę zrobił ;)
    Sarcia u Nas w szpitalu znowu USG najwyzszej klasy, chyba ordynator zainwestował :) dla tego moja ginka na.nim chce sprawdzić przepływy i wagę Małej. Ale wiadomo, jak szpitale, jak oddział nie wywalczy u nie ma kasy to słabo ze sprzętem.
    Ja mam przy pepku blizne od laparoskopii i ona mi się czasem wybrzusza, jak Mała szaleje, ale nie boli. Jak wylazl Ci pępek to chyba może pobolewac, bo skóra jest mocno napięta.

Mysza ja dzisiaj nóżki jak u modelki ha ha ha, ale pokrzywka profilaktycznie poszła :)Czy Ty się orientujesz w szczepieniach n ospe, czy mój starszak może zarazić siostrę po swoim szczepieniu? Bo jakoś nam wypadnie kiniec sierpnia i Młoda będzie już na świecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

‹‹ 1488 1489 1490 1491 1492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ