WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPochwalę się częścią remontu. Brakuje jeszcze zasłonek, imion na ścianie z przewijakiem i zegara sówki nad komodą. Kołyska Hani stoi u nas w salonie, w dzień będzie w pokoiku, żeby nie budzić małej, a w nocy ją przewiozę do nas.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d8c96e690a1.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1784eac9eb34.jpg
Sabina, Angela89, agatia, Little Red Fox, bbeczka91, _izunia_, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się znowu melduję ze szpitala
wczoraj wieczorem skurcze znowu się nasilily i postanowiłam jechać.
Szyjka zamknięta, ale teraz przy przyjęciu mi wpisali 1,5/0 więc się chyba skrocila o pół centymetra.
I tym razem magnezu mi nie dali tylko fenoterol. Nie mogę po tym spać tak mi serce pika. Pewnie znowu z 5 dni poleze. Szkoda tylko ze zawsze w weekend tu trafiam -
nick nieaktualnyalinka wrote:To ja się znowu melduję ze szpitala
Szyjka zamknięta, ale teraz przy przyjęciu mi wpisali 1,5/0 więc się chyba skrocila o pół centymetra.
I tym razem magnezu mi nie dali tylko fenoterol. Nie mogę po tym spać tak mi serce pika. Pewnie znowu z 5 dni poleze. Szkoda tylko ze zawsze w weekend tu trafiam
Trzymaj się ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 07:31
-
Alinka
Trzymaj sie kochana. Te nasze nieszczęsne szyjkikurde skróciła sie a Ty przecież ciagle leżałas?
Ja przed założeniem szwu i zaraz po tym zabiegu, to cały dzień miałam podłączony ten fenoterol i leciał bardzo wolniutko, bo tez serce mi waliło i ręce sie trzęsły.
Bedzie dobrze, trzymaj sieMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyAlinka, trzymaj się tam dzielnie!
Ja jestem po dość dziwnej nocy, nie wiem czy tylko ja w ciąży odwiedzam toaletę tak często, normalnie synek spać mi nie daje, a później tak mnie okładał że nie mogłam znaleźć sobie pozycji. Chciałam się wybrać do kościoła, ale ciągnie mnie po bokach i jest mi ciężko -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Alinka
Trzymaj sie kochana. Te nasze nieszczęsne szyjkikurde skróciła sie a Ty przecież ciagle leżałas?
-
alinka wrote:No może to znowu przez te skurcze, kto to wie. Dla mnie te pomiary są do bani, bo każdy tym palcem może inaczej zmierzyć .Nie wiem czemu tego usg nie robiąMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyalinka wrote:To ja się znowu melduję ze szpitala
I tym razem magnezu mi nie dali tylko fenoterol. Nie mogę po tym spać tak mi serce pika. Pewnie znowu z 5 dni poleze. Szkoda tylko ze zawsze w weekend tu trafiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:któraś korzystała z poduszki klinowej? bo znalazłam śpiworek dla Małego i tam babeczka dodaje w gratisie i jestem ciekawa jak to się sprawdza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 08:57
-
nick nieaktualnysama bym nie kupiła, bo wiadomo że są inne sposoby na podniesienie materaca, żeby zupełnie płasko dziecko nie leżało, taką poduszkę kładzie się bezpośrednio na ubrany materac? bo gdzieś przeczytałam że pod prześcieradło, co się dziwne mi wydaje
tyle tych nowości i pier*ek dla maluchów że się zaczynam gubić -
Witam sie z domku
wróciłam z działeczki bo musiałam zmienić miejsce do spania. Ja juz tez zaczęłam w nocy wstawać siku ale to dlatego ze nie moge w nocy porządnie zasnąć
kurczę liczyłam ze do 9 miesiąca bede miała względny spokój...
Alinka trzymaj sie tam! Jeszcze trochę trzeba te nogi pozaciskac
A klin sprawdza sie kiedy dzieć uparcie leży w jednej pozycji i żeby główka nie była spłaszczona to podkłada sie klin. U mnie jakoś młody zawsze radził sobie swietnie z odsuwaniem takiego klinawiec do 2 r.ż. miał nierówna główkę ale potem jakoś samo sie to wyrównało
Miłej niedzieli życzę!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Foxiku ja klin kładłam pod materacyk.
Co do przykrywania to ja na noc zdecydowanie śpiworek lub cieniutki rożek, ale rożek raczej na krótko się spisze. U mnie synuś lubił mieć swobodne rączki i śpiworek był strzałem w 10Kornelia85 lubi tę wiadomość