WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLrf właśnie, ja za pierwszym razem wyjechałam z placu, za drugim wyjechałam i wracałam bez żadnych błędów a na samym końcu zrobiłam podstawowy błąd przejechałam bez zatrzymania strzałkę warunkową.. Gupol ze mnie.. i się poddałam teraz wróciłam po 5 latach bo wiem że muszę. Teraz do skutku bede zdawała.
-
nick nieaktualnyAngela, teoria to loteria, ja zdałam za pierwszym razem, ale to był czasy kiedy Filip dopiero turlał się po jajowodzie
ja się dziś tak zatrzymałam na strzałce a jakiś baran za mną zaczął trąbić
zanim ruszyłam i upewniłam się czy nic nie jedzie bo wjeżdałam na dość ruchliwą drogę to trochę się mógł podenerwować
kamcia, mój bilans błędów, ruszanie pod górkę z ręcznego na 6tys obrotów, zamiast trójki wbita jedynka na skrzyni biegów i brak kierunkowskazuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 20:13
-
lrf
i o te wszystkie błędy bedziesz juz tylko mądrzejsza!!!na świeżo najlepiej do sprawy podejśc
tez robiłam błędy, na placu miałam ruszanie z recznego-az sie dymiło spod kół, ale auto sie nie cofnełodo dziś to robię
warto jeszcze teraz podejśc do egzaminu
docenisz potem wygode przy maluszku-nie będziesz zależna od kierowcy -
nick nieaktualnyNo to my się wymeldujemy po wizycie.
Na początku dr bardzo zadowolony że jesteśmy w ciąży już 2 tygodnie dłużej niż poprzednio w ciąży. I nic nie zapowiada zmian.
Oczywiście pochwaliłam się moimi objawami które wystąpiły po seksie - efekt taki że mamy zakaz do końca ciąży, pobrany posiew no i antybiotyk dla męża i dla mnie.
Mam zmiejszona dawkę żelaza - co drugi dzień ufff aby utrzymać poziom.
No i przejdźmy do badania, szyjka ładna 4 cm, ph idealne, brak rozwarcia i innych cudów. Kuba ułożony główkowo, wód co niemiara. Tetno miarowe 138 uderzeń.
Waga 2058gram dalej o 3-4 dni do przodu.
A teraz z rzeczy które mnie zaszokowały. Do porodu przede mną tylko 2 WIZYTY!!
26 lipca mam pobierany gbs a 11 sierpnia umawiamy termin CC.
Która może się już odbyć nawet po 16 sierpnia!!
Tak wiec czuje delikatne ciśnieniekamciaelcia, claudiuszek, violett, Sabina, Ksosia, Pysiaczek89, marta258, bbeczka91, bisacz, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
LRF- następnym razem się uda!!! Tylko się nie zniechęcaj, przecież najlepsi zdają za 3 razem (np ja
) ) Już zaciskam kciuki!
Pytanie mam odnośnie materacy- czytam różne opinie, jedni piszą że najlpeszy ten z lateksu- bez żadnych dodatków, inni znowu piszą, że lepszy ten lateks-kokos inni, że pianka... kurcze jakie Wy macie (pamiętam, że już była dyskusja o materacach i kontrowersyjnej gryce)... nie wiem co zamówić- zdam się na Wasze opinie i doświadczenie
Wiem, że któas z Was ma z firmy hevea- polecacie? -
nick nieaktualnymnie też chyba mniej więcej tyle wizyt zostało, bo mam jedną 27.07, a później zobaczymy. Ja już dostałam wynik gbs, nie wiem czemu tak wcześnie mi go zrobiła, ale to pierwsza ciąża i wiele rzeczy nie znam co, jak i kiedy
dostaliśmy zabawki dla małego, ale się nimi jaram!
mamy też wanienkę+stelaż, pościel, kocyk, nosidełko i rogala do karmienia
małe rzeczy a cieszą! -
nick nieaktualnya u mnie wszytsko bylo dobrze dopoki moj maz nie wrocil, najpierw zdazyl mnie wkurzyc na samym wejsciu bo wielce zmeczony i interesowalo go gdzie jest tablet pomijawszy, mowilam ze skoczymy do sklepu to wrzask ze nigdzie nie jedzie...dobra... za chwile ze w jedzeniu za duzo papryki, w efekcie rzeczy dal corce klapsa ze otwprzyla drzwi wejsciowe a mala ryk na caly dom...wracamy ze sklepu i gada mi jakies pierdoly o wyjazdach zeby pomoc kuzynowi na roboty do warszawy...no kurde i to w dodatku an pazdziernik listopad haha dowcip miesiaca szkoda ze w pazdzierniku rodze i sama z malenkim dzieckiem i z cora nie zostane.... w dodatku dowiedzialam sie ze zgodzil sie pomagac kuzynowi w soboty a normlanie w soboty nie chodzi do pracy....wieceie co ja rozumiem zarobki dodatkowa kasa ale ja juz mam tego dosyc siedze tu sama jak pies calymi dniami jeszce przyjdzie i mnie wkurwi na sam koniec.... jak by tego bylo malo to do mnie z tekstem wyjechal ze na temat jego pracy ze mna nie bedzie rozmawial kurw. az sie we mnie zagotowalo
to mu powiedzialam ze za pare miesiecy w ogole nie bedziemy juz rozmawiac o niczym i nie mam zamiaru sie do tego buca odzywac...bo tyle co mi krwi juz w ciazy napsul to pojecia nie macie
chce mi sie plakac i boli mnie caly brzuch ;/ -
Mnie została jedna wizyta i cesarka
nasza córka waży już 2200
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!
kamciaelcia, Angela89, claudiuszek, Ulfenstein, Sabina, Pysiaczek89, violett, bbeczka91, żabka04, Malutka92, bisacz, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Angela super wieści
faktycznie mało wizyt przed Tobą. U mnie jeszcze min 2 u ginki w gabinecie, 2 u ginki w szpitalu na doppler, echo serca w Wawie i nie wiem ile jeszcze wizyt mi wyznaczą.
Sarcia współczuję bardzonajbardziej tego, że chłop wykorzystuje to, że nie masz blisko wsparcia najblizszych
ja dla chłopów nie mam litości, dzisiaj są jutro ich nie ma.
Mój Młody dostaje małpiego rozumu, jest śpiący i wrzeszczy o wszystko, próbuje zasnąć od godziny, ale jakoś słabo mu idzie.
A mnie męczy zgaga gigantbo Liwia po żołądku tańcuje.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My idziemy za tydzien. Mam nadzieje, ze ładnie przybrał i zrobi mamie prezent na urodziny.
Tez zamówiłam torbę na limango. Dziekuje tej z Was, która wrzuciła tu te okazje
Dokładnie taki sam chce kupić, jak Alinka pisze. Hevea lateks kokos.
Kto wygra dziewczynki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:ja 12.07 mam prenatalne ostatnie, mam nadzieję że nie będzie za późno i coś będzie widać
Ja z synkiem leżałam na patologii od 30/31tc do 36+4 i Młody co tydzień był mierzony, miał ogladane narządy, szacowana była waga, oceniane z dopplerem serduszko, więc spokojnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny