WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

Dzięki, mam nadzieje ze bedzie jak mowisz jestem dobrej mysli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj dzisiaj cisza popoludniem ;) gdzie sie wszyscy podziali :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leżę :) dzisiaj rodzina postanowiła mi czas umilić i będzie rodzinny wieczór. Zaraz będziemy grać w monopoly :)

agatia, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Monopoly ;) My mamy Eurobiznes i zawsze się nim raczymy jak ktoś wpadnie, albo kartami :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróciłam od rodziców ze wsi, tym razem oblałam po 33 min spędzonych na mieście, już miałam wracać do wordu, kazał mi tylko zawrócić z wstecznym w bramie, ale była tak podstępna, że samochód stał w niej na spadku i oczywiście, zaczęłam się staczać w dół w stronę bramy, ja wyjechać ze stresu nie mogłam i mi przerwał egzamin, popełniłam kilka błędów, dwa razy mi zgasł, ale pocieszał mnie że gdyby nie to to by mnie przepuścił. Pytał się czy zamierzam jeszcze przystąpić do egzamin, bo jego zdaniem mam duże szanse, a ja się trochę boję o małego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na spotkaniach rodzinnych dominuja scrabble :)

Foxik kurcze... Bylam przekonana ze sie usa...:(
    Gdy ja oblalam egzamin to egzaminator przy skrecaniu na kraweznik najechal i to bylo ok:/

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku do 3 razy sztuka :) a nie płakałas? ;)
    Też uwielbiam monopoly i inne planszówki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten jechał przepisowo :P i był bardzo kulturalny i mąż się śmiał, że mnie oblał, a na placu mnie jeszcze długo pocieszał :P

nie wiem czy się zapisywać, zmęczona już jestem, a z drugiej strony po porodzie z małym dzieckiem i przy karmieniu cycem będzie trudno, zwłaszcza, że nie będę miała z kim Małego zostawić :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, nie płakałam, bo byłam tak zmęczona i myślałam o tym, że cho**nie chce mi się siku :P

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf szkoda bardzo, ale nie zniechecaj sie, ja tez raz oblalam wracajac do worda na jakiejs glupocie, sama bylam na siebie zla, a nastepnym razem sie udalo.

Dzieki dziewczyny i sorry za ta poranna panike z zoltymi siuskami, mam dzisiaj tak nerwowy i kiepski dzien, ze chyba w calej ciazy takiego nie mialam. Wypilam meliske i leze, a cisnienie po kawie 109/48 tetno 92.
    Na szczesciw dzien sie konczy, jutro musi byc lepiej :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Szkoda ze i dziś się nie udało
    ale ja bym jeszcze się zapisała ma egzamin ;) dasz rade

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda tylko że mi się oszczędności kończą, a jak widzę te małolaty w wordzie, które zdają po kilka razy i mają w tyłkach i się same z własnej głupoty rechoczą, bo im rodzice sponsorują prawko to mnie kłuje w serducho :/ bo jak pomyślę ile jeszcze rzeczy dla maluszka trzeba kupić, a wydatki wcale nie będą maleć, jeszcze w przyszłym tygodniu prenatalne i dentysta. O to się m.in z przyjaciółką o to pożarłam, bo ona wyskoczyła na mnie że tak jojczę o finanse, bo przecież jak dziecko się pojawia, to cała rodzina pomaga i każdy coś daje i praktycznie nic nie trzeba kupować, a my wszystko sami od zera. Dziś rodzice przekazali nam trochę rzeczy, co prawda używanych, ale zawsze coś do przodu..

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku jak dasz rade to idź za ciosem, ja odwlekalam i w czerwcu minął rok, teraz dokupić jazdy e-e szkoda kasy.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Po urodzeniu dzidzi jednak będzie ci trudniej. ..nie tylko finansowo. ..ale czasu mniej, ochoty. ..warto jeszcze teraz próbować. To inwestycja dla was wszystkich! !!
    Nam nikt w rodzinie nie pomógł z dzieckiem. .. Ba! Sama zarobiłam sobie na prawko! Ale to ze samemu się dorabia i radzi to jest powód do dumy po latach . Próbuj jeszcze teraz zdać to prawko

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF idz za ciosem teraz sie uda z małym będą inne piorytety a przyda sie mieć prawko przy dziecku. A jak sie dziecko pojawi to tez beda wydatki szczepienia dodatkowe wizyty ortopeda nie zawszw idzie to na NFZ załatwić szybko. Lepiej podejść 3 raz teraz może uda sie ten sam egzaminator i pojdzie już na rękę.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF szkoda, ale nie odpuszczaj najlepsi zdają za 3 razem, wiem co mówię;)
    A serio będzie Ci ciężko wrócić, ja bym szła za ciosem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najbardziej boję się swojego samopoczucia w te upały, bo ledwo z domu mogę wyjść, a co dopiero w samochodzie usiedzieć, a po drodze na prawdę głupie błędy zrobiłam na które przymknął oko, więc tym bardziej mi się smutno robi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik myślałam że Ci się uda, działaj działaj. Ja już umówioną mam teorie - dopiero a teraz ja zdać to jest też cud.. mam nadzieje że dam radę z nią porodu :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Ostatnio z placu nie wyjechalas. ..dziś zaliczyłas miasto. Następnym razem nie może się nie udać! !!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1490 1491 1492 1493 1494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ