WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza0406 wrote:Na ostatniej wizycie Mała była już główką do dołu a teraz chyba znów się przekręciła- zaczynam się martwić nie wiem na co się przygotować czy zainwestować w annibal czy w plastry sutricon ? Zacznę od balnika może po nast wizycie będzie 36 tydzień skończony ajj
Znalazłam też kilka negatywnych opinii, że samo próbowanie balonika skończyło się cc na cito, ale nie wiem czy w to wierzyć.
Na razie jednak balonika nie kupuję, bo nie wiem jak leży Mały, na ostatniej wizycie lezał znowu posladkowo.
U mnie w szpitalu, w którym bedę rodziła, jesli Mały się obróci,nie nacinają rutynowo krocza.
Ale położna na szkole rodzenia mówiła, że jak chcą nasz naciąć i pytają o zgodę to mamy się zgodzić, bo położne z tego szpitala wiedzą, co robią i lepiej bym nacięta niż pęknąć w rozgwiazdę. A jak jest możliwość to chronią krocze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam ze spacerku z Młodym
kupiliśmy pieluchy 1 i 2 paczki chusteczek pampersa, do tego 1 paczkę Dada 1, octanisept i jałowe gaziki.
Zostały kosmetyki do kąpieli i mamy wsio.
Co do badań to na wizycie w 34tc będę miała pobieranego GBSa, a w 37tc mam zrobić hiv, hcv, hbs, toxo, cytomegalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 13:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia, my też dzisiaj placki ziemniaczane planujemy
Naszło mnie, bo dawno nie robiłam, a zachwycałam się nimi.
sarcia dzięki, ale wszystko do ogarnięciaja teraz nie wiem jak mogłabym nosić jedno, bo różnicy chyba dla mnie nie ma w odczuciu
Nie wyobrażam sobie tego już..
Zastanawiałam się nad koszyczkami do pokoju dzieci, żeby na komodę postawić, ale zrezygnowałam, bo w sumie nie wiem czy będę miała coś tam włożyć.. jak sądzicie, jak jest u Was i jak to w praktyce wychodzi?? -
nick nieaktualnyalinka wrote:Za mną ciężka noc. W nocy znowu mnie skurcze zlapaly, ale tym razem bezbolesne. Cały brzuch twardy, nie spałam pół nocy. Wzięłam magnez i napilam się meliski i jakoś przeszło, ale znowu się boję jak moja szyjka to przetrwała
Dzwoniłam do lekarza kazał do moich leków włączyć jeszcze nospe i we wtorek wizyta. Dobrze że jutro 30 tydzień kończymy, choć to i tak mało
A dzierzba coś się odzywala co u niej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:
Zastanawiałam się nad koszyczkami do pokoju dzieci, żeby na komodę postawić, ale zrezygnowałam, bo w sumie nie wiem czy będę miała coś tam włożyć.. jak sądzicie, jak jest u Was i jak to w praktyce wychodzi??
Ja przy komodę z przewijakiem mam regał właśnie z 3 koszyczkami w nich mam pampersy, gaziki, sól fizjologiczną, wode morką i inne kosmetyczne rzeczy które potrzebuje mieć pod ręką a w 3 koszyczku mam miszmasz ( gumki do włosów, okulary przeciwsłoneczne córki, szczotkę do włosów małej itp.) -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja przy komodę z przewijakiem mam regał właśnie z 3 koszyczkami w nich mam pampersy, gaziki, sól fizjologiczną, wode morką i inne kosmetyczne rzeczy które potrzebuje mieć pod ręką a w 3 koszyczku mam miszmasz ( gumki do włosów, okulary przeciwsłoneczne córki, szczotkę do włosów małej itp.)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja muszę coś wymyślić, bo póki co mam tylko 1,5 półki na rzeczy dla dziecka, miejsca mało, zaraz po cc będzie ciężko do szuflady się schylać i nie wiem gdzie trzymać pampersy, dużo ich do takiego materiałowego organizera się nie zmieści, pewnie gdzieś luzem będzie leżeć paczka
chciałam dziś jechać do casto zobaczyć za lampką i jakieś pudełka/koszyki kupić
mąż póki co śpi po obiedzie, bo objedliśmy się tak, że ruszyć tyłki ciężko
aaa.. i do o społem zahaczyć, bo tam lovela jest najtańsza