WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj miałam usg III trymestru
Marcelek zdrowy, położenie główkowe i mysle, ze raczej to sie juz nie zmieni. I mój malutki wielkolud wazy równo 2000 g, z tego co kojarze Kamci ważył tyle samo, dokładnie tego samego dnia w ktorym jestem obecnie. Cały czas wyprzedza o dwa tygodnie i pewnie sie to juz nie zmieni.
Łożysko II stopień dojrzałości, wiec chyba prawidłowo jak na ten czas.
Ogolnie z moim maleństwem wszytsko dobrzeclaudiuszek, A_n_k_a_80, bisacz, Sabina, pirelka, alinka, Ksosia, haneczka, bbeczka91, AJrin, violett, marta258, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musze chyba dokupic te siateczkowe gacie bo tez kupilam z akuku a one sa jaky z fizeliny, to tak jak czlowiek chce zaoszczedzic i po portfelu. W pepko kupilam malej kolejny pajac male niedrapki, bo mam mega duze i capusie wiazana. Zaraz zaczne prasowac te ubranka smrodki z platkow mydlanychna ile je prasujecie i czy wystarczy tylko na lewej stronie?
-
nick nieaktualnyNo wkurzyłabym się na takiego kuriera. W ogóle niby wiem, że ciężko pracują, ale mnie wkurzają, ja się z nimi nigdy nie mogę dogadać, zawsze robią problemy z dostarczeniem przesyłki. Teraz jak jestem w domu to luz, ale jak pracowałam to zawsze musiałam odbierać z punktu, bo nie dało się z nimi dojść do porozumienia.
-
nick nieaktualnyKurier to w ogole ciezki temat, zawsze jakies buce sie trafia, a inpost to nawet nie sspomne bo to jedna wielka tragedia, jedynie impostem decyduje sie na dostawe jak jesg mozliwosc odbioru w paczkomacie w przeciwnym razie tej firmie dziekuje
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie kiedyś mega wrobił facet w dpd. Poszłam mu na rękę, bo bardzo namawiał, że w punktcie zostawi, że jest punkt niby zaraz obok mojego bloku. Nie chciałam za bardzo, bo ciężka paczka, karma dla kota z zapasem, puszki itp. Ale zgodziłam się, bo mąż wracał z wyjazdu i pojechalibyśmy samochodem. A tu się okazuje, że żadnego punktu nie mają a przesyłkę zostawił w siedzibie za miastem, nawet nie miałabym jak tam dojechać gdyby nie samochód. Do dziś żałuję, że nie złożyłam skargi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 13:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba szukałabym innego gina na szybko, by sprawdzić wszystko dla pewności i spokoju. Trzymam kciuki, by to nie był jeszcze poród, bo za wcześnie na maluszki!
Pysiaczku super, że wszystko ładnie u Ciebie po badaniu
Glukoza na czczo super 88w moczu już dzisiaj nie ma, są za to leukocyty i nabłonki, bakterie.. a wczoraj nie.. ale podejrzewam, że mi się online nie cały wynik pokazał, więc porównam sobie dzisiaj jak go odbiorę.
Ale mi ulżyło z cukremzobaczymy jeszcze co moja ginekolog powie.
Pysiaczek89, Sabina, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Ja dzisiaj miałam usg III trymestru
Marcelek zdrowy, położenie główkowe i mysle, ze raczej to sie juz nie zmieni. I mój malutki wielkolud wazy równo 2000 g, z tego co kojarze Kamci ważył tyle samo, dokładnie tego samego dnia w ktorym jestem obecnie. Cały czas wyprzedza o dwa tygodnie i pewnie sie to juz nie zmieni.
Łożysko II stopień dojrzałości, wiec chyba prawidłowo jak na ten czas.
Ogolnie z moim maleństwem wszytsko dobrzepięknie rosnie
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny