X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja z rana. Meczy nnie zawsze glod w nocy w sensie jak sie przebudze to czuje głód wiec standardowo ide po szklankę mleka a dziś w nocy spałam jak suseł :) pewnie dlatego ze zjadlam jajko sadzone na kolacje :)

agatia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z laboratorium więc zobaczymy jak glukoza i powtórka moczu.
    Zaraz śniadanko i jedziemy przedłużać umowę z Multimedią, może coś się da rachunek obniżyć. Po południu lekarz i sklepy więc zabiegany dzień.

Do do materacy to ja chyba zamawiam na dniach kokos-pianka-kokos. Też myślałam o pianka-lateks, ale nie stać mnie na lepszą jakość x 2, a taniego nie wiem czy jest sens.

Ale Wam fajnie, że tak mało wizyt Wam zostało.. ja to chyba z 9-10 jeszcze, chyba że ponoszę dziewczynki dłużej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!:)
    Ja zostalam uraczona sniadaniem i herbatka do lozka.
    Maz chyba wzial sobie do serduszka moje zachwianie emocjonalne...

Mam zamiar dzis lazienke posprzatac... Tyle rzeczybtam trzymam a polowy nie uzywac. Znow worek smieci wyniose...

AJrin, _izunia_ lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny syna już zaprowadziłam do żłobka więc mam chwile po 10 pojadę do sklepu z drzwiami bo mamy zamiar wymienić przed remontem :)
    Dzisiaj mam na obiad rybę i frytki :) miałam robić pierogi, ale mąz wziął ze sobą prawie wszystkie jagodzianki więc pewnie nie będzie miał ochoty.
    W biedrze kupiłam 2paki pieluchów za 50 zł :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana ;)
    dziewczyny, czy da się prać pluszowe zabawki z piszczałkami w środku, lub przyczepionymi gryzakami? dostaliśmy od znajomych i nie wiem jak się zabrać za czyszczenie, a metki już starte ;) na początek chcę dać jednego misia "dou-dou", a resztę schować aż będzie gotowy na nie, czyli pewnie +3m

• esmi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja prałam normalnie

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę się tego nazbierało, będę musiała ogarnąć w końcu te pranie :)

AJrin lubi tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie też będę musiała w końcu ogarnąc :) tylko mąz zabiera klucze od piwnicy bo ma przyczepione ze swoimi kluczami :)

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki co lovelę najtaniej w społem widziałam, ale te sklepy są mi kompletnie nie po drodze :( a w innych sklepach nawet 5-6 zł więcej kosztują...

• esmi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF a w necie nie ma taniej ??? :) jak się kupuje inne rzeczy to ja zawsze kupuje ewentualnie proszek czy inne rzeczy aby nie płacić kilka razy za przesyłkę :)

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się nawet nie wzięłam jeszcze za pranie. Może czas najwyższy, ale co ja będę potem robiła, jeszcze chwilka czasu jest. Ile przed terminem planujecie mieć spakowane torby?
    Esmi ale z tego co widziałam w biedrze 1 w promocji nie było?

• esmi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulka niestety nie wiem czy 1 też są w promocji ... raczej 2,3,4,5 :)
    Ja planuje na początku wrzesnia mieć spakowaną torbę.

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem juz spakowana... I mam poprane i poprasowane ciuszki. Jeszcze posciele i kocyki mi zostaly. A dzis maja przyjsc organizery do szuflad wiec bede ukladac kosmetyki malutkiego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, póki co nie mam potrzeby kupowania w necie :P ewentualnie na gemini, ale boję się w upały coś kupować, a miałam czekać na wypłatę męża, bo ja na skraju bankructwa ;D
    a mój brat się miał dołączyć do zamówienia, bo znalazłam mu tam jakieś suplementy dla sportowców - taniej niż on sam znalazł po najniższej cenie - w jednej aptece stacjonarnej 46 zł, a na gemini 23 zł, więc jak on potrzebuje 4 opakowania to jest różnica :P

problem tylko, że one są wrażliwe na wysokie temperatury, czy takie produkty są jakoś zabezpieczane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nawet nie mam torby i nie mam co niej włożyć ;D

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie w pralce pieluszki tetrowe- to moje pierwsze pranie dla młodego i jestem przrażona- bo czeka mnie jakiś maraton. ALe dzisiaj tylko pieluszki bo pogoda niepewna i nie wiem czy na polu mi tego nie zleje więc suszę w łazience.

Ogólnie mam 20 białych tetrowych, 10 kolorowych tetrowych, 5 flanelkowych i 1 bambus- wczoraj mój mąż w takim szoku pyta: "Ale ja myślalem, że pampersy kupimy, bo kupimy nie?" Był w szoku, ale wytłumaczyłąm, że tetra to nie tylko pielucha Odetchnął ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bo faktycznie duzo :)
    Ja mam 10 bialych, 5 kolorowych i 2 flanelowe :D

A wyszlo mi w sumie, poki co, ok 7 pralek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja torby też nie mam. Zakupy w aptece też jeszcze czekają. Zamówię prawdopodobnie dopiero w sierpniu, bo wcześniej duży wydatek weselny szwagierki.
    Ja mam termin na połowę września, więc myślę, że zdążę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się cieszę że już dużo rzeczy mamy, a z drugiej strony jak zaczynam myśleć o tym, czego jeszcze brakuje to jest ich równie dużo, apteka pewnie też wyjdzie nie mało, a potrzebujemy jakiś dobry termometr do mierzenia temperatury ciałka i nie wiem co kupić :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi został jeszcze do kupienia monitor oddechu, niania i laktator. Ale muszę to rozłożyć na części bo tanie to nie jest :(

‹‹ 1493 1494 1495 1496 1497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ