WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

no racja, faceta przeciez strach gdziekolwiek zostawic samego, bo to wrozy zawsze klopoty xD
    no a znow usg najwyzszej klasy i mowoczesny gabinet i sprzet ma moj ginekolog so ktorego chodze prywatnie, ale on pracuje w inym szpitalu niz ja chce rodzic wiec akurat bede zdana namlaske imnych lekarzy ale co tam szpital to nie hotel rodze 2 dni i do domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza dobrze ze mowisz bo niektore dziewczyny tutaj maja male dzieci dobrze wiedziec zawsze

ja ogolem mleka Bebilon nie bede kipowac bo moja corka miala po nim kolki , wiec na malym ekspery, entowac nie bede, w ogole nie chce mumdawac mm, ale w razie w w do szagki kupie jakies jedno, mojej corci dawalam mleko gerbera a teraz widze ze juz go nie ma w sprzedazym:$

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My musieliśmy przejść na bebilon pepti z Młodym bo wyszła skwza białkowa, ale nie chciał go pić. Więc lekarka przepisała śmierdzący nutramigen, a Młody go pił ze smakiem i pije nadal ;) podziwiam go bo.to paskudztwo na maksa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie wstawilam chlopski garnek bo moj maz lubi to jedzenie bynajmniej spokoj bede miec na 2 dni, bo on go bedzid ciagle jadl az dno zobaczy :D a ja z corcia mialysmy pomidorowa z makaronem :)

Ale dzisiaj nudy i ten czas sie dluzy jak cholera....a moj maz pojechal z kuzynem cos porobic i pewnie wroci dopiero po 18 buuu.... dobrze ze corcia ze mna chociaz w domu tk jest sie do kogo odezwac :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis lepilam pierogi i już sie za to w ciąży nigdy wiecej nie biore!
    Caly dzień dziś na stojaco pranie prasowanie dla maluszka a najgorsze jest to ze mi wszystko z rak leci i moj kregoslup powoedzial nie i boli!
    Ale pierogi sie udały pomimo spadania na podloge i wielokrotnego mycia ;) i zostały na jutro :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a55fe4060d9f.jpg

Ulfenstein, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przez ta zasrana pogode raz cieplo raz zimno boli mnie gardlomi jestem jakas zmulona :/ i mam suchy kaszel, koszmar jakis, co robic zeby to sie nie rozkrecilo ??? Ratunki, nie chce byc chora w 7 miesiacu !! :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 16:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam doła z tymi wynikami, a mąż tylko o pracy całą dobę ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka to moze przejdz sie do lekarza jesli masz sie martwic hmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wizytę i robię powtórne badanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 16:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozale się, ze mam zły dzień. Po dwudniowym maratonie w samochodzie i dwóch zarwanych nockach źle się czuję. Boli mnie brzuch :( boli mnie lewa noga od biodra, krzyż. Nie mam siły bawić się z córką. Ona teraz bawi się na podwórzu a ja leżę w sypialni. Co za matka ze mnie? Ech

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki polarkowatego misia kupiliśmy Karolowi we wtorek :) jaki cieplutki :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1324c5e096d7.jpg

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

nie martw sie ja z moja corka tez sie nie bawie, ja jestem zdania ze dziecko powinno sie zajac samo soba a nie biegac za mamusia w kolo, ze mna tez nikt nie latal i nie bawil sie jak bylam mlodzikiem, sama sobie organizowalam zabawy, i powiem ci ze moja corka caly dziennbawi sie w swoim pokoju jak jest zimno i zabaw multum sobie wymyśla

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabina

nie martw sie ja z moja corka tez sie nie bawie, ja jestem zdania ze dziecko powinno sie zajac samo soba a nie biegac za mamusia w kolo, ze mna tez nikt nie latal i nie bawil sie jak bylam mlodzikiem, sama sobie organizowalam zabawy, i powiem ci ze moja corka caly dziennbawi sie w swoim pokoju jak jest zimno i zabaw multum sobie wymyśla
    Moja na szczęście też potrafi się bawić sama. Tylko ze ja jestem w domu a ona tam sama. A wiesz jakie pomysły mogą mieć dzieci, w dodatku takie w wieku naszych ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:27

pirelka lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko powtórz badanie jutro i na spokojnie. Gadałam ostatnio z endo na wizycie o glukozie w moczu (bo wylapalam ją sama ze 3 razy paskami). Powiedziała, że w ciąży znacznie obniża sie próg nerkowy i glukoza w moczu nie jest w ciąży zbyt miarodajna. Co nie znaczy, że lepiej nie powtórzyć badań.
    Jutro putaj o wszystko na wizycie.
    Ach zawsze coś...
    U mnie dzisiaj w moczu aceton +, więc nadal jem za mało, dziś dzwoniłam do Wawy, a jutro wizyta u diab na miejscu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja ostatnio też miałam glukoze w moczu i akurat tego samego dnia zrobiłam glukoze na czczo i było 83, więc nie wiem z czego to wynika.

U mnie lekarz nic nie powiedział na ten wynik, ale na moją hemoglobine która miała 10,9 też nic nie mówił więc tutaj bym się nie sugerowała. Jestem ciekawa co powie u Ciebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro rano ide zawiezc mocz do badsnia, ale wyniki odbiofe w poniedzialek przed wizyta u dotora zeby 2x nie jezdxic bo to i tak wszystko w jednym budynku :)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień idę na badania krwi, ciekawa jestem jak wyjdą bo ostatnio mam słabość do słodyczy i chyba muszę ograniczyć na kilka dni przed :)

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bardziej od wynikow badan interesuje usg w poniedzialek, dowiem sie w koncu co u malego i czy ostatnie info o serdusxku okazalo sie faktycznie falszywym alrmem, mam nadzieje ze tak....i ze bedzie wszystko dobrze ale to jeszcze 3 dni, bo eizyta w poniedxialek na 13....to bedzie dopiero stres

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Mnie bardziej od wynikow badan interesuje usg w poniedzialek, dowiem sie w koncu co u malego i czy ostatnie info o serdusxku okazalo sie faktycznie falszywym alrmem, mam nadzieje ze tak....i ze bedzie wszystko dobrze ale to jeszcze 3 dni, bo eizyta w poniedxialek na 13....to bedzie dopiero stres
    Oczywiście, że z serduszkiem to fałszywy alarm, jestem tego pewna!!!
    W pn będą tylko dobre wieści :)

sarcia123 lubi tę wiadomość

‹‹ 1489 1490 1491 1492 1493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ