WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My gramy piłką, czytamy książeczki, bawimy się goń mnie, pokazujemy co gdzie jest. Mało twórcze
No to u nas piłka, bajeczki też na porządku dziennym. Artek goni się z tatą, bo ja nie jestem już na to zbyt fitMyślałam, że masz coś jeszcze fajnego w zanadrzu.
Przejrzę internet w poszukiwaniu pomysłów.
-
witam się w ten pochmurny dzień, ogarniam wyprawkę- wczoraj cały dzień prałam i prasowałam- zostały do wyprania kocyki minky, pościele, spiworek i rożki.
Z listy wyprawkowej brakuje łóżeczka, materaca, laktatora,monitora oddechu, smoczków, chcę jeszcze kupić 1 butelkę medeli calma (kolezanka jest nia zachwycona, poleciła jej babka od nauki ssania wcześniakóze szpitala na ujastku)
Szwagierka zachwalała podkłąd na materac motherhood- mówi, że jej dzieci tylko na tych podkłądach spią i nic a nic się nie pocą, żadnych odparzeń itp. Więc tż chyba kupię- w smyku jest za 54 zł.
Muszę jeszcze kupić komodę na Staszkowe rzeczy bo troche tego się nazbierało...a i brakuje mi pampersów (kupiłam tylko 2 małe paczki do szpitala) i staników do karmienia. Ufff chyba już nic na listę mi nie wpadnie... oby! -
nick nieaktualnyAgatia pamietasz cene za CMV?
Babcia mnie olała. Drzwi zamkniętenikogo nie ma... ogórów małosolnych nie będzie... No to wnuczki z prawnukiem też nie bedzie! o!
Za to kupiłam pomarańćze (ale ciężko dostępne). Zrobie dziś sok świeżo wyciskany... i chyba zrobie ICE GREEN TEA
W TESCO trafiłam na super ekspedientke. Pierwszy raz na widok mojego brzucha reakcja była taka, że nie musiałam wykładać towaru! Pani nawet butelki Fanty NIE POZWOLIŁA mi tknąć. A co dziwne... młoda dziewczyna! Ależ jej dziękowałam... -
nick nieaktualnyAngela gratuluje!
U mnie w końcu pojawiło się trochę chmur i da się oddychać. Dziś robię dla dzieci makaron z sosem pomidorowym. Może racza zjeść? Niby same chciały...
Przez te upały nawet nie myślę o praniu i prasowaniu. A jeszcze mi zostalo trochę
Czy Alinka się odzywala?Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wieczorem poprasuje. Mąż dziś na przeróżnych i przedziwnych spotkaniach, więc nie będę się nudzić.... No i mam zamiar jeszcze zakupy zrobić....
Ponownie muszę zapytać czy macie spraqdzonego dostawcę oraz jakościowo dobre strony z:
Kocykami
pościelami
rożkami
Pierwszy raz zrobie takie zakupy internetowe i troche się boję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam, rano lało tak paskudnie, że jak dotarłam do NFZ do byłam cała mokra, a teraz w najlepsze słońce świeci i błękitne niebo. Rano też się mega wkurzyłam, bo kierowca w autobusie tak niemiły, że już miałam ochotę przygadać - tylko u nich można kupić bilet godzinny, a potrzebowałam się przesiąść, więc podchodzę do kabiny i mówię że chcę normalny, a on coś burczy pod nosem i pretensje że nie mogłam wcześniej kupić w kiosku (a swoją drogą wyszłam za późno z domu i tak bym nie zdążyła). Daje pieniądze, a on mi ulgowy podaje, więc mówię że chciałam "normalny", on znowu coś burczy i rzuca mi drugi ulgowy i rusza tak że się prawie przewróciłam
a więc spoko, co się będę wdać z bucem w dyskusję, tylko że kanary u nas w mieście czepiają się jak biletu nie ma się w jednym papierku, więc trudno... a później na przystanku od jakieś starej baby mokrym parasolem w twarz dostałam, bo nawet się nie popatrzyła jak się odwracała. Myślałam że się popłaczę, ale w NFZ szybko załatwiłam co miałam załatwić.
pojechałam na zakupy, ale nic oprócz chusteczek tami nie udało mi się kupić...
Ksosia, ja pościel i kocyk dostałam w spadku, więc mogę jedynie sprawdzić czy metki nie są sprane, jeden mam od milutkiej a drugi od znajomych z pepco (ale z tym pepco różnie bywa), rożka nawet nie planowałam ale nie wiem czy w końcu nie zamówię -
Ksosia
Ja zamówiłam rożek http://effii.pl/pl/rozki-niemowlece
Kocyk zamówiłam narazie ten tkany, bo byłam w nim zakochana i nadal jestem. Jest cudny, a kupiłam go tutaj https://4kidspoint.pl/616_jollein
Jedyny minus to cenyale nie mogłam sie oprzeć. Te rzeczy sa piękne
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek, foxik dziekuje :*
Agatia... To u mnie jakas patola z cenamizaplacilam 30zl za igg i igm i okazalam bon -25%... Wiec albo nie uwzglednili albo choroba wie o co chodzi:/
Foxik kierowcy bym odburknela pod nosem w style "palant".
A i parasolkowej damie zwrocilabym uwage...
Ostatnio nie moglas tami znalezc wiec przynajmniej sie udalo
Nos do gory i odpoczywaj!
49 dni do terminu porodu!!!!!!! :oPysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość