WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja z rana. Meczy nnie zawsze glod w nocy w sensie jak sie przebudze to czuje głód wiec standardowo ide po szklankę mleka a dziś w nocy spałam jak suseł
pewnie dlatego ze zjadlam jajko sadzone na kolacje
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z laboratorium więc zobaczymy jak glukoza i powtórka moczu.
Zaraz śniadanko i jedziemy przedłużać umowę z Multimedią, może coś się da rachunek obniżyć. Po południu lekarz i sklepy więc zabiegany dzień.
Do do materacy to ja chyba zamawiam na dniach kokos-pianka-kokos. Też myślałam o pianka-lateks, ale nie stać mnie na lepszą jakość x 2, a taniego nie wiem czy jest sens.
Ale Wam fajnie, że tak mało wizyt Wam zostało.. ja to chyba z 9-10 jeszcze, chyba że ponoszę dziewczynki dłużej -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ja zostalam uraczona sniadaniem i herbatka do lozka.
Maz chyba wzial sobie do serduszka moje zachwianie emocjonalne...
Mam zamiar dzis lazienke posprzatac... Tyle rzeczybtam trzymam a polowy nie uzywac. Znow worek smieci wyniose...AJrin, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny syna już zaprowadziłam do żłobka więc mam chwile po 10 pojadę do sklepu z drzwiami bo mamy zamiar wymienić przed remontem
Dzisiaj mam na obiad rybę i frytkimiałam robić pierogi, ale mąz wziął ze sobą prawie wszystkie jagodzianki więc pewnie nie będzie miał ochoty.
W biedrze kupiłam 2paki pieluchów za 50 zł -
nick nieaktualnyWitam się z rana
dziewczyny, czy da się prać pluszowe zabawki z piszczałkami w środku, lub przyczepionymi gryzakami? dostaliśmy od znajomych i nie wiem jak się zabrać za czyszczenie, a metki już startena początek chcę dać jednego misia "dou-dou", a resztę schować aż będzie gotowy na nie, czyli pewnie +3m
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyesmi, póki co nie mam potrzeby kupowania w necie
ewentualnie na gemini, ale boję się w upały coś kupować, a miałam czekać na wypłatę męża, bo ja na skraju bankructwa
a mój brat się miał dołączyć do zamówienia, bo znalazłam mu tam jakieś suplementy dla sportowców - taniej niż on sam znalazł po najniższej cenie - w jednej aptece stacjonarnej 46 zł, a na gemini 23 zł, więc jak on potrzebuje 4 opakowania to jest różnica
problem tylko, że one są wrażliwe na wysokie temperatury, czy takie produkty są jakoś zabezpieczane? -
nick nieaktualny
-
a u mnie w pralce pieluszki tetrowe- to moje pierwsze pranie dla młodego i jestem przrażona- bo czeka mnie jakiś maraton. ALe dzisiaj tylko pieluszki bo pogoda niepewna i nie wiem czy na polu mi tego nie zleje więc suszę w łazience.
Ogólnie mam 20 białych tetrowych, 10 kolorowych tetrowych, 5 flanelkowych i 1 bambus- wczoraj mój mąż w takim szoku pyta: "Ale ja myślalem, że pampersy kupimy, bo kupimy nie?" Był w szoku, ale wytłumaczyłąm, że tetra to nie tylko pielucha Odetchnął -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się cieszę że już dużo rzeczy mamy, a z drugiej strony jak zaczynam myśleć o tym, czego jeszcze brakuje to jest ich równie dużo, apteka pewnie też wyjdzie nie mało, a potrzebujemy jakiś dobry termometr do mierzenia temperatury ciałka i nie wiem co kupić
-
nick nieaktualny