WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A Martta poczekajmy, może wiosna zrobi wyprzedaż zimowych kocykiw i będą tańsze?
Mówię Ci, ja go w rękach miałam. Śliczny i taki cieplutki
no będziemy czatować wtedy, może rzeczywiście zrobi taką wyprzedaż Sówki będą moje jak nic!
ten serek wiejski to nie to... ale co zrobić, głód nie wybiera!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 13:28
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobietki
Dawno ni pisałam - jakoś tak wyszło, ale jestem z wami na bieżąco i cieszę się każdą waszą szczęśliwą wizytą.
Mam pytanie odnośnie morfologii, mam obniżony hematokryt i hemoglobinę ale też bazofile i eozynofile, czy któraś też tak miała, martwią mnie szczególnie te dwa ostatnie parametry. -
witam sie i ja
Nie często się udzielam bo nie bardzo wiem o czym pisać
I z czasem również u mnie kiepsko.
Ale często was podczytuję i trzymam za nas wszystkie mocno kciuki.
Dziś mam prenatalne o godzinie 17:30. Już nie mogę się doczekaćSkali89, Dzierzba, martta, Gumcia, żabka04, Sabina, Pysiaczek89, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
nick nieaktualnycześć
dzięki za podpowiedz co na jutrzejszy obiad mogę zrobić
dzisiaj to już jestem po obiedzie (partner ma na 14 do pracy wiec na około 12.30 szykowałam obiadek),miałam kopytka leniwe polane odrobina śmietany słodkiej i posypane cynamonem mniam
od sierpnia 2015r tez kluje się nakłuwaczem do glukometra bo w badaniach wyszedł mi sporo podwyższony. na początku bałam się kłuć ale teraz to już się przyzwyczaiłam. nie biorę żadnych leków na obniżenie cukrów tylko samą dieta unormowałam ja (kawę i herbatę to pije gorzka, napoi gazowanych i słodzonych oraz słodyczy to staram się unikać)
glukometr to mam accu-check performa nano
mmargol masz wizytę w moje 30 urodziny:) (stara już jestem hihi ale nikt mi tego wieku nie daje, przeważnie to odejmują 4-6 lat)
żabka04, Strazaczka1990, mmargol, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySama odpowiedziałam sobie na pytanie bo oczywiście już nie mogłam wytrzymać i zadzwoniłam do mojego gina, który mnie uspokoił mówiąc, że takie wskazania są normalne w ciąży i oczywiście kazała wyłączyć najmądrzejszego na świecie doktora google
YvonnElizabeth, żabka04, Sabina, Strazaczka1990, mmargol, szpilka lubią tę wiadomość
-
ovulinka wrote:witam sie i ja
Nie często się udzielam bo nie bardzo wiem o czym pisać
I z czasem również u mnie kiepsko.
Ale często was podczytuję i trzymam za nas wszystkie mocno kciuki.
Dziś mam prenatalne o godzinie 17:30. Już nie mogę się doczekać
JA PLANOWO WCHODZĘ NA USG O 17,40Strazaczka1990, Bratek, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Też zgłodniałam a powiedzcie mi detektory tętna z firmy angelsound... Czym różni się różowy od zielonego? Tylko o kolor chodzi czy jakieś właściwości?
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mam pytanko
czy już myślicie nad imionami dla waszych szkrabów?
ja i parter w miniony weekend wybraliśmy na podstawie identycznych list (każde z nas miało osobny egzemplarz) najpierw imiona które nam się podobają a następnie te które się powtarzały i u mnie i u partnera to są imiona dla naszego maleństwa.
jeszcze nie wiemy co będziemy miec wiec co myślicie o imionach dla córki Angela Maria a dla syna Marcin? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrabilam.
Wstałam po drzemce ale mnie zmoglo. Obudziłam się z pełnym pęcherzem myślałam że do WC nie dolece hihi i że strasznym bólem głowy ale to chyba pogoda bo śnieg proszy u mnie:-(
Zjadłam obiad u mnie leczo a córką pierogi ruskie że sklepu takie gotowe mówi że mamusi lepsze
A ja mam takiego lenia że nawet nie chce mi się ulepic tych pierogów.
A to dlatego że nie umiem zrobić kilka ja robie hurtowo tak 150 szt to minimum potem może i mam na jakiś czas.
No nic dla dziecka muszę się zebrać w któryś dzień i natrzaskac.
-
YvonnElizabeth wrote:a mam pytanko
czy już myślicie nad imionami dla waszych szkrabów?
ja i parter w miniony weekend wybraliśmy na podstawie identycznych list (każde z nas miało osobny egzemplarz) najpierw imiona które nam się podobają a następnie te które się powtarzały i u mnie i u partnera to są imiona dla naszego maleństwa.
jeszcze nie wiemy co będziemy miec wiec co myślicie o imionach dla córki Angela Maria a dla syna Marcin?
Ostrzegam, ze Marciny to niezle rozrabiaki:) Ale tak na powaznie sama mam juz Marcinka i jest kochaniutki a broio jak kazdy chlopczyk:)
My poki comamy wybrane tylko dla dziewczynki- Oliwia Dla chlopca jeszcze nieYvonnElizabeth lubi tę wiadomość