WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:ale z tym rozmiarem możesz mieć rację
oby midi wystarczyły, po cc chyba tak nie leci jak po sn?
ja się zabieram za obiad, miałam sprzątać, a tu nic nie zrobiłam w tym kierunku. Brudne okna mnie drażnią, a dostałam zakaz od męża i mam się ich nie tykać
Leci tak samoWszystko oczyszcza się identycznie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:myślałam, że lekarze czyszczą trochę środek jak już mnie rozciachają i tych odchodów jest ciut mniej...
Nie jest mniej, macica się obkurcza tak samo jak po sn. Więc to czy leci mocno czy słabo u każdej z nas zależy tylko od człowieka. -
nick nieaktualnyPisałyście o cc, ja cwenika się w ogóle nie boje, założyli mi go jak byłam już znieczulona a został mi zdjęty pod prysznicem. Przy cc byłam na golaska, później przykryta po samą szyje i na brzuch kładą kilku kg worek z piaskiem? lub z innym wypełnieniem ciężkim aby macica ładnie się obkurczała.
-
Hej dziewczyny!
dzisiaj miałam USG prenatalne i wszystko dobrzeSynuś waży 1650 i Będzie Kacper
Porównując USG Kubusia to waga 1700 więc mała różnica
Pysiaczek89, Żabcia_, violett, agatia, Sabina, pirelka, alinka, Angela89, claudiuszek, bbeczka91, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się muszę dopytać w szpitalu czy dają koszulę czy mam przejść na salę operacyjną w własnym szlafroku, skoro na wyrostek dostałam te urocze wdzianko odsłaniające tyłek, to na cc też powinni? w końcu ten sam szpital tylko oddział inny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Taką wagę miała córka jak się urodziła
Gratuluje dopiero się dowiedziałaś płci?
Dobrze , że mąż już zdecydował się na imię
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj dostaliśmy paczkę z usa od ciotki, pełno różnych ciuszków, będą na długo
Zamówiliśmy też fotel, ten który ostatnio wybraliśmy, bo żaden inny mu nie dorównywał, myślę że będzie mi wygodnieTeraz czekamy aż go dowiozą.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis zrobilam gnocchi w sosie smietanowo kurkowym z cukinia i szafranem M sie zajadal az zjadl 2 porcje
-
nick nieaktualnyWitam się. Dzisiaj mieliśmy przyspieszoną wizytę, bo jutro lub w środę muszę jechać do rodziców, pilnować domu i babci. Po ostatnich kradzieżach w tamtym roku, boi się sama zostać, a oni jadą za granicę.
Na wizycie dowiedziałam się niewiele. Ogólnie wszystko ok, szyjka zamknięta, długa, dzidzia dalej główkowo ułożona, ale nie była mierzona tym razem. Nie przytyłyśmy nic prze 2 tygodnie. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie mi ją zmierzy, bo bardzzo chcę wiedzieć ile urosła.
Co do koszuli to do porodu dostajemy szpitalną, a już na oddział po prysznicu zakładamy swoją. Kupie sobie dwie, jedną do zniszczenia, a drugą jak już przestanie lecieć do domu. Wszystko kazali spakować w jedną torbę sportową.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku, już dawno gnocchi nie jadłam... może zrobię w najbliższym czasie
ja się pakuję w jedną torbę, ale mimo że biorę po jednej paczce pampersów, podkładów na łóżko i majtek, dwa mniejsze ręczniki to się boję problemów z pomieszczeniem wszystkiego -
nick nieaktualnyJa tą torbę mam pojemną.
Na blogu sroki czytałam, że można zaosczędzić na żelu do mycia kupując tylko płyn do higieny intymnej (sensitive) z Biedronki, który idealnie sprawdza się pod prysznic w szpitalu, bo nie pachnie i nie odstrasza dziecka. A położna na szkole rodzenia mówiła, że najlepiej bezzapachowe, żeby dziecko czuło matkę.
-
nick nieaktualnyja zamierzałam wszystko i tak przelać do małych buteleczek, żel pod prysznic i tak pewnie zastąpię jakimś naturalnym mydłem w płynie
nie mam pojęcia jakie rozmiary torby mieszczą się w granicach zdrowego rozsądku, żeby nie pomyśleli że wariatka na wczasy przyjechała, zwłaszcza że u nas zarówno po sn jak i sn trzymają 72 godz. i tak biorę po jednej paczce wszystkiego, w domu będzie reszta leżeć i mąż najwyżej dowiezie