WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:U mnie to samo, kącik w sypialni dokładnie tez myślałam o takich literach i nie wydaje się to skomplikowane do zrobienia, a zastanawiałaś się czym wypchać ich środek? bo na to nie wpadłam
Mam poduszki które wymieniliśmy na nowe więc środek się w sam raz nada:) a jak nie to chyba w jysku lub sklepach z tkaninami można kupić wsad do poduszek wiem że koleżanka zaplacila za cały worek 10zl:)mmargol lubi tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Sloneczka nie znam się dlatego Was pytam.Odebralam wyniki krwi i mam lekko podwyższone leukocyty,neutrofile %,neutrofile# mam się martwić?wizytę mam dopiero 2marca
Do fizjologicznego wzrostu leukocytów wraz ze wzrostem procentowym neutrofili dochodzi w wyniku ciąży, porodu, po dużym posiłku lub wysiłku fizycznym. Także nie masz czym się martwić.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Ciekawa jestem czy te bóle minął kiedykolwiek zasypiam i budze sie z okropnymi bólami glowy,nic nie odpuszcza masakra
Kiedyś mi Żabka podpowiedziała, że mam jeść dużo więcej produktów białkowych i od 2 tygodni jem ich więcej do tego codziennie minimum szklanka mleka wieczorem i mi bóle rzeczywiście minęły... a już traciłam nadzieje bo bóle głowy utrzymywały się dłużej niż 2 tyg
-
Ja dzisiaj spagetti robię mąż bardzo lubi, a że od rana ma telefon co chwilę ode mnie gdzie musi pojechać i co trzeba kupić to może poprawie mu nastrój jak już przyjedzie ze wszystkim i zobaczy swoje ulubione danie
Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Co dziś gotujecie? Kurde zero pomysłu na obiad może placek po węgiersku... Nie wiem sama moj narzeka ze kaszy dawno nie było ale od jakiegoś czasu rośnie mi w gardle:/
martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziewczyny z telefonu nie.mogę wkleić zdjęcia, ale widzialyscie kolderki/ kocyki Makaszki? Na allegro sa. Sliczne. Widzialam na zywo (bratowa ma), cieplutkie. Cudne.
Ja kce takie!!!!!Sabina lubi tę wiadomość
-
ja dziś pierogi leniwe )
dziewczyny używacie/ używałyście/ będziecie używać takiego adaptera na pasy dla kobiet w ciąży. Zastanawiam się czy to hit czy kit? Nowy kosztuje ok. 160zł używany mniej więcej połowę ceny.. jeśli któraś ma to napiszcię opinię??
https://www.feedo.pl/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-ciezarnych?gclid=CJWYn-LmkssCFQ4TGwod39gPdQStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
maluutka90 wrote:ja dziś pierogi leniwe )
dziewczyny używacie/ używałyście/ będziecie używać takiego adaptera na pasy dla kobiet w ciąży. Zastanawiam się czy to hit czy kit? Nowy kosztuje ok. 160zł używany mniej więcej połowę ceny.. jeśli któraś ma to napiszcię opinię??
https://www.feedo.pl/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-ciezarnych?gclid=CJWYn-LmkssCFQ4TGwod39gPdQ