X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak często czyściłyście noski dzieciom i w jaki sposób? Jak na leżąco aplikujecie sól fizjologiczną to maleństwa się nie krztuszą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://parenting.pl/portal/czop-sluzowy-w-ciazy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten aspirator biorę:
    http://www.aptekagemini.pl/canpol-aspirator-do-nosa.html

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolem jak moja corka niemiala kataru to jej w nosie ta gruszka bez potrzeby nie graebalam, uzywalam awaryjnie tylko jak potrzeba bylo

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam usg III trymestru :) Marcelek zdrowy, położenie główkowe i mysle, ze raczej to sie juz nie zmieni. I mój malutki wielkolud wazy równo 2000 g, z tego co kojarze Kamci ważył tyle samo, dokładnie tego samego dnia w ktorym jestem obecnie. Cały czas wyprzedza o dwa tygodnie i pewnie sie to juz nie zmieni.
    Łożysko II stopień dojrzałości, wiec chyba prawidłowo jak na ten czas.
    Ogolnie z moim maleństwem wszytsko dobrze :)

claudiuszek, A_n_k_a_80, bisacz, Sabina, pirelka, alinka, Ksosia, haneczka, bbeczka91, AJrin, violett, marta258, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:28

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na kuriera ale cos mu sie nie spieszy...:/
    I nawet nie dostalam info ze bedzie dzis....
    Ale pierwszy raz z in postem mam do czynienia.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze chyba dokupic te siateczkowe gacie bo tez kupilam z akuku a one sa jaky z fizeliny, to tak jak czlowiek chce zaoszczedzic i po portfelu. W pepko kupilam malej kolejny pajac male niedrapki, bo mam mega duze i capusie wiazana. Zaraz zaczne prasowac te ubranka smrodki z platkow mydlanychna ile je prasujecie i czy wystarczy tylko na lewej stronie?

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wkurzyłabym się na takiego kuriera. W ogóle niby wiem, że ciężko pracują, ale mnie wkurzają, ja się z nimi nigdy nie mogę dogadać, zawsze robią problemy z dostarczeniem przesyłki. Teraz jak jestem w domu to luz, ale jak pracowałam to zawsze musiałam odbierać z punktu, bo nie dało się z nimi dojść do porozumienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurier to w ogole ciezki temat, zawsze jakies buce sie trafia, a inpost to nawet nie sspomne bo to jedna wielka tragedia, jedynie impostem decyduje sie na dostawe jak jesg mozliwosc odbioru w paczkomacie w przeciwnym razie tej firmie dziekuje

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też - jeśli inpost to tylko paczkomat, bo ostatnio miałam przesyłkę i trzy dni leżała w oddziale w moim mieście zanim ktoś łaskawie ją przyniósł, a i tak zostawił awizo w skrzynce :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kiedyś mega wrobił facet w dpd. Poszłam mu na rękę, bo bardzo namawiał, że w punktcie zostawi, że jest punkt niby zaraz obok mojego bloku. Nie chciałam za bardzo, bo ciężka paczka, karma dla kota z zapasem, puszki itp. Ale zgodziłam się, bo mąż wracał z wyjazdu i pojechalibyśmy samochodem. A tu się okazuje, że żadnego punktu nie mają a przesyłkę zostawił w siedzibie za miastem, nawet nie miałabym jak tam dojechać gdyby nie samochód. Do dziś żałuję, że nie złożyłam skargi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 13:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sie wystraszylam teraz....
    Chcialam dzis miec organizery:(

Moze zadzwonie do nich i zapytam o ktorej przewiduja doreczenie...?:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba szukałabym innego gina na szybko, by sprawdzić wszystko dla pewności i spokoju. Trzymam kciuki, by to nie był jeszcze poród, bo za wcześnie na maluszki!

Pysiaczku super, że wszystko ładnie u Ciebie po badaniu :)

Glukoza na czczo super 88 :) w moczu już dzisiaj nie ma, są za to leukocyty i nabłonki, bakterie.. a wczoraj nie.. ale podejrzewam, że mi się online nie cały wynik pokazał, więc porównam sobie dzisiaj jak go odbiorę.
    Ale mi ulżyło z cukrem :) zobaczymy jeszcze co moja ginekolog powie.

Pysiaczek89, Sabina, mysza0406 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z inpostem jest rzeczywiście kiepsko. Mój kolega zrezygnował z ich usług, bo przesyłki kurierskie nigdy nie były na czas a on miał wtedy problemy z klientami

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Ja dzisiaj miałam usg III trymestru :) Marcelek zdrowy, położenie główkowe i mysle, ze raczej to sie juz nie zmieni. I mój malutki wielkolud wazy równo 2000 g, z tego co kojarze Kamci ważył tyle samo, dokładnie tego samego dnia w ktorym jestem obecnie. Cały czas wyprzedza o dwa tygodnie i pewnie sie to juz nie zmieni.
    Łożysko II stopień dojrzałości, wiec chyba prawidłowo jak na ten czas.
    Ogolnie z moim maleństwem wszytsko dobrze :)
    Kawał Syna :) pięknie rosnie :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie czytam opinie na fb o inpost i faktycznie ... O zgrozo:(
    Ja chce moje organizery!!!:(

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    No kawał, kawal :D mały gigant :D

pirelka, Sabina lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam podsumowanie w exelu, sama apteka wyniesie sporo - mąż się ucieszy :D
    zastanawiam się jak mu przekazać tą cudowną wiadomość :D

‹‹ 1502 1503 1504 1505 1506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ