X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, u mnie kartony, siatki, worki, rzeczy poupychane luzem do szuflady, istny armagedon! :P

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku to tak jak u mnie, hahaha :D

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musze czekac 5-6 tygodni na meble dla małego. Troche za późno zamówiliśmy, no ale trudno... Dlatego tez tłumacze codziennie Marcelowi, ze i tak nie ma po co wczesniej wychodzić, bo dopiero w połowie sierpnia meble beda :D oby sie posłuchał :) a pranie zrobie jakoś w sierpniu i najwyzej poskladam to do pudła, a potem przeniosę do komody? I tak wiem, ze sama nie dam rady z tym prasowaniem... :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i milion próbek, ulotek i broszurek od gin lub ze szkoły rodzenia, połowę wyrzuciłam, bo miałam w podwójnej i potrójnej ilości, próbki schowałam, ale raczej nie będę eksperymentować na dziecku nowych kosmetyków, co innego pieluszki lub lovela ;)

ja muszę poczekać do jutra z porządkami, bo mój nie lubi wyrzucać rzeczy, tylko ja nie mam tyle litości dla niepotrzebnych rzeczy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 10:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku dlatego ja właśnie nic nie zostawiam na późne zamawianie.. na wózek wciąż czekam..oby jeszcze z tymi meblami Wam się nie przesunęło, bo zdarzyło mi się tak z sofą.

Foxiku też ostatnio powyrzucałam ulotki niepotrzebne i te podwójne. Ja małe opakowania i próbki biorę do szpitala.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka
    Ja zamawiałam przez internet, bo nie mam możliwości wyjścia z domu przez ten szew i dzwoniłam do tego sklepu i pani cos wspominała, ze moze sie przesunąć... Ale wierze ze góra za 6 tygodni meble beda...
    A Ty Pirelka na wozek to chyba długo juz czekasz, o ile dobrze kojarze? Robia specjalnie wozek dla Was :D
    Ale te terminy to serio odległe sa :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy 1 corci tez czekalam 2 miesiace na wozek, dpbrze ze szybciej go wtedy zamowilam i pamietam jak sie doczekac nie moglam haha :)

A teraz ten sam wozek tylko musze poskladac, bo wszystko od niego popralam juz na koniec maja i lezy czyste w szafie zlozone tylko umyc stelaze ubrac i wozek gotowy ! Zostalo mi do wyprania lozeczko bo mam turystyczne a to trzeba czekac na ladniejsza pogode i na dworze recznie wyprac, ale to esciowa obiecala ze mi pomoze bo sama to raczej nie dam rady sie tam gimnastykowac, aietreko od lozeczka wrzuce do pralki i wypiore :) bede musiala zamowic do noeho nowh materac, bo kolderki i posciel moja Mama pokupuje bo mowi ze ma upatrzone

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede pranie robic za miesiac, bo ja kilka tybodni do tylu za wami to z niektorymi tematami jestem nie na czasie :) tak spokojnie pl 32 tygodniu zaczne sie tym zajmowac jak bedzie ladna pogoda.

eeee yam wcale tym sie nie przej ujcie ja tez ciuszki dla malego mam wrzucone luzem w szufladach czesc w reklamowkach tak samo isyny sajgon, nawet jeszcze proszku do prania nie kupilam o.O ale ze mnie Matka na medal cholerka !

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zabrałam za porządki w jednej szafie i już padam na ryjek :P
    pochowałam stare czasopisma do kartonu, bo te hippiczne są drogie i szkoda mi ich, a te mamusiowe mogą się jeszcze kiedyś przydać, jak wyrzuciłam niepotrzebne rzeczy to od razu więcej miejsca się zrobiło! :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    To ja się znowu melduję ze szpitala :( wczoraj wieczorem skurcze znowu się nasilily i postanowiłam jechać.
    Szyjka zamknięta, ale teraz przy przyjęciu mi wpisali 1,5/0 więc się chyba skrocila o pół centymetra.
    I tym razem magnezu mi nie dali tylko fenoterol. Nie mogę po tym spać tak mi serce pika. Pewnie znowu z 5 dni poleze. Szkoda tylko ze zawsze w weekend tu trafiam :(
    Kurde alinka trzymam kciuki bo wiem co czujesz :/, bedzie dobrze!!!.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    najgorzej, że nie wiem w czym kłaść dziecko spać, czym przykrywać, w dzień mogę kocyk lub pieluszkę jak będzie cieplej, ale w nocy kiedy moja czujność jest uśpiona to boję się że zakryje sobie buzię i się udusi :(
    Ja mam cztery muslinowo tetrowe otulacze takie duze pieluchy z kolorowym nadrukiem i tym zamierzam mala owijac, wiem ze przy zmianie pieluszki bedzie wiecej roboty, ale to malej ma byc milutko, ja to zniose pozatym nie bedzje po wyjeciu z lozeczka lezala na samym przewijaku tylko na cieplej pieluszcze rozgrzanej przez siebie :) mam je na zmiane w razie wypadku z kupcia lub siusiu :) to najtansze rozwiazanie i najbezpieczniejsze moim zdaniem w szpitalach tez tak robia. Plus czapusia na glowke i spimy :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    Mi tak samo śnią się głupoty :P hormony szaleją :)
    Ja muszę kupić łóżeczko dla córci, żeby synek miał gdzie spać he he

Zaczęłyście już pranie śpioszków dla pociech?
    Ja juz mam wszystko oprane dzisiaj ostatnia suszarka do prasowania, duzo czasu to zajmuje :/, ale trzeba, a jeszcze mam dostac ale przyjme z otwartymi rekami bo zawsze bedzie wiecej na zmiane i nie bede musiala czesto prasowac...koszmar z tym prasowaniem.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie mam oprane ciuszki, a jeszcze pieluchy otulacze reczniki i przescieradla te inne nie :)
    Cos malo czuje mala, niby miala czkawke i sie wypina i rozciaga, ale juz jakby mniej kopie :). Tez tak macie czasami?

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zjedlismy i lecimy do galerii obadac cop maja ciekawego :)

Milej niedzieli Mamuśki!!:)

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia Tobie również udanego dzionka :)
    Ja dzisiaj mam labę, bo Młodziak pojechał z tatar na działkę.
    Mam czas na poczytanie książki, która już czekała na mnie, że ho ho :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zjadłam obiadek i ledwo się ruszam, zrobiłam sobie inkę i czekam aż się wszystko ułoży, żeby móc gdzieś wyjść ;) przeglądam organizery, w końcu przydałoby się coś zamówić na łóżeczko. Pudełka i koszyki najwyżej dziś w jysku obejrzymy lub w pepco ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak znajdę coś co mi się spodoba, znacznie przekracza ustalony budżet :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku,a no faktycznie Ty musisz wszystko na telefon. Chociaż stacjonarnie też rzadko co jest na stanie. Trzymam kciuki, by mebelki doszły na czas :)
    Co do wózka to czekamy ok. 1,5 miesiąca. Nie mieli go na stanie tylko na specjalne nasze zamówienia go ściągają od producenta, a że kolekcja 2016 wychodziła dopiero to wysyłka w okolicy wakacji.
    Mam nadzieję, że już w tyg. się odezwą i będzie :/

My skoczyliśmy do Mark&Spencer no i kupiłam czarny stanik taki jak mam cielisty i jestem na kilka lat obkupiona z nimi ;) do tego na promocji były 5-cio paki majtek, ale wzięłam przez pomyłkę stringi i musiałam jechać wymieniać ponownie :/ mąż się wkurzył, ale pojechał ;)

Kiepsko się czułam, jakoś słabo, chyba pogoda :/

Rano złożył regał, ja już w garderobie układam, robię porządki i miejsce na rzeczy.. potem zacznę układać, ale na razie bez prania bo i tak śmierdzi jeszcze mebel nowością. Choć mam cichą nadzieję, że zmieszczą się dziecięce rzeczy w komodzie w pokoju :)

Gotuję zupkę, a zaraz zabieram się za naleśniki z pieczarkami i szpinakiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 14:50

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak my złożyliśmy łóżeczko bardzo mi śmierdziało nowością :(
    aż mnie ten zapach dusił, teraz już znacznie lepiej...

zrobiłam porządek w szafach, jeszcze zostały mi co prawda trzy, ale nie mogę się wspinać więc będą czekać na lepsze czasy ;) udało mi się wszystko sprzedać na allegro, wskoczy więc kilka stówek, ale mam ambitny plan nie wydawać ich tak szybko - lepiej kupić wszystko co zaplanowałam dla maluszka i mieć więcej pieniędzy na koncie! ewentualnie wyskoczymy w ramach małej przyjemności na ciastko z kremem! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje już jakiś czas złożone są i to nie są nowe, a wciąż czuć zapach drewna :/ Nie wiem czy kiedyś się wywietrzy, bo ten pokój od początku ciągle czuć meblem, a mieszkamy już kilka lat z 1 komodą tylko tam :O

‹‹ 1517 1518 1519 1520 1521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ