WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wróciłam od rodziców ze wsi, tym razem oblałam po 33 min spędzonych na mieście, już miałam wracać do wordu, kazał mi tylko zawrócić z wstecznym w bramie, ale była tak podstępna, że samochód stał w niej na spadku i oczywiście, zaczęłam się staczać w dół w stronę bramy, ja wyjechać ze stresu nie mogłam i mi przerwał egzamin, popełniłam kilka błędów, dwa razy mi zgasł, ale pocieszał mnie że gdyby nie to to by mnie przepuścił. Pytał się czy zamierzam jeszcze przystąpić do egzamin, bo jego zdaniem mam duże szanse, a ja się trochę boję o małego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten jechał przepisowo
i był bardzo kulturalny i mąż się śmiał, że mnie oblał, a na placu mnie jeszcze długo pocieszał
nie wiem czy się zapisywać, zmęczona już jestem, a z drugiej strony po porodzie z małym dzieckiem i przy karmieniu cycem będzie trudno, zwłaszcza, że nie będę miała z kim Małego zostawić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf szkoda bardzo, ale nie zniechecaj sie, ja tez raz oblalam wracajac do worda na jakiejs glupocie, sama bylam na siebie zla, a nastepnym razem sie udalo.
Dzieki dziewczyny i sorry za ta poranna panike z zoltymi siuskami, mam dzisiaj tak nerwowy i kiepski dzien, ze chyba w calej ciazy takiego nie mialam. Wypilam meliske i leze, a cisnienie po kawie 109/48 tetno 92.
Na szczesciw dzien sie konczy, jutro musi byc lepiej -
nick nieaktualnyszkoda tylko że mi się oszczędności kończą, a jak widzę te małolaty w wordzie, które zdają po kilka razy i mają w tyłkach i się same z własnej głupoty rechoczą, bo im rodzice sponsorują prawko to mnie kłuje w serducho
bo jak pomyślę ile jeszcze rzeczy dla maluszka trzeba kupić, a wydatki wcale nie będą maleć, jeszcze w przyszłym tygodniu prenatalne i dentysta. O to się m.in z przyjaciółką o to pożarłam, bo ona wyskoczyła na mnie że tak jojczę o finanse, bo przecież jak dziecko się pojawia, to cała rodzina pomaga i każdy coś daje i praktycznie nic nie trzeba kupować, a my wszystko sami od zera. Dziś rodzice przekazali nam trochę rzeczy, co prawda używanych, ale zawsze coś do przodu..
-
LRF
Po urodzeniu dzidzi jednak będzie ci trudniej. ..nie tylko finansowo. ..ale czasu mniej, ochoty. ..warto jeszcze teraz próbować. To inwestycja dla was wszystkich! !!
Nam nikt w rodzinie nie pomógł z dzieckiem. .. Ba! Sama zarobiłam sobie na prawko! Ale to ze samemu się dorabia i radzi to jest powód do dumy po latach . Próbuj jeszcze teraz zdać to prawko -
LRF idz za ciosem teraz sie uda z małym będą inne piorytety a przyda sie mieć prawko przy dziecku. A jak sie dziecko pojawi to tez beda wydatki szczepienia dodatkowe wizyty ortopeda nie zawszw idzie to na NFZ załatwić szybko. Lepiej podejść 3 raz teraz może uda sie ten sam egzaminator i pojdzie już na rękę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny