WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Ja już po usg. Mała waży 1750g więc ładnie przybiera
łożysko w porządku i co najlepsze moja szyjka w całości ma 42mm! A przy badaniu palcem wychodzi 1,5 cm. Wewnętrznie zamknięta, tylko przy napinaniu się trochę skraca więc mam niedopuszczac do zaparc. Trochę mi ulzylo nie powiem.
-
nick nieaktualnypirelka, przecież ten sam format co pampers dla Filipa!!
szukam jakiś tańszych, bo na pierwsze dni chcę Hartmanna kupić, ale one są dość drogie bo ok 15-17 zł (za opakowanie 14 szt.), a na następne dni coś z niższej półki cenowej, a później już się przerzucę na zwykłe podpaski mam nadziejęmyślałam albo o canpolu albo baby ono..
-
nick nieaktualnyJa kupiłam tylko podkłady Bella Mama + podpaski Maxi Bella i chyba mam jakieś 2 próbki z Canpola podkładów jeszcze poporodowych.
Patrze na te Hartmanna i one są w różnych rozmiarach chyba.. ale mają klej. Teraz żałuję, że kupiłam Bella, bo nie wiem jak bez kleju mają się trzymacWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 13:17
-
nick nieaktualnya te mini/midi/maxi to nie jest stopień chłonności? muszę sprawdzić
ja nigdy nie lubiłam podpasek belli, więc nawet nie rozważałam tych podkładów
Ksosia, wiem że za gorąco na zupy, ale ja chyba w środę ogarnę krem z pieczonej papryki, bo ma moja mama przyjechać i chciałabym mieć w domku coś na szybko -
nick nieaktualnypirelka wrote:To ja do porodu mam używaną w razie co, a dwie kupię na salę potem.. ale nie wiem gdzie i jakie
bo te rozmiary na ślepo w necie nie wiadomo jakie brać
Cewnika też się boję..
Pirelka polecam strone rafiolka. Ja tam zamowilam 2 koszule i 2 pizamki do karmienia i szlafroczek i jestem bardzo zadowolona. Co prawda jedne spodnie od pizamki mnie rozczarowaly, ale przezyje :p
Co do rozmiarow, wydaje mi sie, ze sa lekko zawyzone, tam sa podane cm i jak sie zmierzylam wyszlo mi wszystko w xl i faktycznie pasuje, mam sporo luzu, ale nie wisi to na mnie, a wiadomo, ze jeszcze przybedzie troche.
A sam material bardzo fajny, duzy wybor, rzadko kupuje cos w necie, a tu mnie milo zaskoczyli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 13:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Pirelka polecam strone rafiolka. Ja tam zamowilam 2 koszule i 2 pizamki do karmienia i szlafroczek i jestem bardzo zadowolona. Co prawda jedne spodnie od pizamki mnie rozczarowaly, ale przezyje :p
Co do rozmiarow, wydaje mi sie, ze sa lekko zawyzone, tam sa podane cm i jak sie zmierzylam wyszlo mi wszystko w xl i faktycznie pasuje, mam sporo luzu, ale nie wisi to na mnie, a wiadomo, ze jeszcze przybedzie troche.
A sam material bardzo fajny, duzy wybor, zadko kupuje cos w necie, a tu mnie milo zaskoczyli.
Ja znowu za luźnej nie brałam, bo brzuch spadnie troszkę po porodzie, a w ramionach i tak za dużą trochę. -
nick nieaktualnyale z tym rozmiarem możesz mieć rację
oby midi wystarczyły, po cc chyba tak nie leci jak po sn?
ja się zabieram za obiad, miałam sprzątać, a tu nic nie zrobiłam w tym kierunku. Brudne okna mnie drażnią, a dostałam zakaz od męża i mam się ich nie tykać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wrocilam z pepco, kupilam body i pajaca i dwie czapeczki
A sobie sportowy stanik, bo sa cudowne i za 8 zlna takie dni jak dzisiaj idealne.
Ale koszule byly kiepskie, jakies takie krotkie, no nie bardzo.
Jest taki upal, ze chlodze sie przed wiatraczkiem juz pol godziny, a dalej jestem czerwona jak burak
Dzieki Mysza i Agatia, wyprobuje dzis te pokrzywe wieczorem.
Haneczka naprawde dajesz mi nadziejeszczuple kostki, ehh
haneczka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj zaczęłam 30 tydz, nie wiem kiedy to zleciało
Wróciliśmy z mężem z urlopu i znowu w mieście upał nie do wytrzymania, dzisiaj nie ruszam się z domu. No ale dzięki temu mam czas posiedzieć nad apteką bo tylko to mi zostało i będzie koniec wyprawki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja tez juz po wizycie ginekologicznej. Gin mnie wybadala i szew trzyma, wiec to najważniejszenastępna wizyta za dwa tygodnie.
Angela89, haneczka, Żabcia_, violett, agatia, Sabina, pirelka, alinka, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
pirelka wrote:Ja kupiłam tylko podkłady Bella Mama + podpaski Maxi Bella i chyba mam jakieś 2 próbki z Canpola podkładów jeszcze poporodowych.
Patrze na te Hartmanna i one są w różnych rozmiarach chyba.. ale mają klej. Teraz żałuję, że kupiłam Bella, bo nie wiem jak bez kleju mają się trzymac
W majtkach z siatki, które są elastyczne podkłady bardzo dobrze się trzymają bez obaw.pirelka lubi tę wiadomość