WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
Mogę się do Was jeszcze dołączyć?
Byłam na wcześniejszym temacie, jednak po aferze z Blair zniknęłam. Z resztą takie mdłości miałam, że siedzenie przy komputerze ponad tyle ile muszę (pracuję przy kompie) nie było możliwe.
Przywitam się raz jeszcze. Mam termin na 20 września. Mam już dwie córki, a to moja 5 ciąża. Jestem po pierwszym usg, widziałam serduszko. Kolejna wizyta 9 marca, a 12 marca usg... Więc jeszcze trochę muszę poczekać w niepewności, czy na pewno wszystko jest ok...
Wagowo 1 kg na plusie. Ale niestety zero ruchu Po 8,5 h w pracy nie mam siły zupełnie na nic i duszności mam o czym muszę z lekarzem porozmawiać.
Pozdrawiam!Bratek, szpilka, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Mi to samo lekarz powiedział że apap czy inny paracetamol a nawet pyralgina jest bezpieczna i mniej zaszkodzi niż to ze będę się męczyć i stresować.
Ja w poprzedniej ciąży ratowałam apapem. Teraz myślałam że to ból głowy od niewyspania, ale po drzemce nie było lepiej więc łyknełam apap. -
Ksosia super brzuszek ja niestety mam taki tylko wieczorem jak mam wzdęcia tak to jeszcze trochę muszę poczekać.
A to moja poranna inspiracja, obudziłam się zjadłam śniadanko, jak zwykle zużyłam pół kartonika chusteczek na mój katar i postanowiłam szukać ochraniaczy na łóżeczko i znalazłam śliczne... takie neutralne i dla chłopczyka i dziewczynki pewnie zmienię zdanie jak już będę znała płeć
mychakruszyna, mmargol, Gumcia, bbeczka91, A_n_k_a_80, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa planuje tym razem u niej się zaopatrzyć http://natali.com.pl/
-
Angela89 wrote:Widać będzie, tylko pytanie czy maluszek będzie chciało pokazać
jak nic to dziewucha, taka wstydliwa -
nick nieaktualnymmargol wrote:No no, dokładnie to miałam na myśli teraz na wizycie to był problem w ogóle namierzyć malucha, bo tak szybko pozycje zmieniał i uciekał przed ręką lekarza
jak nic to dziewucha, taka wstydliwa
Hihi nie bądź taka pewna Moja się pokazała na prenatalnym, taka bezwstydna ale lekarka była ostrożna i określiła że na 80% ! Na połówkowym wiedziałam że na 100% to już dziewczyna. Za to mojej koleżanki bliźniaki nie chciały się pokazać bardzo długo, teraz jak już wiadomo że to chłopaki to pokazują na usg sprzęt za każdym razem.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusia_M wrote:Ksosia super brzuszek ja niestety mam taki tylko wieczorem jak mam wzdęcia tak to jeszcze trochę muszę poczekać.
A to moja poranna inspiracja, obudziłam się zjadłam śniadanko, jak zwykle zużyłam pół kartonika chusteczek na mój katar i postanowiłam szukać ochraniaczy na łóżeczko i znalazłam śliczne... takie neutralne i dla chłopczyka i dziewczynki pewnie zmienię zdanie jak już będę znała płeć
Ja tez będę na pewno kupować tego typu akcesoria i chyba nawet jeśli będzie dziewczynka wybiorę miętowy z szarym i białym
Wczoraj oglądałam ozdoby, z racji ze babel nie będzie miał przez najbliższy rok swojego pokoju i łóżeczko będzie w rogu sypialni postanowiłam ten kącik jakoś zaznaczyć jest tyle pięknych rzeczy ze chyba za maly kąt mam:P podobają mi się takie drewniane sowy i imię choć postanowiłam ze zaopatrzę się w hurtowni tkanin i poszyję sama literki na imię, podusie i poduchy sowy:)Lusia_M, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Hihi nie bądź taka pewna Moja się pokazała na prenatalnym, taka bezwstydna ale lekarka była ostrożna i określiła że na 80% ! Na połówkowym wiedziałam że na 100% to już dziewczyna. Za to mojej koleżanki bliźniaki nie chciały się pokazać bardzo długo, teraz jak już wiadomo że to chłopaki to pokazują na usg sprzęt za każdym razem.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Pewna wcale nie jestem, ale tak czuję w pracy tez mi kierownik powiedział, że pewnie dziewczyna będzie bo taka roztargniona jestem hihi u mojej koleżanki też bezwstydna dziewczyna, wszystko pokazała! nie ma reguły ale to tak niecierpliwiii
Ja też liczę że jutro będzie coś widać i będzie bobas chciał współpracować. -
mychakruszyna wrote:Ja tez będę na pewno kupować tego typu akcesoria i chyba nawet jeśli będzie dziewczynka wybiorę miętowy z szarym i białym
Wczoraj oglądałam ozdoby, z racji ze babel nie będzie miał przez najbliższy rok swojego pokoju i łóżeczko będzie w rogu sypialni postanowiłam ten kącik jakoś zaznaczyć jest tyle pięknych rzeczy ze chyba za maly kąt mam:P podobają mi się takie drewniane sowy i imię choć postanowiłam ze zaopatrzę się w hurtowni tkanin i poszyję sama literki na imię, podusie i poduchy sowy:)