WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia nie dziwię się, że jesteś zła na męża. Chłopy to duże dzieci i nie pomyślą, że nawet mała piłka, jak trafi niefortunnie, to może zrobić krzywdę.
Mysza wypilam przed chwilą pokrzywe, wieczór wypije drugą. Można dwie?
Cudny lambrekinpokoik na pewno wygląda uroczo z taką ozdobą okna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
no dokladnie, co z tego ze on mnie przeprasza i ze nie chcial to nawrzeszczalam na niego niech zacznie myslec w koncu bo jestem w 7 miesiacu ciazy dziecko lezy juz wysoko i na wierzchu i jak nie chce mi zrobic krzywdy to niech mozgu zacznie uzywac, a nie jakies durnowate zagrania ma, k przez to teraz mnie w tym miejscu boli ;/ wiadomo brzuch duzy napiety skora cienka i podwojnie sie takie rzeczy odczuwa tylko sie wystraszylam czy z malym wszystko ok przez tego statego durnia ;/ -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Agatia
no dokladnie, co z tego ze on mnie przeprasza i ze nie chcial to nawrzeszczalam na niego niech zacznie myslec w koncu bo jestem w 7 miesiacu ciazy dziecko lezy juz wysoko i na wierzchu i jak nie chce mi zrobic krzywdy to niech mozgu zacznie uzywac, a nie jakies durnowate zagrania ma, k przez to teraz mnie w tym miejscu boli ;/ wiadomo brzuch duzy napiety skora cienka i podwojnie sie takie rzeczy odczuwa tylko sie wystraszylam czy z malym wszystko ok przez tego statego durnia ;/
Chłop sobie nawet sprawy nie zdaje, zapewne nie pomyślał, że brzuch już coraz większy, skóra napięta. Ja wczoraj sobie zrobiłam sznyte przez pół brzucha drzwiami od szafki i boli w tym miejscu jak cholerka. Ach te brzuchy, ach te chłopy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ogolem ma ktos czasami takie pobolewanie w okolicy pępka tak naokoło? Bo mnie ostatnio tak dziwnie pobolewa w okolicy pępka.... i wysadziło mi go do wierzchu
Jejku juz nie mogę się doczekać tej wizyty, a tu jeszcze 4 dni muszę czekać! oby szybko zlecialojuz ile tygodni małego nie widzialam , ostatni raz w spzitalu jak bylam ale wiadomo jaki tam sprzet maja i ekrany nic nie widac tylko ze sie rusza nie wiem jak lekarze moga pracowac na takim sprzecie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidziałam swoje wyniki online i krew ok, hemoglobina wzrosła na 11,4 czyli dobrze
ale w moczu mam ślad glukozy
nie wiem jakim cudem, bo niedawno robiłam krzywą i było ok, a wcześniej też miałam dobrze zawsze i krzywą i na czczo.
Chyba jutro z rana powtórzę mocz i zrobię glukozę na czczo sobie, żeby choć przed wizytą zobaczyć online i powiedzieć lekarce.
Miała któraś z Was tak ?
Już się denerwuję, że znowu krzywą będe musiała robić i wyjdzie teraz źle. -
Sarcia chłop w izolatce to by znowu sobie krzywdę zrobił
Sarcia u Nas w szpitalu znowu USG najwyzszej klasy, chyba ordynator zainwestowałdla tego moja ginka na.nim chce sprawdzić przepływy i wagę Małej. Ale wiadomo, jak szpitale, jak oddział nie wywalczy u nie ma kasy to słabo ze sprzętem.
Ja mam przy pepku blizne od laparoskopii i ona mi się czasem wybrzusza, jak Mała szaleje, ale nie boli. Jak wylazl Ci pępek to chyba może pobolewac, bo skóra jest mocno napięta.
Mysza ja dzisiaj nóżki jak u modelki ha ha ha, ale pokrzywka profilaktycznie poszła :)Czy Ty się orientujesz w szczepieniach n ospe, czy mój starszak może zarazić siostrę po swoim szczepieniu? Bo jakoś nam wypadnie kiniec sierpnia i Młoda będzie już na świecie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny