X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale widzę że dzisiaj społem do 14/15:00 w zależności od sklepu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba nigdy nie znajdę idealnego sklepu online gdzie znajdę wszystko co potrzebuję :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest śliczny, ale przekracza ustaloną kwotę, jaką miałam przeznaczyć na przybornik :P
    http://pl.dawanda.com/product/100871863-przybornikorganizer-niemowlaka-balony-na-niebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    jest śliczny, ale przekracza ustaloną kwotę, jaką miałam przeznaczyć na przybornik :P
    http://pl.dawanda.com/product/100871863-przybornikorganizer-niemowlaka-balony-na-niebie
    Śliczny. Ale jak dla mnie nie wart swojej ceny

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam popoludniu i w 31 tyg ciazy :)
    Ja od 3 dni piore i prasuje ciuchy dla malej, troche sie tego nazbieralo, a jeszcze mam dostac :) z mila checia wezme bo nie chce mi sie co chwila prac i prasowac :). Wczoraj dokupilam jeszcze dwie 3 czapeczki zeby miec na zmiane. Duzo pracy jeszcze cala posciel i pieluchy i kocyki do prania.
    My tez nje sprawdzalismy pasow z baza, bo mamy baze na pasy, ale powinno byc ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 15:55

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, no właśnie jak znajdę coś co mi się podoba jest dużo za drogie ;D
    chciałam kupić takie pojemniki na łóżko z ikei, ale zabraknie mi przestrzeni :(
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/

ewentualnie sprawdzę zaraz, ale będzie trzeba nasze łóżko przestawić bliżej okna, co może znacznie utrudnić mężowi wejście do niego :P

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Uroczy, ale faktycznie okropnie drogi :O Zresztą na szczęście mi nie pasuje do pokoju :D Haha.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zastanawiam czy nie dokupić jeszcze jednej malutkiej czapeczki, bo ostatnio mąż wybrał w smyku 2pack imam wrażenie że są za duże :P albo będę podwijać, żeby na oczy nie leciało...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj jeszcze w aptece i kupiłam gaziki: ze spirytusem, jałowe i nie jałowe + sól fizjologiczną. Farmaceuta zadawał mi takie pytania, że nie wiedziałam co mówić, aż się kolejka za mną ustawiła :P Haha, no bo skąd mam wiedzieć ile sztuk jakich gazików? :P Nie jałowe wzięłam całe opakowanie po 100szt, ze spirytusem chciałam też opakowanie 64 szt., ale nie było więc wzięłam wszystkie jakie były 26 szt., jałowe wzięłam 10szt bo aż po 1 zł są :P a zawsze mogę dokupić :) na start będzie. Sól znowu fizjologiczna pakowana po 5 małych ampułek to wzięłam 10 szt.

Ile Wy brałyście?

Kupiłam też w Rossmannie podkłady do przewijania bo są w promocji, kremik Bambino do buźki na spacery, również w promocji i sól morską o noska od 1 dni życia, a ciężko taką mi znaleźć było.
    Do uszu widziałam taki preparat, ale od 3 mies. dopiero :(

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabciu nie używałam z synkiem zasypek, pudrow, mąki tylko kremik.
    Foxiku piękny ten organizer, ale cena kosmos.
    U nas zawieszany na łóżeczko się nie sprawdzi, bo Młody będzie z niego wyciągał, dla tego stawiam na pudełka :)
    Zresztą synuś jak zaczął chodzić to orgazizer z łóżeczka fruwał ;)

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na sam początek wzięliśmy 30 szt. jałowych gazików, mamy też bawełniane waciki prostokątne, okrągłe zawsze mam do demakijażu więc Młody może korzystać z nich razem ze mną :) soli fizjologicznej 50 szt. wody morskiej póki co nie planowałam... i nadal nie wiem ile majtków kupić ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Żabciu nie używałam z synkiem zasypek, pudrow, mąki tylko kremik.
    Foxiku piękny ten organizer, ale cena kosmos.
    U nas zawieszany na łóżeczko się nie sprawdzi, bo Młody będzie z niego wyciągał, dla tego stawiam na pudełka :)
    Zresztą synuś jak zaczął chodzić to orgazizer z łóżeczka fruwał ;)
    No tak, tego wyciągania potem się boję.. z podobnego powodu nie decydowałam się na te pojemniki Ikea białe..bo dzieci zaraz będą łapać za wszystko.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najwyżej je ściągnę w stosownym momencie :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    najwyżej je ściągnę w stosownym momencie :)
    ja swój organizer też :P
    Ale najgorsze, że ja będe miała komodę kawałek od łóżeczka :/ więc nie wiem jak to funkcjonalnie wyjdzie, bo wszystko przenosić do łóżeczka przed i po przewijaniu uciążliwe, a sięgać do komody i zostawiać dziecko nierealne.. No ale pewnie wszystko wyjdzie w praniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra, u mnie też takie problemy logistyczne, że chyba będzie wieczny bałagan, aby mieć pod ręką wszystko co potrzeba ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D A może wszystko jakoś fajnie samo Nam się uda ogarnąć :D i nie będziemy nawet się zastanawiać w praktyce :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomyśleć że ubranka i łóżeczko z przewijakiem pierwotnie miały być w dwóch różnych pokojach, jeśli dziecko się zapaskudzi i na dodatek kupa przecieknie co zrobić najpierw? umyć, przewinąć czy lecieć po czyste ciuchy? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zwykły organizer na łóżeczko. Niebieski. Łóżeczko bez szuflady. Myślę żeby kupić takie pudła i w nie pakować pampersy, Ale to się zobaczy. No wiem czy wejdą.
    Foksiku nie kupuj na razie czapek. Masz na początek a nie wiadomo jaka główkę będzie miał synek. Moja córka miała dużą okrągłą głowę, więc te czapki które kupiła za wczasy jej nie pasowały. Najlepiej podjechać i wybrać już z dzieckiem. Poza tym nie wiadomo ile jest nam dane dobrej pogody. Może od razu będzie chłodno i trzeba będzie inwestować w ciepłe ubrania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina też miałam kupować pod łóżeczka pojemniki, ale zdecydowaliśmy jednak dokupić szuflady pod łóżeczka.

Sabina lubi tę wiadomość

‹‹ 1512 1513 1514 1515 1516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ