WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjest śliczny, ale przekracza ustaloną kwotę, jaką miałam przeznaczyć na przybornik
http://pl.dawanda.com/product/100871863-przybornikorganizer-niemowlaka-balony-na-niebie -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:jest śliczny, ale przekracza ustaloną kwotę, jaką miałam przeznaczyć na przybornik
http://pl.dawanda.com/product/100871863-przybornikorganizer-niemowlaka-balony-na-niebie -
Witam popoludniu i w 31 tyg ciazy
Ja od 3 dni piore i prasuje ciuchy dla malej, troche sie tego nazbieralo, a jeszcze mam dostacz mila checia wezme bo nie chce mi sie co chwila prac i prasowac
. Wczoraj dokupilam jeszcze dwie 3 czapeczki zeby miec na zmiane. Duzo pracy jeszcze cala posciel i pieluchy i kocyki do prania.
My tez nje sprawdzalismy pasow z baza, bo mamy baze na pasy, ale powinno byc ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 15:55
-
nick nieaktualnySabina, no właśnie jak znajdę coś co mi się podoba jest dużo za drogie
chciałam kupić takie pojemniki na łóżko z ikei, ale zabraknie mi przestrzeni
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/
ewentualnie sprawdzę zaraz, ale będzie trzeba nasze łóżko przestawić bliżej okna, co może znacznie utrudnić mężowi wejście do niegoSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:jest śliczny, ale przekracza ustaloną kwotę, jaką miałam przeznaczyć na przybornik
http://pl.dawanda.com/product/100871863-przybornikorganizer-niemowlaka-balony-na-niebieZresztą na szczęście mi nie pasuje do pokoju
Haha.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam dzisiaj jeszcze w aptece i kupiłam gaziki: ze spirytusem, jałowe i nie jałowe + sól fizjologiczną. Farmaceuta zadawał mi takie pytania, że nie wiedziałam co mówić, aż się kolejka za mną ustawiła
Haha, no bo skąd mam wiedzieć ile sztuk jakich gazików?
Nie jałowe wzięłam całe opakowanie po 100szt, ze spirytusem chciałam też opakowanie 64 szt., ale nie było więc wzięłam wszystkie jakie były 26 szt., jałowe wzięłam 10szt bo aż po 1 zł są
a zawsze mogę dokupić
na start będzie. Sól znowu fizjologiczna pakowana po 5 małych ampułek to wzięłam 10 szt.
Ile Wy brałyście?
Kupiłam też w Rossmannie podkłady do przewijania bo są w promocji, kremik Bambino do buźki na spacery, również w promocji i sól morską o noska od 1 dni życia, a ciężko taką mi znaleźć było.
Do uszu widziałam taki preparat, ale od 3 mies. dopiero -
Żabciu nie używałam z synkiem zasypek, pudrow, mąki tylko kremik.
Foxiku piękny ten organizer, ale cena kosmos.
U nas zawieszany na łóżeczko się nie sprawdzi, bo Młody będzie z niego wyciągał, dla tego stawiam na pudełka
Zresztą synuś jak zaczął chodzić to orgazizer z łóżeczka fruwałŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy na sam początek wzięliśmy 30 szt. jałowych gazików, mamy też bawełniane waciki prostokątne, okrągłe zawsze mam do demakijażu więc Młody może korzystać z nich razem ze mną
soli fizjologicznej 50 szt. wody morskiej póki co nie planowałam... i nadal nie wiem ile majtków kupić
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabciu nie używałam z synkiem zasypek, pudrow, mąki tylko kremik.
Foxiku piękny ten organizer, ale cena kosmos.
U nas zawieszany na łóżeczko się nie sprawdzi, bo Młody będzie z niego wyciągał, dla tego stawiam na pudełka
Zresztą synuś jak zaczął chodzić to orgazizer z łóżeczka fruwałagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:najwyżej je ściągnę w stosownym momencie
Ale najgorsze, że ja będe miała komodę kawałek od łóżeczkawięc nie wiem jak to funkcjonalnie wyjdzie, bo wszystko przenosić do łóżeczka przed i po przewijaniu uciążliwe, a sięgać do komody i zostawiać dziecko nierealne.. No ale pewnie wszystko wyjdzie w praniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam zwykły organizer na łóżeczko. Niebieski. Łóżeczko bez szuflady. Myślę żeby kupić takie pudła i w nie pakować pampersy, Ale to się zobaczy. No wiem czy wejdą.
Foksiku nie kupuj na razie czapek. Masz na początek a nie wiadomo jaka główkę będzie miał synek. Moja córka miała dużą okrągłą głowę, więc te czapki które kupiła za wczasy jej nie pasowały. Najlepiej podjechać i wybrać już z dzieckiem. Poza tym nie wiadomo ile jest nam dane dobrej pogody. Może od razu będzie chłodno i trzeba będzie inwestować w ciepłe ubrania? -
nick nieaktualny