WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa butelek nie kupowałam. Jedną dostałam ze szkoły rodzenia (Avent 60ml), a drugą od sąsiadki, bo jak kupowała to dwie miała w cenie 1 (Avent 120ml), a tak to podejrzewam, że kupiłabym jedną małą awaryjnie. Po mleko najwyżej wyślę męża do apteki.
Naprawdę nie ma co kupować za dużo, bo połowy się nie wykorzysta. A żyjemy w takich czasach, że wszystko idzie kupić bez problemu.
Zaraz zabieram się za ciasto:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 18:14
-
nick nieaktualnyDokladnie smoczki tylko wymienieasz adekwatnie do potrzeb i wieku dziecka w sklepie tez zawsze ci doradza ktory wziac
P.s ja wrocilam od tesciow i jak zawsze kwadratowa jestem masakra, zjadlam wielki kawal szarpanca/plesniaka z jagodami i 3 podudzia zmkurczaka i wypilam kawe, przesadzilam ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam polozna mowila, ze te wiaderka to raczej niefajne sa dla dziecka jesli chodzi o przyzwyczajanie do kapieli i jego komfort, bo to ma byc dla niego chwila relaksu i przyjemnosci, a w takim wiaderku to srednio. Jakos mnie to przekonuje:)
Dziewczyny polecacie jakies fajne, dobrze pracujace zelazko, szczegolnie do delikatnych dzieciecych ciuszkow? Bo musze kupic nowe i sie rozgladam. -
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Ja butelek nie kupowałam. Jedną dostałam ze szkoły rodzenia (Avent 60ml), a drugą od sąsiadki, bo jak kupowała to dwie miała w cenie 1 (Avent 120ml), a tak to podejrzewam, że kupiłabym jedną małą awaryjnie. Po mleko najwyżej wyślę męża do apteki.
Naprawdę nie ma co kupować za dużo, bo połowy się nie wykorzysta. A żyjemy w takich czasach, że wszystko idzie kupić bez problemu.
Zaraz zabieram się za ciasto: -
Mojemu mężowi włączył się syndrom wicia gniazda hihi
Właśnie powiesił i poustawiał szafki dla Emilki, zrobił w szafce kuchennej dodatkową półkę na którą czekałam 1,5 roku i wynosi z balkonu rzeczy, które leżą tam odkąd się w ogóle wprowadziłam do niego.
Co do żelazka- polecam takie ze stacją parową, moi rodzice mają z Tefala i uważam, że są to rozsądnie wydane pieniądze. Fajnie leży w dłoni, ma dobry poślizg, jest na tyle ciężkie, że dobrze doprasowuje ubrania, a na tyle lekkie że ręka nie boli po uprasowaniu 6 dużych męskich koszulviolett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabina o ile dobrze wizdze to jest ciasto Kinder Country z platkami Kangus biala czekolada i bita smietana
chyba ze sie myle to poprawcie mnie
dziś zrobiłam prosty biszkopt z wielką ilością jagód
będzie na jutro do kawki
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:no właśnie nie wiem ile tych wkładek sobie zamówić, póki co jedno opakowanie po 60 szt. najwyżej wyślę męża po nie
i zastanawiam się czy te herbatki laktacyjne coś dają czy to taki pic na wodę, że kupię i nawet mi smakować nie będzie
Mleko mimo że po cc miałam już następnego dnia. Piłam femaltiker- według mnie najbardziej skuteczny, pijam herbatki, bawarke (która jest mitem). Jest kilka jeszcze produktow, które wspomagają. Ja mimo że mleka miałam dużo to wkładek nie potrzebowałam w ogóle. Nie wiem co to za ból spania w staniku. -
nick nieaktualnySabina, te waciki też kupiłam, a co do soli fizjologicznej to u mnie nie było większych opakowań
agatia z tym pudełkiem i podręcznymi produktami do przewijania to dobry pomysł, chyba tak zrobię jak te rączki będa wszystko wyciągać
Foxiku ja zamówiłam na początek 20 szt wkładek laktacyjnych na noc i zwykłych 60 szt. Potem będe dokupywac
U mnie do kąpieli też pojdzie pieluszka na spód i żadnych gąbek do mycia
Sabina i sarcia, ale kusicie ciastamiSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny