X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ok 80 zł idzie na same podkłady (na łóżko) i również zapasik do majtków, wkładki laktacyjne i same majtki, nie wiem naprawdę ile tego schodzi w praktyce :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na lozko podkladow nie kupuje, bo ogolem wydaje mi sie ze wiekszosci z nas sie nie przydadza ani nie sprawdza, pk plrldzie naprawde z nas nie bedzie leciec jak z kranu ze co 20 minut trzeba bedzie sie przebierac takze splkojnie :) przynajmniej tak wynika z moich obserwacji i w moim przypadku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik jak kupilAm te podklady. Mysle ze sie przydadza. Chociazby pozniej jak malenstwo bedzie spalo u kogos i nie bedzie w lozeczku z podkladem :)

Sarcia.... Doskonale Cie rozumiem... Ale troszeczke stane w obronie meza :)
    A raczej zaproponuje zeby zamiast sie denerwowac to idz do meza. Przytul go mocno, pocaluj i poprosc zeby obejrzal z wami ta bajke :)

Nie zlosc sie bo szkoda Twoich nerwow... Moze on sie nie domysla ze robi cos nie tak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja na lozko podkladow nie kupuje, bo ogolem wydaje mi sie ze wiekszosci z nas sie nie przydadza ani nie sprawdza, pk plrldzie naprawde z nas nie bedzie leciec jak z kranu ze co 20 minut trzeba bedzie sie przebierac takze splkojnie :) przynajmniej tak wynika z moich obserwacji i w moim przypadku ;)
    Sarciaa ze mnie się lało. Serio. Jakby nie te podkłady to łóżko w domu byłoby do zmiany :( w szpitalu też ciągle zmienialam, taki widać mój urok. Co siadlam to się ze mnie lało. A że nie umiem karmić inaczej niż na siedząco. ..to Wiesz co się działo!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam w szpitalu każą te podkłady kłaść na łóżko, więc muszę zabrać 10 szt co najmniej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w szpitalu oni sami cos tam scielilimale samemu Zeby cos przynosic nie bylo mowy, mjedyne co to papier toaletowy bo oczywiscie nie bylo zadnego?...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

ja ci powiem ze moj maz nigdy nie widzi ze robi cos nie tak i w tym jest caly problem :/ a ja jak jestem na niefo zla to jestem drewnem bez uczuc bo dusi mnie w srodku i niemumiem sie silic na uprzejmosc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia nie umiem Ci niestety nic doradzić, bo mój odkąd jestem w ciąży jest do rany przyłóż. Czasem pomarudzi, ale to każdemu się zdarza. Ja wiem, że też nie jestem święta - też marudzę, też działam mu na nerwy, a mimo to zaciska zęby i nic nie mówi.

Może tak jak mówi Ksaosia idź i go przytul i nic nie mów. Weź to czego potrzebujesz. Ja tak robie.

Co do podkładów...ja kupiłam dwie paczki, do tego mam jeszcze całą paczkę podpasek. Po pierwszym porodze jak już wróciłam do domu nie leciało nic. Nie bawię się w żadne ceratki. Jeżeli będzie potrzeba to mąż podejdzie i mi kupi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis sie poplakalam i nakrzyczalam na meza...
    Wykrzyczalam wszystko co mnie boli, ze calymi dniami pracuje, ze jest niedobry dla mnie...

Wrocil przed 22 i kupil mi spoznionego o miesiac torta....
    I utulil, ukochal i juz sie czuje kochana... Ale tez nie ma go calymi dniami sarciu...
    A jak jest to oglada discovery...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jak jest to albo ogląda telewizję albo gra w czołgi. Ale też przytula, całuje.

Ja nie narzekam, bo wiem, że jest zmęczony po pracy i na pewno nie ma ochoty słuchać stękającej żony, która 24h jest w domu.

Więc po prostu podchodzę i się przytulam. Nigdy nie odmawia. I jeszcze wtedy pocałuje w czoło.

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się przyzwyczaiłam, że mój mąż jest emocjonalnym drewnem. Mam słabsze dni, jest mi wtedy smutno, że nie okazuje mi uczuć na co dzień. Za to jak już to zrobi, ma to tak ogromną siłę, że uskrzydla mnie na długi czas. Taki już jest, nie liczę na to, że coś się zmieni. Wiem, że będzie cudownym tatą, dla mnie jest dobrym mężem, partnerem.
    Niestety, jak większość facetów ma słabość do gier komputerowych(jak się w jakąś wciągnie, to świat mógłby nie istnieć) i jest zbyt pomocny, co ludzie często wykorzystują.

Mychakruszyna, cudne ręczniki! Mogłabyś zdradzić gdzie kupiłaś? :) EDIT:Już znalazłam na allegro :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 23:59

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w burzowy poranek.
    Moj M też nie potrafi okazywać uczuć na codzien ani czułości. Najśmieszniejsze jest to, że nie mówi komplementów troche sie zmienił i sie stara czasem coś powiedzieć ale czesto wychodzi to sztucznie bądź nietrafnie ;) Zawsze podziękuję doceniam, że sie stara. Do tego wiecznie z komórka siedzi chodź ja odkąd mam was też :P więc sie nie czepiam.
    Wiem, że bedzie dobrym ojcem koty okazuje wiecej czułości niż mi wiec dziecko pewnie też ja zazna ;) Ja jestem skrajność w drugą stronę bo nauczona okazywac mówić codziennie o uczuciach biedny kot codziennie jest molestowany i calowany jak bardzo go kocham ;) Wiec bedzie rownowaga ;)
    Najwazniejsze to zrozumiec skad takie zachowanie i zaakceptować je, bo to nie jest ze mnie nie kocha on poprostu inaczej jest wychowany niż ja.

bbeczka91 lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie dziewuszki
    Lepiej teraz, bo później moze znów nie bedzie czasu
    My zabralismy sie za remont salonu-sufit juz pomalowany i częśc jednej ściany (a że mamy po 3 kolory to trochę dłużej trwa)
    Zapomniałam jaki przy tym robi sie bałagan :D a ja prawie jak niepelnosprawna (mam cały lipiec do sprzatania)
    jeszcze misimy zahaczyc o dzialkę, bo wisnie same spadają :) mąz "dostał" super drabinę oraz kupiliśmy nowy sokownik-kolejna nagroda męża poszla :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • megg Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Wczoraj wizytowalam
    Lena ok wazy ok 1600g
    Gryzla sobie raczke :)

Cc po 20.08 coraz blizej...
    Milego weekendu

agatia, Sabina, Pysiaczek89, kamciaelcia, bbeczka91, mysza0406, A_n_k_a_80, _izunia_, bisacz, violett, martta lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój mąż jest bardziej wylewny ode mnie, co mnie czasem drażni :) to on chodzi za mną żeby się przytulić czy dac buziaka. Z uzalezenien to ja jestem gorsza, bo żyje z komórką i co chwilę sprawdzam co na forum.

I nas tez w nocy była burza i znowu brzmi. Będzie ciekawie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się rano,
    Zapomniałam napisać, że niemiła niespodzianka Nas wczoraj spotkała, bo okazało się, że w aucie mamy za krótkie pasy na foteliki samochodowe :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotę :)
    Pogoda słaba bo padaloe w nocy i chłodno, ale może się wypogodzi. Czas zjeść śniadanko, bo Młoda się dopomina.

Sarcia już nie wiem, jaką metodę na tego Twojgo chłopa zastosować :/
    Megg gratulujer wizyty :)

megg lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Witam się rano,
    Zapomniałam napisać, że niemiła niespodzianka Nas wczoraj spotkała, bo okazało się, że w aucie mamy za krótkie pasy na foteliki samochodowe :/
    I co zrobicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie tez dzis buro i deszczowo, moje dziecko nr 1 juz wstala i siedzi z nami w lozku i maruszi ze mamy dac jej koldre :D

nastroj dzis i humor mam zdechly, ale moze bedzie lepiej. Dziecko numer 2 tez juz sie pieknie przywitalo, skacze mi caly brzuch :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I co zrobicie?
    Nie mam pojęcia !
    Popytamy o możliwość wymiany pasów na dłuższe, jak się nie da to ze szpitala jakoś się przewiezie, ale potem nigdzie się już nie ruszymy autem z dziećmi.

‹‹ 1508 1509 1510 1511 1512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ