WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Kurde normalnie wam zazdroszcze bo ja napewno ostatnia urodze na tym forum z racji tego ze termin mam na poczatek pazdziernika wy juz bedziecie o karmieniu gadac a ja bede nadal w 2 paku, ale za to bede wam kibicowac
Ja miałam trochę inaczej na poprzednim wątku, dziewczyny gadały o dolegliwościach a ja już widziałam i przytulałam córkęTak to jest jak się pcha na świat 2.5 miesiąca za szybko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo sporo dziewczyn tez nie daje znaku co u nich... A maja okolice Twojego terminu Sarcia
Pamietam jedna blablabla miala nick i tez miala ba pazdziernik, ale niestety poronila
Tak samo ciekawe co u malgorzalki...
I behemotka tal malo pisze, gdzie dawniej co noc skrobala....
Tiktik duzo pisala... Po aferze z blair umilkla i w sumie mialam podejrzenia co do jej realnosci.....
Ach ach tak mnie wzielo na wspomnienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na początku był Jeszce luliczek ? Widziałam że kiedyś coś pisała na innym wątku
A z innej beczki jesteśmy już w Gdańsku6godzin z Krakowa jestem w szoku, mamy mąkę zamieszanie z noclegiem ale od jutra ma być już ok i od jutra morze i zwiedzamy
Byłam dziś na badaniach, umowilam się na kolejne wizyty do gin bo się pozmieniali i n nie ma miejsc do mojego także wolę się ubezpieczyć teraz idę we wtorek
Uwaga polecam zelazo szelazo śr miesiąc brania i hemoglobina wreszcie w górę huraaa i erytricyty też jeszcze hematokryt został ale po 3 miesiącach brania różnego żelaza w końcu sukces
-
Hej dziewczyny,
ja z majóweczek. Sorki że się tak wtrącam, ale ponoć któraś z Was pracuje w aptece i ma informacje na temat jakiś robaków w mleku bebilon pepti DHA...?
Karmię syneczka tym mlekiem, dziś zrobiłam zapas na 2 miesiące...
Czy te robaki są widoczne? Jaki to numer serii, będą wycofywać?
Za wszystkie informacje dziękuję.agatia lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:moje wczorajsze zamówienie z gemini ma być jutro. Sprawdziłam sobie wagę tej paczki i aż mi się wierzyć nie chce 21 kg. Zamówiłam proszek 4 kg, ale poza tym pieluszki, chusteczki, podpaski itp. to może tyle ważyć?
możeja też dostałam 20 kilogramową paczuszkę
-
Dobry wieczór
Mebelki Emilki już przywiezione, faktycznie w dobrym stanie, jutro będę je myć i mąż je wstawi do sypialni
Po meczu jestem tak zła na sędziego-durnia, który był 12-tym zawodnikiem Francji, że odechciało mi się spać. Ostatnio moją pasją na bezsenne noce stał się pasjans, potrafię układać nawet i 2 godziny -
nick nieaktualnybbeczka ja układam puzzle w internecie:) i też potrafię na tym spędzić z 2-3 godziny. Najgorsze to że ja zasypiam około 1, a moja mała każdego dnia o 4-5 ćwiczy balet w moim brzuchu i mnie budzi na godzinkę
co prawda potem zawsze dosypiam jeszcze do 9
-
Moje dzieciątko jest niesamowicie delikatne, albo ja mam na nie znieczulice, obce mi są bolesne kopniaki, nadmierne rozciągania
Co drugi dzień chodzę spać koło 3-4(wstaje już słońce) a w pozostałe koło 24. Za to pośpię co najmniej do 10(z kilkoma pobudkami na siku)
-
mysza0406 wrote:A i dziewczyny chcę Was ostrzec przed czymś. Dowiedziałam się, ze w obrocie pojawiły się mleka Bebilon pepti 1 DHA i prawdopodobnie 2 też z robakami! Jeśli któraś z Was stosuje u dzieci bądźcie czujne. U nas w Aptece był alarm jak byłam ostatnio. Oczywiście mleko ze świeżej dostawy
Bo napisała Domi (z wątku cukrzycowego) bo karmi tym mlekiem synka.
Wstałam do wc i koniec spania. Nerwy mnie jakieś biorą, chyba przed ranną wizytą u diabetologa. Może chociaż jeszcze na troszkę przysnę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 01:40
domi05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny