X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam 2 komplety. Kazdego rozmiaru po 2 szt sa wiec jeszcze troche mi zostalo, ale zara cos wymysle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin!!! Mega! Jak to robilas?
    Masz moze jakis przepis?

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Musze sie pochwalic co z M zrobilismy :)
    Jak wystygnie to do zamrazalnika i super lodowe przysmaki gotowe. Maliny i truskawki w czekoladzie polecam pychotka :D
    [url=https://naforum...net/61db9e8c9aea.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61db9e8c9aea.jpg[/url]

wygląda jak małże, meduzy i ślimaki :D

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślicznego masz tego misia, to chyba czapeczka? ja wszędzie takiej szukałam i nie znalazłam, ja nie mam niestety miejsca żeby to tak wszystko ładnie poukładać, więc będą zwykłe koszyki gdzie będę układać rzeczy, a później coś czuję że np kosmetyki będą luzem w łazience ;D i mam jedną półkę wygospodarowaną w swojej szafie na ciuszki małego, może ze dwie się znajdą jak znajdę nowe miejsce dla ręczników ;)

ja mam tylko płyn do kąpieli z hippa i się zastanawiam czy takie malutkie dziecko się czymś smaruje po kąpieli? bo nie chcę przesadzać i co najwyżej pupcie pod pieluchą kremować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 16:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam i oliwke i balsam.
    Jak nie maly to mąż i ja wykorzystamy bo lubimy balsamy :)

A czapeczka byla w mojej giga paczce za 100zł prosto ze Szczecina :)
    I w zestawie z rekawiczkami :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fe9e7dfbded.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ślicznego masz tego misia, to chyba czapeczka? ja wszędzie takiej szukałam i nie znalazłam, ja nie mam niestety miejsca żeby to tak wszystko ładnie poukładać, więc będą zwykłe koszyki gdzie będę układać rzeczy, a później coś czuję że np kosmetyki będą luzem w łazience ;D i mam jedną półkę wygospodarowaną w swojej szafie na ciuszki małego, może ze dwie się znajdą jak znajdę nowe miejsce dla ręczników ;)

ja mam tylko płyn do kąpieli z hippa i się zastanawiam czy takie malutkie dziecko się czymś smaruje po kąpieli? bo nie chcę przesadzać i co najwyżej pupcie pod pieluchą kremować
    Nie smaruje się. Chyba ze dziecko na skórę atopowa. Ba też mam tylko hippa

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia super to wygląda. Hm... aż nabrałam ochoty na te organizery po raz drugi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, jest przecudna ;)
    Sabina czyli nie mam jednak za mało kosmetyków? :D
    wystarczy kilka kropel tego płynu na całą kąpiel?

Ksosia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie spodziewalam takiego efektu, podchodzilam raczej sceptycznie a jak zobaczylam ze wymiarami idealnie do szuflady wchodza to sie jaram!:)
    A chcialam kupe kasy na koszyczki wiklinowe wydac.... Super zakup!

Sabina lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, można wlać trochę oliwki do kąpieli, wtedy skóra pięknie pachnie i nie jest taka tłusta jakbyś ją posmarowała całą. :) Nam na cały okres niemowlęcy wystarczyła 1 oliwka. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Zobaczysz sama. Nie trzeba dużo, ja na oko lalam.
    Wiesz że js ten płyn na sobie wypróbowałam? Byłam w szoku ze taki delikatny :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia a jakie masz wymiary szuflady? Bo właśnie myślę nad moją, a mam wymiar wewnętrzny 70x42 i się zastanawiam, czy wejdą tak ładnie jak u Ciebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuję jeden na czapeczki i skarpetki, drugi na apteczkę i trzeci na kosmetyczne sprawy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam chyba zaledwie 3 cm szersza wiec tez powinno idealnie sie wkomponowac :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mi wejdą :D Bo 28+28+14 daje 70, a 14+14+14=42 :D good

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zrobilam sobie placki ziemniaczane z mlodych ziemniakow mniaaam :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Nie lubię Cię. Uwielbiam placki!!!!!!

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja mialam wczoraj robic (pierwszy raz) ale babcia mi powiedziala ze powinno byc ze starych bo mlode sie nie nadaja...:(
    I nie chcialo mi sie recznie tarkowac, a nie mam urzadzenia elektrycznego.

A mialam gigantyczna ochote... I wciaz mam... Moze mame wykorzystac..?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 16:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę wkurzyła mnie Warta! jestem ubezpieczona w pracy i w związku z tym pobytem w szpitalu zebrałam się w końcu żeby zgłosić się po wypłatę ubezpieczenia. A oni do mnie, że mi się nie należy, że wypłacają tylko gdy jest ciąża wysokiego ryzyka. To się pytam, czy zagrożenie porodem przedwczesnym nie jest wysokiego ryzyka? trzeba mieć podobno zaświadczenie o lekarza o tym. Ciekawe czy mi wystawi takie coś? no zła jestem

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Ja miałam z johnsonsbaby płyn z dozownikiem i wystarczyło na kąpiel 1-2 naciśnięcia.:) 500ml na bardzo długo wystarcza. Nie wiem, czy nawet na pół roku. Szamponów żadnych nie używałam, a Artek miał włosy zawsze (tzn nie miał ciemieniuchy, więc mu się nie wytarły)

‹‹ 1505 1506 1507 1508 1509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ