X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde normalnie wam zazdroszcze bo ja napewno ostatnia urodze na tym forum z racji tego ze termin mam na poczatek pazdziernika wy juz bedziecie o karmieniu gadac a ja bede nadal w 2 paku, ale za to bede wam kibicowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie na temt porpdu to sie najszybciej dowiem na wizycie nie tej za 3 dni, a pewnie za miesiac jak bedzie juz powyzej 30 tc i bedzie wiadomo co i jak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kurde normalnie wam zazdroszcze bo ja napewno ostatnia urodze na tym forum z racji tego ze termin mam na poczatek pazdziernika wy juz bedziecie o karmieniu gadac a ja bede nadal w 2 paku, ale za to bede wam kibicowac :)

Ja miałam trochę inaczej na poprzednim wątku, dziewczyny gadały o dolegliwościach a ja już widziałam i przytulałam córkę :P Tak to jest jak się pcha na świat 2.5 miesiąca za szybko :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a poprzednim razem w ktorym tygodniu urodzilas ? Pewnie juz pisalas ale tyle nas jest ze nie sposob wszystko spamietac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Angela a poprzednim razem w ktorym tygodniu urodzilas ? Pewnie juz pisalas ale tyle nas jest ze nie sposob wszystko spamietac :)

Jakby sytuacja się powtórzyła to bym miała już Kubę przy sobie - 30+2 dni dokładnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to faktycznie sie pospieszyla o 10 tygodni :) najwazniejsze ze zdrowa i sie dobrze rozwija, no ja licze ze moj maly do polowy wrzesnia posiedzi minimum, najgorsze teraz te 2 miesiace bede ten 7,8 miesiac to juz przechodze to bedzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide spac. Dobrej nocy laski! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sporo dziewczyn tez nie daje znaku co u nich... A maja okolice Twojego terminu Sarcia :)

Pamietam jedna blablabla miala nick i tez miala ba pazdziernik, ale niestety poronila :(:(

Tak samo ciekawe co u malgorzalki...

I behemotka tal malo pisze, gdzie dawniej co noc skrobala....

Tiktik duzo pisala... Po aferze z blair umilkla i w sumie mialam podejrzenia co do jej realnosci.....
    Ach ach tak mnie wzielo na wspomnienia :)

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze Ania Lewandowska i Ewelina z Irlandii też już nic nie piszą...

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Kordy zniknęła :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje wczorajsze zamówienie z gemini ma być jutro. Sprawdziłam sobie wagę tej paczki i aż mi się wierzyć nie chce 21 kg. Zamówiłam proszek 4 kg, ale poza tym pieluszki, chusteczki, podpaski itp. to może tyle ważyć? :D

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku był Jeszce luliczek ? Widziałam że kiedyś coś pisała na innym wątku

A z innej beczki jesteśmy już w Gdańsku :) 6godzin z Krakowa jestem w szoku, mamy mąkę zamieszanie z noclegiem ale od jutra ma być już ok i od jutra morze i zwiedzamy :)

Byłam dziś na badaniach, umowilam się na kolejne wizyty do gin bo się pozmieniali i n nie ma miejsc do mojego także wolę się ubezpieczyć teraz idę we wtorek

Uwaga polecam zelazo szelazo śr miesiąc brania i hemoglobina wreszcie w górę huraaa i erytricyty też jeszcze hematokryt został ale po 3 miesiącach brania różnego żelaza w końcu sukces :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    ja z majóweczek. Sorki że się tak wtrącam, ale ponoć któraś z Was pracuje w aptece i ma informacje na temat jakiś robaków w mleku bebilon pepti DHA...?
    Karmię syneczka tym mlekiem, dziś zrobiłam zapas na 2 miesiące...
    Czy te robaki są widoczne? Jaki to numer serii, będą wycofywać?
    Za wszystkie informacje dziękuję.

agatia lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    moje wczorajsze zamówienie z gemini ma być jutro. Sprawdziłam sobie wagę tej paczki i aż mi się wierzyć nie chce 21 kg. Zamówiłam proszek 4 kg, ale poza tym pieluszki, chusteczki, podpaski itp. to może tyle ważyć? :D

może ;-) ja też dostałam 20 kilogramową paczuszkę ;D

mhsvi09k4211dm8g.png

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :) Mebelki Emilki już przywiezione, faktycznie w dobrym stanie, jutro będę je myć i mąż je wstawi do sypialni <3
    Po meczu jestem tak zła na sędziego-durnia, który był 12-tym zawodnikiem Francji, że odechciało mi się spać. Ostatnio moją pasją na bezsenne noce stał się pasjans, potrafię układać nawet i 2 godziny ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka ja układam puzzle w internecie:) i też potrafię na tym spędzić z 2-3 godziny. Najgorsze to że ja zasypiam około 1, a moja mała każdego dnia o 4-5 ćwiczy balet w moim brzuchu i mnie budzi na godzinkę :) co prawda potem zawsze dosypiam jeszcze do 9 :)

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieciątko jest niesamowicie delikatne, albo ja mam na nie znieczulice, obce mi są bolesne kopniaki, nadmierne rozciągania ;) Co drugi dzień chodzę spać koło 3-4(wstaje już słońce) a w pozostałe koło 24. Za to pośpię co najmniej do 10(z kilkoma pobudkami na siku) :)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    A i dziewczyny chcę Was ostrzec przed czymś. Dowiedziałam się, ze w obrocie pojawiły się mleka Bebilon pepti 1 DHA i prawdopodobnie 2 też z robakami! Jeśli któraś z Was stosuje u dzieci bądźcie czujne. U nas w Aptece był alarm jak byłam ostatnio. Oczywiście mleko ze świeżej dostawy
    Mysza napisz coś więcej, jak wiesz :)
    Bo napisała Domi (z wątku cukrzycowego) bo karmi tym mlekiem synka.

Wstałam do wc i koniec spania. Nerwy mnie jakieś biorą, chyba przed ranną wizytą u diabetologa. Może chociaż jeszcze na troszkę przysnę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 01:40

domi05 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech i już jestem na nogach, szykuję się na wizytę. Nie wysłałam się na maksa ;)
    Zaraz kawusia i śniadanko i na wizytę, potem zakupy.
    Udanego piątkowego poranka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś spałam normalnie :)
    Teraz idę na herbatę :) mam nadzieję ze mój brzuch będzie już grzeczny.
    Miłego dnia i udanych wizyt :)

‹‹ 1492 1493 1494 1495 1496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ