Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupię kilka miniaturek, a kilka mam w domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas się na burzę zanosi ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zajęłam się w końcu paznokciami u dłoni, bo od hybryd przed ciąża nie robiłam z nimi nic :D a do zdjęcia muszą jakoś wyglądać :P
    Jutro z rana coś poukładam jak mąż będzie pracować.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanko mam. Gdzie kupowałyście ciuszki dla dzidzi? Planuję dokupić parę sztuk, ale na smyku mały wybór. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, ja mam zdecydowanie najwięcej z ciucholandu lub allegro (ale też używane) ;)

siedzę tak nad zamówieniem z gemini i zastanawiam się czy coś jeszcze dorzucić do koszyka, zamówiłabym też chemię do prania, ale boję się czy w transporcie płyn do płukania się nie wyleje :P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam lovelę płyn 2l i mleczko do białego 3 l i najtaniej tam wychodzi. :) Ostatnio nic się nie wylało. Oni świetnie to pakują. Sama zobaczysz

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamówię z Gemini jak laktator znowu spadnie z ceny..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo się tak zastanawiałam czy nic się stanie - czy płyny nie wyleją czy octenisept lub sól fizjologiczna się nie popsuje od wysokich temperatur, bo szkoda nie korzystać skoro stacjonarne apteki mają czasem dwukrotną cenę! :O

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, jaki sprzedawca na allegro?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, jeśli chodzi o ciuszki na allegro to szukałam długo, nie mam konkretnego sprzedawcy, po prostu przeglądałam używane w rozmiarach 56-62, mam też kilka większych. Bo jak oglądałam te "paki" to nie zawsze wszystko mi się podobało i wolałam pojedynczo kupować ;) większość mam brytyjskich marek np next, george, TU kupione za grosze, ale czasem mam wrażenie że bawełna gatunkowo lepsza od niektórych smykowych ;)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    bo się tak zastanawiałam czy nic się stanie - czy płyny nie wyleją czy octenisept lub sól fizjologiczna się nie popsuje od wysokich temperatur, bo szkoda nie korzystać skoro stacjonarne apteki mają czasem dwukrotną cenę! :O

Woda z solą się nie popsuje, skoro Bałtyk jeszcze nie zakwitł mimo tych upałów :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic więcej nie wymyślę z tym zamówieniem, mam nadzieję że wszystkiego mi starczy, najwyżej męża podeślę do apteki po podkłady lub dodatkowe majtki :D a

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) dopiero weszlam do domu, wizyta sie opoznila o 2 godziny takie spoznienie bylo, ale to nic, potem na zakupy do tesciow na chwile i 8 godzina o.O

a wiec tak
    maly zdrowy, serduszko, zdrowe, Boze jak sie ciesze Najlepsza imformacja w tym miesiacu!!! Lozysko na tylnej scianie, reszta wszysyko w normie, maly troche wuprzedza bo ciaza o tydzien wychodzi o tydzien starsza czyli zamist 26+6 tak jak dzis jest to wychodzi 27+6, ale lekarz mowi ze wszystko w normie, za kazda wozyta gadamy o, porodzie ale widze ze im blizej to tym wiecej mowi o cc mowi ze we wrzesniu mi powie dokladnie co i jak,:)

maly wazy 1189 g ! :)

nick nieaktualny, claudiuszek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, marta258, _izunia_, nick nieaktualny, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, chciałam zapłacić za zamówienie, a tu jakiś błąd po stronie PayU wyskoczył i mi na gemini wyskakuje informacja "upłynął termin płatności", a przecież zamówieni skończyłam kompletować kilka minut temu! :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia super wieści :-D tyle czekalas na wizytę, że wieści nie mogły być inne :)
    Ale coś mi się nie zgadza bo wg suwaczka jesteś 28+1... hmmm ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 20:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatiam

bo na suwaczku mam termin zgodnie z miesiaczka ostatnia, czyli jak mialam 27.12.15 ostayni okres to wg tego tp jest na 2.10 i wtedy tak tez wskazuje suwaczek, bo jego nie da sie ustawic wg owulacji :*( bo ja przez nieregularne miesiaczki owulacje mialam pozniej i lekarz przyjal termin wg usg na 12.10

a dzis na wizycie jeszcze co innego wyszlo, bo wyszlo ze ciaza jest o tydzien starsza niz od poczatkum zakladalismy. Kurde ale u mnie ten temat jest zawily :)

P.s szyjka ma 4,5 cm ! 1.08 mam dodatkowa wizyte na kontrole tej szyjki jeszcze, rozwarcie to zewnetfzne nadal na 1 cm nic sie nie zmienia imdobrze :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia szyjka luksio :)
    Ja nawet nie wiem kiedy byla u mnie owulka, bo cykl był wg USG bezowulacyjny ;) ale ginka liczy od OM :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka zaszła w ciąże gdzie miała monitoring cyklu i lekarze (dwóch!) powiedziało jej, że pecherzyk był za duży i na pewno się wchłonął. A tu prosze! :)

Dziewczyny czy macie jakie sprawdzone przepisy na lody. Ktoś chyba wrzucał tutaj te lody w plastikowych pojemniczkach z patyczkiem.
    Zrobiłam dziś z nektarynki i arbuza i wyszły ohydne. Mąż ugryzł kawałek i powiedział żebym je wyrzuciła, bo są mdłe...

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    haneczka, ja mam zdecydowanie najwięcej z ciucholandu lub allegro (ale też używane) ;)

siedzę tak nad zamówieniem z gemini i zastanawiam się czy coś jeszcze dorzucić do koszyka, zamówiłabym też chemię do prania, ale boję się czy w transporcie płyn do płukania się nie wyleje :P
    ja tam zamawiałam proszki lovela i płyn- wszystko przyszło w całości pięknie opakowane. Płyn był zabezpieczony folią bąbelkową, w ogóle wszystko było super zapakowane i nic się nie zniszczyło- a pudło ważyło 20 kg! ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No lekarz tez mowi ze dobrze ze szyjka jest dluga na te tygosnie ciazy, ale trzeba miec ja na oku :)

Tak juz wspomnialam ze z gadki lekarza to niby dobrze ze chce probowac i rodzic sn bo w razie co cc mozna zawsze zrobic ale z drugiej strony widze ze sie mocno waha czy napewno, bo mimo ze to 4 lata ro sie, boi czy sie w seodku nie rozlezie ta blizna, mowi ze powie mi za 2,5 miesiaca czyli w polowie wrzesnia dokladnie co i jak, i mowi ze jeszcze zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac.

Aha i maly sie obrocil, lezy glowka w dol juz tak jak do porodu

‹‹ 1527 1528 1529 1530 1531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ