WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka, ja mam zdecydowanie najwięcej z ciucholandu lub allegro (ale też używane)
siedzę tak nad zamówieniem z gemini i zastanawiam się czy coś jeszcze dorzucić do koszyka, zamówiłabym też chemię do prania, ale boję się czy w transporcie płyn do płukania się nie wyleje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka, jeśli chodzi o ciuszki na allegro to szukałam długo, nie mam konkretnego sprzedawcy, po prostu przeglądałam używane w rozmiarach 56-62, mam też kilka większych. Bo jak oglądałam te "paki" to nie zawsze wszystko mi się podobało i wolałam pojedynczo kupować
większość mam brytyjskich marek np next, george, TU kupione za grosze, ale czasem mam wrażenie że bawełna gatunkowo lepsza od niektórych smykowych
-
Little Red Fox wrote:bo się tak zastanawiałam czy nic się stanie - czy płyny nie wyleją czy octenisept lub sól fizjologiczna się nie popsuje od wysokich temperatur, bo szkoda nie korzystać skoro stacjonarne apteki mają czasem dwukrotną cenę!
Woda z solą się nie popsuje, skoro Bałtyk jeszcze nie zakwitł mimo tych upałów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
dopiero weszlam do domu, wizyta sie opoznila o 2 godziny takie spoznienie bylo, ale to nic, potem na zakupy do tesciow na chwile i 8 godzina
a wiec tak
maly zdrowy, serduszko, zdrowe, Boze jak sie ciesze Najlepsza imformacja w tym miesiacu!!! Lozysko na tylnej scianie, reszta wszysyko w normie, maly troche wuprzedza bo ciaza o tydzien wychodzi o tydzien starsza czyli zamist 26+6 tak jak dzis jest to wychodzi 27+6, ale lekarz mowi ze wszystko w normie, za kazda wozyta gadamy o, porodzie ale widze ze im blizej to tym wiecej mowi o cc mowi ze we wrzesniu mi powie dokladnie co i jak,
maly wazy 1189 g !pirelka, claudiuszek, Sabina, Żabcia_, violett, marta258, _izunia_, bisacz, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatiam
bo na suwaczku mam termin zgodnie z miesiaczka ostatnia, czyli jak mialam 27.12.15 ostayni okres to wg tego tp jest na 2.10 i wtedy tak tez wskazuje suwaczek, bo jego nie da sie ustawic wg owulacji :*( bo ja przez nieregularne miesiaczki owulacje mialam pozniej i lekarz przyjal termin wg usg na 12.10
a dzis na wizycie jeszcze co innego wyszlo, bo wyszlo ze ciaza jest o tydzien starsza niz od poczatkum zakladalismy. Kurde ale u mnie ten temat jest zawily
P.s szyjka ma 4,5 cm ! 1.08 mam dodatkowa wizyte na kontrole tej szyjki jeszcze, rozwarcie to zewnetfzne nadal na 1 cm nic sie nie zmienia imdobrze -
nick nieaktualnyMoja koleżanka zaszła w ciąże gdzie miała monitoring cyklu i lekarze (dwóch!) powiedziało jej, że pecherzyk był za duży i na pewno się wchłonął. A tu prosze!
Dziewczyny czy macie jakie sprawdzone przepisy na lody. Ktoś chyba wrzucał tutaj te lody w plastikowych pojemniczkach z patyczkiem.
Zrobiłam dziś z nektarynki i arbuza i wyszły ohydne. Mąż ugryzł kawałek i powiedział żebym je wyrzuciła, bo są mdłe...
-
Little Red Fox wrote:haneczka, ja mam zdecydowanie najwięcej z ciucholandu lub allegro (ale też używane)
siedzę tak nad zamówieniem z gemini i zastanawiam się czy coś jeszcze dorzucić do koszyka, zamówiłabym też chemię do prania, ale boję się czy w transporcie płyn do płukania się nie wyleje -
nick nieaktualnyNo lekarz tez mowi ze dobrze ze szyjka jest dluga na te tygosnie ciazy, ale trzeba miec ja na oku
Tak juz wspomnialam ze z gadki lekarza to niby dobrze ze chce probowac i rodzic sn bo w razie co cc mozna zawsze zrobic ale z drugiej strony widze ze sie mocno waha czy napewno, bo mimo ze to 4 lata ro sie, boi czy sie w seodku nie rozlezie ta blizna, mowi ze powie mi za 2,5 miesiaca czyli w polowie wrzesnia dokladnie co i jak, i mowi ze jeszcze zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac.
Aha i maly sie obrocil, lezy glowka w dol juz tak jak do porodu