WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pirelko, myślisz, że ten laktator stanieje? Bo ja miałam właśnie kończyć zamówienie i je zatwierdzać, ale w takim wypadku może też poczekam...
-
Ja w drodze do lab kurde ciężko mi sie spało bo musiałam siuski utrzymać masakra.
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dziewczyny jak ja sie ciesze, ze same dobre wieści przynosicie po wizytach! Wczoraj zdałam.sobie sprawę, ze każda z nas dobija 30tc i jak na razie nie mamy żadnego wczesniaka. Bardzo mnie to cieszy
Nawiasem mówiąc Dzierzba mogłaby się odezwać.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dzień dobry
Dziewczyny jak ja sie ciesze, ze same dobre wieści przynosicie po wizytach! Wczoraj zdałam.sobie sprawę, ze każda z nas dobija 30tc i jak na razie nie mamy żadnego wczesniaka. Bardzo mnie to cieszy
Nawiasem mówiąc Dzierzba mogłaby się odezwać.... -
cześć dziewczyny:) witam się po wczasach:)
było super super super i pogoda oprócz wczoraj też fajna, wczoraj 35 stopni akurat byliśmy w Malborku, a później powrót także gorąc okropny. Ale jestem mega zadowolona, dużo zwiedzilismy w Gdańsku, bylismy we Władku, może mało wypoczęłąm bo jednak cały czas łazenie ale ja lubię takie aktywne wczasy:)
Jedyne co to puchnę na potęgę, ręce i nogi wczoraj to wyglądały jak u Fiony, piję pokrzywę rano i na wieczór chyba 4 dzień, coś tam pomaga, ale już po wadzę widzę że nie wiele.
Cały czas was podczytywałam, ale pisać czasu nie było.
Mam takie pytanko bo moja koleżanka urodziła synka, i niestety nie chciał jeść i wymiotował. Szybko okazało się, że ma niedrożności bo zrobili mu kontrast i doszedł tylko do jelita cienkiego. Czy któraś z was spotkała się z takim o to ,,probleme" czy to w ogóle np może wyjść na tym lepszym usg genetycznym? Czy dopiero po porodzie?
Maluszek przeszedł operację, jeszcze nie wiem jak sytuacja ale mam nadziję ze wszystko dobrze:)
A ja się zaraz zbieram do lekarzaDziś wizyta, a potem ze zwolnieniem do pracy i od razu do zusu je zaniosę, bo poprzednie dopiero wczoraj mam decyzje o zasiłku, ale i tak dobrze ze nie zaginęło.
Kurdę dziewczyny w wolnych chwilach czytam lipcówki 2016 i przeżywam ich porody heheh ciekawe rzeczy tam piszę w związku z tą ostatnią fazą
Miłego dnia:) zauważyłam że ostatnio ciszej u nas, chyba każdy zaganiany jest
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny co za pogoda paskudna.... leje się ze mnie chodź padało a duszno, że szkoda gadać nawet wychodzić mi się nigdzie nie chce
Dziewczyny super, że u nas wszystko dobrze i dzieciaczki dzielnie siedzą w brzuszkach
Swojego pierworodnego zaprowadziłam do żłobka a dziś na obiad zupa kalafiorowa a na jutro zrobię bigosik będzie na dwa dni -
nick nieaktualnyu nas też paskudnie! rozpadało się okrutnie, miałam jechać do NFZ po nową kartę ubezpieczenia i na lump sprawdzić czy mają jakieś niebabcine szlafroki (do szpitala), a tak pada że odstrasza
dopiję kawę i pomyślę co zrobić, jutro mama przyjeżdża i pomoże ogarnąć rzeczy małego, z praniem poczekam na paczkę od gemini bo zamówiłam tam lovelę
a wieczorem usg III trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 08:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Pirelko, myślisz, że ten laktator stanieje? Bo ja miałam właśnie kończyć zamówienie i je zatwierdzać, ale w takim wypadku może też poczekam...
bo jak nie byłam przy kasie to było długo czas za 145 zł
potem 178 zł i spadł znowu do 145 zł.. potem znowu 178 zł.. spadło do 168 zł i teraz czekam dalej.
-
nick nieaktualnyU nas za to przyjemnie, lekki wiaterek i nieśmiałe słoneczko - przyjemny chłodek, rekompensata za wczorajszą duchotę
Nocka zleciała z durnymi snami o pracy i moim ginekologu
Wczoraj ostatecznie się zmobilizowałam i zrealizowałam zakupy na allegro, nie obyło się bez problemów bo chyba jak się taki koszyk zbiera dłuższy czas to później jest problem z płatnością peyu w końcu wyszło na to, że zamówienia przeszły i się zdublowały ale już to ogarnęłamzostał wózek i łóżeczko więc jak dla mnie to już luz
Dziewczyny co na usg III trymestru dodatkowo mierzy lekarz ?
-
nick nieaktualnybisacz, wczoraj PayU chyba jakiś problem miało, bo i u mnie jakiś błąd wyskoczył
mam nadzieję, że jak im wysłałam tradycyjny przelew to jednak spakują moje zamówienie i wszystko dojdzie. Moja bajerancka szczotka dla maluszka jest już w moim mieście i czeka aż ją wrzucą do paczkomatu, oprócz tego grzebyk (na później lub na ciemieniuchę) i aspirator do noskamałe pierdółki a cieszą. Dziś muszę dokupić jakieś prześcieradło, może pojadę i po sklepach pochodzę żeby mi jakość spasowała...
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chciałam kupić fridę, ale ostatecznie kupiłam taki:
http://sklep.mambaby.pl/primamma_aspirator_do_nosa.html
w szkole rodzenia nam polecali bardziej gruszki i właśnie te z MAM, niż te do wyciągania ustami, jak będzie w praktyce zobaczymyzawsze można dokupić. Ostrzegali nas przed tymi do odkurzaczami, ale sama bym się bała dziecku tak wyciągać gluty, a już na pewno takiemu malutkiemu.
a na allegro znalazłam taniejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 09:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
jq wlasnie wztalam i wybieram sie zjesc sniadanie, na dzisiaj nie mam zadnych planow, jedyniemdo sklepu skpcze bo jutro imieniny mam i jakies miesko kupie i salatke zrobie.
w nocy mialam skurcz lydki imto tak mocny ze teraz chodzic nie mogw, w dodatku bolala nie 9rzy uchu po jednej stronie glowa i pieklo mnie w, plucach nie wiem od czego to pierwszy raz takie cos mialam zwariowac mozna chwilami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny