WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabinka właśnie się zakochałam w tym kocyku w sówki, będzie mój jak nic!
i chyba mnie natchnęłaś na obiad, też bym sobie zjadła gulasz z kaszą i oczywiscie kapustą kiszoną. Z potrzebny rzeczy w domu mam tylko kapustę, hehe, ale może męża zagonię do sklepu on szybciej kończy pracę trochę.
Maluutka ja też właśnie chętnie poczytam jak ktoś ma jakieś opinie o adapterach, bo na pewno będę chciała sobie kupić...Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:Sabinka właśnie się zakochałam w tym kocyku w sówki, będzie mój jak nic!
i chyba mnie natchnęłaś na obiad, też bym sobie zjadła gulasz z kaszą i oczywiscie kapustą kiszoną. Z potrzebny rzeczy w domu mam tylko kapustę, hehe, ale może męża zagonię do sklepu on szybciej kończy pracę trochę.
Maluutka ja też właśnie chętnie poczytam jak ktoś ma jakieś opinie o adapterach, bo na pewno będę chciała sobie kupić...
Ale to jeszcze za wczesnie....Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:W sowki śliczny nie mogę się doczekać kiedy coś wybiorę
Ale to jeszcze za wczesnie....
no to prawda ja też jeszcze trochę zaczekam, ale korci strasznie!
Gumcia, a dlaczego nie? trochę są ciężkostrawne i może być potem niedobrze komuś jak delikatny, ale tak to chyba nie ma przeciwskazań. Ja ostatnio z pieczarkami smażonymi naleśniki robiłam i wszystko ok było.Gumcia lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Do fizjologicznego wzrostu leukocytów wraz ze wzrostem procentowym neutrofili dochodzi w wyniku ciąży, porodu, po dużym posiłku lub wysiłku fizycznym. Także nie masz czym się martwić.
-
nick nieaktualny