WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja postanowiłam, że na chwilę obecną nie kupuję żadnych witamin, paracetamolu czy preparatów na kolki i pleśniawki, będę dokupywać w razie potrzeb, zastanawiam się jeszcze nad termometrem, więc w granicach 300 zł się zmieszczę
bez niego ok 185 zł wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Foxik, witaminki trzeba mieć od urodzenia najpierw D+K potem sama witamina D.
A przeciwgorączkowe możesz tak jak mówisz zawsze dostać w aptece. U mnie przydały się dopiero po 14 miesiącach. Ale czasem gorączka łapie maluszka w nocy i też warto mieć coś pod ręką. No ale to już decyzja każdej z nas. Ja mieszkam w mniejszej miejscowości, w nocy tylko jedna apteka ma dyżur, a na dodatek pobierają dodatkową opłatę za nocną obsługę, więc wolę mieć pewne rzeczy na zapas.
-
nick nieaktualnyJa akurat leki przeciwbolowe i przecigoraczkowe zawsze mam w domu, z racji tego ze mam dziecko to w kazdej chwili moga sie przydac nie zaleznie ile korkow od domu mam apteke, to sa leki ktore tak naprawde przydadza sie zawsze, dla malego tez kupie zaraz cos i wrzuce w szafke zeby sie w nocy raz nie zdziwic i w pizamie i kapcaich do apteki nie jechac
-
nick nieaktualnyja chciałam kupić te witaminy ale stwierdziłam, że nam w szpitalu powinni powiedzieć co dokładnie kupić i mąż wyskoczy po to, mamy aptekę po drugiej stronie ulicy. A paracetamol postanowiłam kupić po wizycie u pediatry jak nam powie w jakiej formie go podawać.
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:A wracając jeszcze do sukienek. Szaleńczo mi się ta spodobała. Co myślicie?:
http://pieknamama.pl/sukienka-iris-s.html -
Hej laski nie dam rady Was doczytać bo dopiero wróciłam z Młodym z maratonu po mieście, a zaraz się szykuję ma.festiwal reggae
nie wiem czy dotrwam do godz 24 bo gra zespół, który lubię
Dzierzba trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm.
Pirelko dobrze, że wyniki okmysza0406, pirelka lubią tę wiadomość
-
Gemini:
Linomag Bobo A + E, krem ochronny dla dzieci i niemowląt, od urodzenia, 50ml
Sudocrem, krem, 125g
Linomag, krem z tlenkiem cynku dla dzieci i niemowląt, pod pieluszkę, od urodzenia, 50ml
Johnson's Baby, płyn do mycia ciała i włosów 3w1, od urodzenia, 500ml + chusteczki extra sensitive
Johnson's Baby, oliwka łagodna, od urodzenia, 200ml
LINODERM Mama, krem do pielęgnacji brodawek sutkowych, 15ml
SUTRICON, plastry silikonowe na blizny, 1 opakowanie po 5 sztuk
Kompresy MEDICOMP, jałowe 5x5cm, 50 sztuk
Podpaski BELLA MEDICA Ultra Plus 10 sztuk x2
Herbatka fix Dla Kobiety Karmiącej, 20 saszetek x2
CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, patyczki higieniczne dla niemowląt, 60 sztuk
BABY ONO bezpieczne cążki z uchwytem
CANPOL ceratka higieniczna x2
CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk x2
BABY ONO woreczki do przechowywania pokarmu, 20 sztuk OKAZJA
Lactacyd Pharma płyn ginekologiczny ochronny 250ml
Kompresy MEDICOMP, niejałowe 5x5cm, 100 sztuk
Bioaron Witamina K+D, dla dzieci od 2 tygodnia życia, 75 kapsułek twist-off
Baby ono, majtki siateczkowe, poporodowe, wielorazowe, rozmiar M, 2 sztuki x2
CANPOL, wkładki laktacyjne Standard, 60 sztuk x2
Chusteczki do higieny intymnej BELLA MEDICA 20 sztuk
BARWA Tradycyjne Polskie szare mydło w płynie, 500ml
Espumisan 100mg/ml, krople doustne, 30ml (na gazy/kolki)
Ibuprom MAX 400mg, 12 tabletek (po cc jak znalazł)
UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml
Humer, woda morska dla niemowląt i dzieci, spray, 150ml
Podkłady higieniczne, poporodowe BELLA MAMMA, 10 sztuk x2
Podkłady higieniczne, SENI SOFT, 60cmx60cm, 5 sztuk
CANPOL, aspirator do nosa + etui, od urodzenia
PAMPERS New Baby, pieluchy rozmiar 1, Newborn, 2-5kg, 43 sztuki
No a na allegro kupiłam butelki lovi (tańsze niż w aptece), smoczki,łańcuszek, pojemniki do przechowywania pokarmu, pachnące woreczki na zużyte pieluszki do wózka itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 15:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoo, może ja też zamienię always na noc na tą bellę medica, wcześniej ich nie widziałam, a może będą równie dobre? chcę mieć jakiś zapas, żeby męża później nie posyłać, a zawsze wygodniej będzie np mojej mamie kupić niż facetowi
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i podziekowania chyba dla foxika bo to Ty mi powiedzialas o nich, o ile sie nie myle
Zamawialam z allegro. Tez ktos tu podrzucil tego linka
http://allegro.pl/ikea-pudelko-organizer-do-szuflady-6-szt-4-kolory-i5795592172.htmlhaneczka lubi tę wiadomość
-
Musze sie pochwalic co z M zrobilismy
Jak wystygnie to do zamrazalnika i super lodowe przysmaki gotowe. Maliny i truskawki w czekoladzie polecam pychotka
[url=https://naforum...net/61db9e8c9aea.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61db9e8c9aea.jpg[/url]agatia, Ksosia, _izunia_ lubią tę wiadomość