WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde normalnie wam zazdroszcze bo ja napewno ostatnia urodze na tym forum z racji tego ze termin mam na poczatek pazdziernika wy juz bedziecie o karmieniu gadac a ja bede nadal w 2 paku, ale za to bede wam kibicowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie na temt porpdu to sie najszybciej dowiem na wizycie nie tej za 3 dni, a pewnie za miesiac jak bedzie juz powyzej 30 tc i bedzie wiadomo co i jak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kurde normalnie wam zazdroszcze bo ja napewno ostatnia urodze na tym forum z racji tego ze termin mam na poczatek pazdziernika wy juz bedziecie o karmieniu gadac a ja bede nadal w 2 paku, ale za to bede wam kibicowac :)

Ja miałam trochę inaczej na poprzednim wątku, dziewczyny gadały o dolegliwościach a ja już widziałam i przytulałam córkę :P Tak to jest jak się pcha na świat 2.5 miesiąca za szybko :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a poprzednim razem w ktorym tygodniu urodzilas ? Pewnie juz pisalas ale tyle nas jest ze nie sposob wszystko spamietac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Angela a poprzednim razem w ktorym tygodniu urodzilas ? Pewnie juz pisalas ale tyle nas jest ze nie sposob wszystko spamietac :)

Jakby sytuacja się powtórzyła to bym miała już Kubę przy sobie - 30+2 dni dokładnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to faktycznie sie pospieszyla o 10 tygodni :) najwazniejsze ze zdrowa i sie dobrze rozwija, no ja licze ze moj maly do polowy wrzesnia posiedzi minimum, najgorsze teraz te 2 miesiace bede ten 7,8 miesiac to juz przechodze to bedzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide spac. Dobrej nocy laski! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sporo dziewczyn tez nie daje znaku co u nich... A maja okolice Twojego terminu Sarcia :)

Pamietam jedna blablabla miala nick i tez miala ba pazdziernik, ale niestety poronila :(:(

Tak samo ciekawe co u malgorzalki...

I behemotka tal malo pisze, gdzie dawniej co noc skrobala....

Tiktik duzo pisala... Po aferze z blair umilkla i w sumie mialam podejrzenia co do jej realnosci.....
    Ach ach tak mnie wzielo na wspomnienia :)

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze Ania Lewandowska i Ewelina z Irlandii też już nic nie piszą...

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Kordy zniknęła :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje wczorajsze zamówienie z gemini ma być jutro. Sprawdziłam sobie wagę tej paczki i aż mi się wierzyć nie chce 21 kg. Zamówiłam proszek 4 kg, ale poza tym pieluszki, chusteczki, podpaski itp. to może tyle ważyć? :D

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku był Jeszce luliczek ? Widziałam że kiedyś coś pisała na innym wątku

A z innej beczki jesteśmy już w Gdańsku :) 6godzin z Krakowa jestem w szoku, mamy mąkę zamieszanie z noclegiem ale od jutra ma być już ok i od jutra morze i zwiedzamy :)

Byłam dziś na badaniach, umowilam się na kolejne wizyty do gin bo się pozmieniali i n nie ma miejsc do mojego także wolę się ubezpieczyć teraz idę we wtorek

Uwaga polecam zelazo szelazo śr miesiąc brania i hemoglobina wreszcie w górę huraaa i erytricyty też jeszcze hematokryt został ale po 3 miesiącach brania różnego żelaza w końcu sukces :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    ja z majóweczek. Sorki że się tak wtrącam, ale ponoć któraś z Was pracuje w aptece i ma informacje na temat jakiś robaków w mleku bebilon pepti DHA...?
    Karmię syneczka tym mlekiem, dziś zrobiłam zapas na 2 miesiące...
    Czy te robaki są widoczne? Jaki to numer serii, będą wycofywać?
    Za wszystkie informacje dziękuję.

agatia lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    moje wczorajsze zamówienie z gemini ma być jutro. Sprawdziłam sobie wagę tej paczki i aż mi się wierzyć nie chce 21 kg. Zamówiłam proszek 4 kg, ale poza tym pieluszki, chusteczki, podpaski itp. to może tyle ważyć? :D

może ;-) ja też dostałam 20 kilogramową paczuszkę ;D

mhsvi09k4211dm8g.png

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :) Mebelki Emilki już przywiezione, faktycznie w dobrym stanie, jutro będę je myć i mąż je wstawi do sypialni <3
    Po meczu jestem tak zła na sędziego-durnia, który był 12-tym zawodnikiem Francji, że odechciało mi się spać. Ostatnio moją pasją na bezsenne noce stał się pasjans, potrafię układać nawet i 2 godziny ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka ja układam puzzle w internecie:) i też potrafię na tym spędzić z 2-3 godziny. Najgorsze to że ja zasypiam około 1, a moja mała każdego dnia o 4-5 ćwiczy balet w moim brzuchu i mnie budzi na godzinkę :) co prawda potem zawsze dosypiam jeszcze do 9 :)

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieciątko jest niesamowicie delikatne, albo ja mam na nie znieczulice, obce mi są bolesne kopniaki, nadmierne rozciągania ;) Co drugi dzień chodzę spać koło 3-4(wstaje już słońce) a w pozostałe koło 24. Za to pośpię co najmniej do 10(z kilkoma pobudkami na siku) :)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    A i dziewczyny chcę Was ostrzec przed czymś. Dowiedziałam się, ze w obrocie pojawiły się mleka Bebilon pepti 1 DHA i prawdopodobnie 2 też z robakami! Jeśli któraś z Was stosuje u dzieci bądźcie czujne. U nas w Aptece był alarm jak byłam ostatnio. Oczywiście mleko ze świeżej dostawy
    Mysza napisz coś więcej, jak wiesz :)
    Bo napisała Domi (z wątku cukrzycowego) bo karmi tym mlekiem synka.

Wstałam do wc i koniec spania. Nerwy mnie jakieś biorą, chyba przed ranną wizytą u diabetologa. Może chociaż jeszcze na troszkę przysnę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 01:40

domi05 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech i już jestem na nogach, szykuję się na wizytę. Nie wysłałam się na maksa ;)
    Zaraz kawusia i śniadanko i na wizytę, potem zakupy.
    Udanego piątkowego poranka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś spałam normalnie :)
    Teraz idę na herbatę :) mam nadzieję ze mój brzuch będzie już grzeczny.
    Miłego dnia i udanych wizyt :)

‹‹ 1492 1493 1494 1495 1496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ