WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nas w nocy burza ominęła, skończyło się na deszczu. Wczoraj wieczorem mąż zmodyfikował mi ułożenia półek i drzwiczki w mebelkach Emilki(za to kocham Ikeowskie meble), gdy wróci z pracy ułożymy je i będę mogła zacząć mniej-więcej układać rzeczy. Jeszcze nie wiem co w nich będę trzymać, bo widzę, że na dobrą sprawę wystarczyła by mi jedna szafa, ale znając moje zbieractwo z czasem się przydadzą
Rozmawiałam rano z mamą i powiedziała, że za sponsoruje nam łóżeczko i pościel do niego. Odetchnęłam z ulgą, bo ostatnio przez pieniądze spać nie mogę. Wydatki mnożą się na potęgę, chcieliśmy ocieplić dom i zrobić elewację przed urodzeniem się Emilki, ale chyba braknie nam kasy i będziemy musieli poczekać na pieniążki z ubezpieczenia.
Mysza, czy masz jakieś sprawdzone opinie dot. annibala? Ja się nad nim zastanawiam, ale żadna znajoma nie korzystała, a na obcych forach pewnie 3/4 wpisów jest opłacone. -
nick nieaktualny
-
Ja nie tyle martwię się nacięciem krocza, co sprawnością mięśni tam na dole po porodzie, a czytałam że balonik ćwiczy te mięśnie i ryzyko nieprzyjemnych powikłań jest mniejsze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Witam się,
Pirelko - pasy można zmienić ponoć to nie problem dla mechanika więc spokojnie będzie ok (zmieniamy samochód w tym miesiącu więc też mieliśmy wątpliwości jak będziedodatkowo nie wiadomo czy w naszym samochodzie da się bazę zamontować
więc jestem załamana..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam ze sklepu, ludzi jak mrówków, nie wiem czy sklepy jutro zamknięte czy jakiś koniec świata się szykuje? muszę powolutku obiad ogarniać, a kolano mnie boli że ciężko mi ustać, pogoda się popsuła, więc mąż szczęśliwy, że okien nie musi zmywać, ale za to zarządziłam dziś sprzątanie jednej szafy, naprawdę nie rozumiem po co upychać w jedno miejsce rzeczy, których się wie że nie będzie używać, trzeba je wyrzucić lub wynieść na strych/piwnicy, ale oczywiście nie, bo może kiedyś coś...
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:http://allegro.pl/przedluzacz-pasow-bezpieczenstwa-do-fotelika-pasy-i5851468271.html
Zobacz coś takiego znalazłam jeszcze
Musicie tylko z jakimś specem pogadać czy to nie wpłynie na bezpieczeństwo.sama nie wiem.. jak będziemy odbierać wózek to zapytamy w sklepie co w takim wypadku zrobić, może są foteliki, do których montaż pasa nie jest wymagany tak długi, albo żeby sprawdził czy baza podejdzie.. wtedy będziemy kombinować.
W sumie taka przedłużka chyba lepsza niżeli zapiąć tylko fotelik pasem biodrowym. Ze szpitala przewiozę i tak, ale potem już nie dałoby się jeździć za bardzo
Pomierzę dzisiaj Nasze wtyczki w pasach czy w ogóle podejdą te przedłużki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 11:54
-
nick nieaktualnyA ja wlasnoe robie obiad, mlode ziemniaki z filetem piersi i fasolka szparagowa w bulce tartej i masle czyli tradycyjnie, pozniej mamy jechac do tescilw posiedziec, ogolem dzis leniwy dzien bez zadnych planow ani nic
Co do pasow to szczrze jeszcze noe spotkalam sie z czyms takim zeby pasy samoch8deowe za krotkie na forelik byly kurdetrzeba bedzie pomhslec jak to rozwiazac zeby bylo dobrze i bezpoecznie dla maluszkow, kurde Pirelka podziwiam ze bedziesz miec dwoje dzieci i je ogafniac ja sobie nie wyobrazam tego i chtnie bede zytc twoje doswiadczenia po porodzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za odpowiedź co do witamin
Przedyskutuje temat z położną i gin
Wpadłam się pochwalić że wreszcie spełniłam zachcianke na placki ziemniaczane. Jak na mój debiut to rewelka... obawiam się, że mężowi dużo nie zostawię
Jak oni to robią w różnych knajpach, że kolor placków jest aż siny, a u mnie śłiczne zarumienione? Dodają coś czy takie shitowe ziemniaki??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa mną ciężka noc. W nocy znowu mnie skurcze zlapaly, ale tym razem bezbolesne. Cały brzuch twardy, nie spałam pół nocy. Wzięłam magnez i napilam się meliski i jakoś przeszło, ale znowu się boję jak moja szyjka to przetrwała
Dzwoniłam do lekarza kazał do moich leków włączyć jeszcze nospe i we wtorek wizyta. Dobrze że jutro 30 tydzień kończymy, choć to i tak mało
A dzierzba coś się odzywala co u niej?