WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Musze sie pochwalic co z M zrobilismy
Jak wystygnie to do zamrazalnika i super lodowe przysmaki gotowe. Maliny i truskawki w czekoladzie polecam pychotka
[url=https://naforum...net/61db9e8c9aea.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61db9e8c9aea.jpg[/url]
wygląda jak małże, meduzy i ślimakiSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyślicznego masz tego misia, to chyba czapeczka? ja wszędzie takiej szukałam i nie znalazłam, ja nie mam niestety miejsca żeby to tak wszystko ładnie poukładać, więc będą zwykłe koszyki gdzie będę układać rzeczy, a później coś czuję że np kosmetyki będą luzem w łazience
i mam jedną półkę wygospodarowaną w swojej szafie na ciuszki małego, może ze dwie się znajdą jak znajdę nowe miejsce dla ręczników
ja mam tylko płyn do kąpieli z hippa i się zastanawiam czy takie malutkie dziecko się czymś smaruje po kąpieli? bo nie chcę przesadzać i co najwyżej pupcie pod pieluchą kremowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 16:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ślicznego masz tego misia, to chyba czapeczka? ja wszędzie takiej szukałam i nie znalazłam, ja nie mam niestety miejsca żeby to tak wszystko ładnie poukładać, więc będą zwykłe koszyki gdzie będę układać rzeczy, a później coś czuję że np kosmetyki będą luzem w łazience
i mam jedną półkę wygospodarowaną w swojej szafie na ciuszki małego, może ze dwie się znajdą jak znajdę nowe miejsce dla ręczników
ja mam tylko płyn do kąpieli z hippa i się zastanawiam czy takie malutkie dziecko się czymś smaruje po kąpieli? bo nie chcę przesadzać i co najwyżej pupcie pod pieluchą kremować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Ksosia, jest przecudna
Sabina czyli nie mam jednak za mało kosmetyków?
wystarczy kilka kropel tego płynu na całą kąpiel?
Wiesz że js ten płyn na sobie wypróbowałam? Byłam w szoku ze taki delikatny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja wlasnie zrobilam sobie placki ziemniaczane z mlodych ziemniakow mniaaam
I nie chcialo mi sie recznie tarkowac, a nie mam urzadzenia elektrycznego.
A mialam gigantyczna ochote... I wciaz mam... Moze mame wykorzystac..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 16:39
-
nick nieaktualnykurczę wkurzyła mnie Warta! jestem ubezpieczona w pracy i w związku z tym pobytem w szpitalu zebrałam się w końcu żeby zgłosić się po wypłatę ubezpieczenia. A oni do mnie, że mi się nie należy, że wypłacają tylko gdy jest ciąża wysokiego ryzyka. To się pytam, czy zagrożenie porodem przedwczesnym nie jest wysokiego ryzyka? trzeba mieć podobno zaświadczenie o lekarza o tym. Ciekawe czy mi wystawi takie coś? no zła jestem
-
Little Red Fox wrote:Ksosia, jest przecudna
Sabina czyli nie mam jednak za mało kosmetyków?
wystarczy kilka kropel tego płynu na całą kąpiel?
Ja miałam z johnsonsbaby płyn z dozownikiem i wystarczyło na kąpiel 1-2 naciśnięcia.500ml na bardzo długo wystarcza. Nie wiem, czy nawet na pół roku. Szamponów żadnych nie używałam, a Artek miał włosy zawsze (tzn nie miał ciemieniuchy, więc mu się nie wytarły)