WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My z mężem w przyszłym tyg jedziemy do ikei i też kupimy takie organizery do szuflady. Sami w swojej komodzie takie mamy i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, wszystko ładnie poukładane
I synek też będzie miał porządek z kosmetykami, czapeczkami i innymi drobiazgami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ua standardowo do znudzenia musze sie pozalic na mojego meza...
wczoraj z pracy wrocil dopiero o 18.40 bo tyle zeszlo przy pomocy kuzynowi, dzis wrocil o 17, zjadl i polozyl sie na drzemke wtedy o 17.30 wpadl wlasnie jego kuzyn pogadac, dac kase i na kawemo 18.15 pojechal, a moj maz poszedl sibie siedziec przed komputerem....pomogl wykapac dziecko i rozlozyl lozkami ma nas totalnie w dupie i siedzi przed kompem i oglada film.... sama nie wiem co myslec na ten temat czy nas nie kocha czy sie nie stesknil??? Mimo ze niemalze 2 dni sie nie widzieoismy....totalna wyjebka...mecY mnie uuz takie zycie....niby jest jily imrobi o co prosze ale on nie rozumie ze ja nie tefo potrzebuje tylko bliskosci, ciepla zrozumienia i poswiecenia mi czasu....moze sie czepiam ? Za wiele wymagam ? Ale smutno mi.....
nie bede po raz setny mowic mu cos czuje nie chce sie klocic....a to ze mu powiem to bez efektu.....corcia przyszla do mnie imogladamy razem bajke a on siedzi w pokou i film sobie oglada....super rodzina. Zajebista...
Edit: w dodatku jest wstretnym klamczuchem, bo pytalam jak wrocil czy kuzyn dal mu jakas kase to powiedzial ze Nie, a jak jego kuzhn przyjechal to wylozyl kase na stol i mowi masz tu reszte no i ta stowa co ci dalem....a ja wstawialam wode na herbate i uszom nie wierze....pzreciez podobno nic mu nie dal....udalam ze tego nie slysze bo nie chce sie w ciazy denerwowac juz nie 1 raz moj maz jak ma jakas "lewa" kase to chowa po kieszonkach i udaje idiote...nie chce mi sie nawet nic gadac na ten temat...wspolne pieniadze wspolne kasa, konta a ten ma jakis chory zwyczaj chowania w kieszonki po katach pieniedzy i klamania mi w zywe oczy...swinia jedna.
jak kogos zanudzilam tym wywodem to przepraszam i dzieki za wyrozumialoscWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:09
-
nick nieaktualnyWitam się po kolejnej dłuższej przerwie. Byliśmy zaabsorbowani na maxa remontem, bo chcieliśmy to zrobić do końca tego tygodnia. Brakuje mi tylko jakichś ładnych zasłonek.
Ksaosia pójdę w Twoje ślady i zamówię sobie organizery, ale chyba dwa komplety, bo mam dwie szuflady, gdzie wszystko jest pomieszane.
W poniedziałek pędze do labo oddać mocz i krew na podstawową morfo i VDRL.
We wtorek jedziemy na konsultacje z małym do laryngologa, a w sobotę (16.07) jedziemy na wycięcie 3 migdała... Trochę się boje, ale lekarz uspokajał mnie, że zbieg trwa 10 minut, mały dostanie znieczulenie. To będzie chyba najdłuższe 10 minut mojego życia.
W czwartek za to lecę do gina zobaczyć jak tam mój grzybek. Mam nadzieję nystatyna pomogła. No i zobaczę ile Hania urosła przez 2 tygodnie. ;P
Za waszym przykładem wejdę na gemini i skompletuje sobie wyprawkę do szpitala. Pampersy, chusteczki, wkladki laktacyjne, krem do brodawek i witaminę K+D już mam.martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis przyszły mi ręczniki dla Wiktorka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc093a9be7c2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f7a7fdabba5.jpg
Odkupiłam też woombie za 60zl na olx używany kilka razy
Jakoś niezbyt dobrze się czuje ostatnie 2 dni, jakbym miała jakąś jelitowke bez biegunkibola jelita żołądek trzustka
AJrin, Sabina, agatia, alinka, Pysiaczek89, bbeczka91, _izunia_, megg lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzis dzień SPA cala sie ogolilam o dziwo dałam rade
pazurki u nog też ogarniete do tego masaczka i henna na brwi. Ależ jestem dumna!
mychakruszyna, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
LRF ja ciagle dokladam do koszyka na gemini jak juz doszlam do 500 to sie przerazilam wiec wywalilam połowę juz miałam zamawiać ale znowu przeglądam co potrzeba i znowu dokladam i tak już od 3 tygodni
-
nick nieaktualnyja stwierdziłam, że dużo rzeczy można kupić jak się okażą potrzebne, mamy aptekę pod domem, są całodobowe w centrum
ciągle zastanawiam się czy domówić butelkę, bo mam jedną malutką, jaki termometr wybrać, mam jeden na oku, a mój mąż kręci nosem że on chce tradycyjny do pupy, to mu powiedziałam, że jak dziecko będzie chore, będzie płakać i się wić na wszystkie strony, to on mu go będzie wkładać i czekać kilka minut aż zmierzy temperaturę
najgorzej że nie mam miejsca na te wszystkie rzeczy! a do szuflady łóżka ciężko będzie się schylać po cc.
Oprócz gemini zostają ochraniacze antysiuśkowe na materac 2x 60x120 i do nas do łóżka może? organizer do powieszenia na łóżeczku, lampka, adaptery do wózka. Ciągle mam wrażenie że o czymś zapominam...
Mamusie, któraś miała coś takiego? czy się przydało? czy się sprawdziło??
http://www.rossmann.pl/Produkt/babydream-podklad-do-przewijania-dla-dzieci-10-szt,98505,6403,6055 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinelo kolejn3 pol godzinh od kiedy pisalam na temat meza i kompa i co....dalej siedzi jak zaklety i w dupie nas ma...corka juz chyba usnela....ja przyszlam zjesc kolacje i tez sie klade.... w ogole nie mam zamiaru ani checi z nim gadac ...od wczoraj tak sobie nagrabil ze chyba z teho smutku mi serce peknie
:, (
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko ile zamówiłam dla dziewczynek: materace do łóżeczek, szuflady pod łóżeczka, wanienka+stelaż, pieluszki bambusowe, naklejki na ścianę i kontakt + dla siebie wkładki laktacyjne. Niemal połowa wypłaty poszła a ile drobnostek jeszcze trzeba
No ale najdroższe rzeczy kupione, jeszcze tylko fotel. -
nick nieaktualnySabina
dzieki :*
sama nie wiem wiesz.... przyszedl zapytal sie jakie na jutro mam plany mowie ze zadne i ze nie myslalam na ten temt to posiedzial 2 minuty na krzesle, po czhm stwierdzil ze by cos zjadl...wzial jogurt i lyzeczke i poszedl do, pokoju na kompa i dalej oglada film.... a ja sniadania jem sama, obiad zreguly tez..i od lat sama jem kolacje....wspolnie to sie rzadko zdarza ...tak jak teraz ja siedze jem w kuchni a moj maz siedzi sobie przy kompie.....
Zainteresowany mna jak chuj..... a zreszta mam juz go w dupie przestaje mi juz zalezec na tym malzenstwie a jak bedaie dalej tak postepowal to i w koncu na nim...jego problem -
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Macioszczyczka dorzucić Ci coś od siebie? Bo ja dopiero dostałam paczkę a już mi się następne rzeczy przypominają :p
Dzięki dzięki.U mnie wychodzi tyle, bo ja nie zamiawiam butelek, smoczków, pampersów.
Bo to mam. Zostały mi tylko kosmetyki z Hippa, ale to w Rossmanie, bo tańsze.