X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem w przyszłym tyg jedziemy do ikei i też kupimy takie organizery do szuflady. Sami w swojej komodzie takie mamy i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, wszystko ładnie poukładane :) I synek też będzie miał porządek z kosmetykami, czapeczkami i innymi drobiazgami :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z ciekawości zapytam : jakiej wielkości torby zabieracie do szpitala. Co jest jeszcze ok a za co się przyczepią? Nie wiem jak to ogarnąć, bo zawsze lubię mieć wszystko pod ręką i nie czekać na czyjąś pomoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ua standardowo do znudzenia musze sie pozalic na mojego meza...

wczoraj z pracy wrocil dopiero o 18.40 bo tyle zeszlo przy pomocy kuzynowi, dzis wrocil o 17, zjadl i polozyl sie na drzemke wtedy o 17.30 wpadl wlasnie jego kuzyn pogadac, dac kase i na kawemo 18.15 pojechal, a moj maz poszedl sibie siedziec przed komputerem....pomogl wykapac dziecko i rozlozyl lozkami ma nas totalnie w dupie i siedzi przed kompem i oglada film.... sama nie wiem co myslec na ten temat czy nas nie kocha czy sie nie stesknil??? Mimo ze niemalze 2 dni sie nie widzieoismy....totalna wyjebka...mecY mnie uuz takie zycie....niby jest jily imrobi o co prosze ale on nie rozumie ze ja nie tefo potrzebuje tylko bliskosci, ciepla zrozumienia i poswiecenia mi czasu....moze sie czepiam ? Za wiele wymagam ? Ale smutno mi.....

nie bede po raz setny mowic mu cos czuje nie chce sie klocic....a to ze mu powiem to bez efektu.....corcia przyszla do mnie imogladamy razem bajke a on siedzi w pokou i film sobie oglada....super rodzina. Zajebista...

Edit: w dodatku jest wstretnym klamczuchem, bo pytalam jak wrocil czy kuzyn dal mu jakas kase to powiedzial ze Nie, a jak jego kuzhn przyjechal to wylozyl kase na stol i mowi masz tu reszte no i ta stowa co ci dalem....a ja wstawialam wode na herbate i uszom nie wierze....pzreciez podobno nic mu nie dal....udalam ze tego nie slysze bo nie chce sie w ciazy denerwowac juz nie 1 raz moj maz jak ma jakas "lewa" kase to chowa po kieszonkach i udaje idiote...nie chce mi sie nawet nic gadac na ten temat...wspolne pieniadze wspolne kasa, konta a ten ma jakis chory zwyczaj chowania w kieszonki po katach pieniedzy i klamania mi w zywe oczy...swinia jedna.

jak kogos zanudzilam tym wywodem to przepraszam i dzieki za wyrozumialosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po kolejnej dłuższej przerwie. Byliśmy zaabsorbowani na maxa remontem, bo chcieliśmy to zrobić do końca tego tygodnia. Brakuje mi tylko jakichś ładnych zasłonek.

Ksaosia pójdę w Twoje ślady i zamówię sobie organizery, ale chyba dwa komplety, bo mam dwie szuflady, gdzie wszystko jest pomieszane.

W poniedziałek pędze do labo oddać mocz i krew na podstawową morfo i VDRL.

We wtorek jedziemy na konsultacje z małym do laryngologa, a w sobotę (16.07) jedziemy na wycięcie 3 migdała... Trochę się boje, ale lekarz uspokajał mnie, że zbieg trwa 10 minut, mały dostanie znieczulenie. To będzie chyba najdłuższe 10 minut mojego życia.

W czwartek za to lecę do gina zobaczyć jak tam mój grzybek. Mam nadzieję nystatyna pomogła. No i zobaczę ile Hania urosła przez 2 tygodnie. ;P

Za waszym przykładem wejdę na gemini i skompletuje sobie wyprawkę do szpitala. Pampersy, chusteczki, wkladki laktacyjne, krem do brodawek i witaminę K+D już mam.

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już kompletnie się pogubiłam, mam wrażenie że ta lista wyprawkowa się nigdy nie skończy :(

mychakruszyna, AJrin, claudiuszek lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis przyszły mi ręczniki dla Wiktorka :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc093a9be7c2.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f7a7fdabba5.jpg

Odkupiłam też woombie za 60zl na olx używany kilka razy :)

Jakoś niezbyt dobrze się czuje ostatnie 2 dni, jakbym miała jakąś jelitowke bez biegunki :/ bola jelita żołądek trzustka :(

AJrin, Sabina, agatia, alinka, Pysiaczek89, bbeczka91, _izunia_, megg lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis dzień SPA cala sie ogolilam o dziwo dałam rade ;) pazurki u nog też ogarniete do tego masaczka i henna na brwi. Ależ jestem dumna!

mychakruszyna, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza co do torby to mam ładne male walizki ale chyba się nie zmieszczę :( te podkłady podpaski pampersy tyle zajmuja ze szok...+ ubrania ręczniki kosmetyki :/ chyba dwie walizki :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja ciagle dokladam do koszyka na gemini jak juz doszlam do 500 to sie przerazilam wiec wywalilam połowę juz miałam zamawiać ale znowu przeglądam co potrzeba i znowu dokladam i tak już od 3 tygodni ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja stwierdziłam, że dużo rzeczy można kupić jak się okażą potrzebne, mamy aptekę pod domem, są całodobowe w centrum ;) ciągle zastanawiam się czy domówić butelkę, bo mam jedną malutką, jaki termometr wybrać, mam jeden na oku, a mój mąż kręci nosem że on chce tradycyjny do pupy, to mu powiedziałam, że jak dziecko będzie chore, będzie płakać i się wić na wszystkie strony, to on mu go będzie wkładać i czekać kilka minut aż zmierzy temperaturę :P najgorzej że nie mam miejsca na te wszystkie rzeczy! a do szuflady łóżka ciężko będzie się schylać po cc.

Oprócz gemini zostają ochraniacze antysiuśkowe na materac 2x 60x120 i do nas do łóżka może? organizer do powieszenia na łóżeczku, lampka, adaptery do wózka. Ciągle mam wrażenie że o czymś zapominam...

Mamusie, któraś miała coś takiego? czy się przydało? czy się sprawdziło??
    http://www.rossmann.pl/Produkt/babydream-podklad-do-przewijania-dla-dzieci-10-szt,98505,6403,6055

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha :Masz takie jak na podręczny bagaż ? Ja właśnie mam taką i 1,5x większą w tą małą nie wejdą te rzeczy musiałabym mieć jeszcze torbę a nie wiem czy się nie będą krzywić na dużą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minelo kolejn3 pol godzinh od kiedy pisalam na temat meza i kompa i co....dalej siedzi jak zaklety i w dupie nas ma...corka juz chyba usnela....ja przyszlam zjesc kolacje i tez sie klade.... w ogole nie mam zamiaru ani checi z nim gadac ...od wczoraj tak sobie nagrabil ze chyba z teho smutku mi serce peknie :/ :, (

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychakruszyna

sliczne te twoje reczniczki az kilo sie patrzy, uwielbiam niebieski to moj ulubiony kolor od dziecinstwa az do teraz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja mam takie podkłady dla Karola. Nie kupuję żadnych ochraniaczy czy powloczek na przewijak tylko będę używać właśnie ich. To samo w terenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia bardzo mi przykro, ze masz taka atmosferę w domu :( nie wiem skąd faceci robią się tacy drewniali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mogę dobić do 100zł na Gemini. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka dorzucić Ci coś od siebie? Bo ja dopiero dostałam paczkę a już mi się następne rzeczy przypominają :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ile zamówiłam dla dziewczynek: materace do łóżeczek, szuflady pod łóżeczka, wanienka+stelaż, pieluszki bambusowe, naklejki na ścianę i kontakt + dla siebie wkładki laktacyjne. Niemal połowa wypłaty poszła a ile drobnostek jeszcze trzeba :O
    No ale najdroższe rzeczy kupione, jeszcze tylko fotel.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

dzieki :*

sama nie wiem wiesz.... przyszedl zapytal sie jakie na jutro mam plany mowie ze zadne i ze nie myslalam na ten temt to posiedzial 2 minuty na krzesle, po czhm stwierdzil ze by cos zjadl...wzial jogurt i lyzeczke i poszedl do, pokoju na kompa i dalej oglada film.... a ja sniadania jem sama, obiad zreguly tez..i od lat sama jem kolacje....wspolnie to sie rzadko zdarza ...tak jak teraz ja siedze jem w kuchni a moj maz siedzi sobie przy kompie.....

Zainteresowany mna jak chuj..... a zreszta mam juz go w dupie przestaje mi juz zalezec na tym malzenstwie a jak bedaie dalej tak postepowal to i w koncu na nim...jego problem

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Macioszczyczka dorzucić Ci coś od siebie? Bo ja dopiero dostałam paczkę a już mi się następne rzeczy przypominają :p

Dzięki dzięki. :) U mnie wychodzi tyle, bo ja nie zamiawiam butelek, smoczków, pampersów. ;) Bo to mam. Zostały mi tylko kosmetyki z Hippa, ale to w Rossmanie, bo tańsze.

‹‹ 1507 1508 1509 1510 1511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ