WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:no właśnie, dlatego ja zrezygnowałam z kupowania otulacza, bo podobno nie każde dziecko lubi być skrępowane i tak ciasno otulane, zawsze możemy je w pieluszkę lub kocyk spowijać
Już pomijam, że był upał na salach, jak nie wiem co
Ale chyba uznały, że będzie mu zimno po wyjęciu z cieplarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 09:21
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:ja już i tak się gubię w tym wszystkim, za dużo tego wszystkiego na rynku, a im większy wybór, tym większy mam małpi rozum, choć i tak mam wrażenie że się ograniczam
potrzebuję tylko więcej miejsca na rzeczy małego
Przy drugim będzie łatwiej
Ja teraz kupiłam niewiele, w razie czego w każdej chwili mogę dokupić. -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Pirelka
a ja slyszalam ze jak sa blizniaki to robia tylko cc, bo sn to za duze ryzyko dla matki i 2 dziecka, ale to moze mit dlatego zdziwilam sie ze mowisz w ogole o snwiele kobiet rodzi bliźniaki naturalnie
co prawda z jednym łożyskiem rzadkiej się to zdarza, ale zobaczymy po rozmowie z ginekolog o porodzie, może dałabym mi na cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 09:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka trzymaj się dzielnie !
Co do szyjki to mi tylko raz ginekolog mierzyła na usg, a tak to tylko ręcznie.
Ale ufam jej, że jak mówi że ładna to ładna i nie dociekam.
Co do klina, ja nie planuję kupować, mam poduszkę cienką, a na początku chyba pieluszkę będę kłaść i rożek, a potem się zobaczy
My dzisiaj planujemy złożyć regał, to będzie można wszystko powoli przenosić, układać..aż nie chce mi się za to zabieraćale potem będzie jeszcze trudniej.
Mieliśmy dzisiaj iść na sesję, ale pogoda nie dopisuje -
nick nieaktualnyWitam się z późnego rana.;P
Alinka trzymaj się Kochana.
Foksik ja kupuje tylko to co przydało się w opiece nad synkiem. Jeżeli coś będzie potrzebne to się dokupi.
U nas na szkole rodzenia położna mówiła, że ciężarne mają tendencje do przesadzania, a noworodek potrzebuje tylko 3xC = Cicho, Ciemno, Ciepło!
-
nick nieaktualnyja muszę jeszcze zrobić zakupy w aptece, w rossmannie dokupić chusteczki tami i podkłady do przewijania, które są niby w promocji, organizer na łóżeczko, lampkę nocną, adaptery do wózka, koszule i staniki do karmiena, jedno prześcieradło (bo mamy tylko 1 szt. lepsze frotte czy jersey?), ochraniacz na materac antysiuśkowy, pojemniki żeby zorganizować i poukładać wszystkie rzeczy dla małego i chemię do prania. Wtedy będzie wszystko, coś czuję że o czymś zapominam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja dopiero wstalam ho ho ho w niexziele do 10 pospac taki luksus
ale co z teho jak smily mi sie jakies totalne glupoy
ty i pierdoly dobrze ze czesc z nicn tylko pamitam
Alinka, biedulko ytzumaj sie tam sciskaj nogi macie czas na wyjsciw jeszcze !! Bedzie dobrze
a ja musze isc zjesc sniadnia bo mi kiszki marsza grajaagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-