WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia, ja robilam z kiwi malin i ananasa ktory byl slodki wiec smak pycha. Robilam tez z bananem i truskawkami generalnie musi byc jakis slodki owoc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Angela, poproszę Cię o ponowne podanie nazwy laktatora którego używałaś
elektryczny oczywiście - na gemini chyba jest najtaniej. Polecam zostawić paragon bo canpol ma fajny system reklamacyjny ale nawet nie ma problemu z wysyłaniem części dodatkowych (wymiennych)
Teraz w razie potrzeby też go bede używać.bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko blenduje nic nie dodawalam.
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja używałam Canpol easy start
elektryczny oczywiście - na gemini chyba jest najtaniej. Polecam zostawić paragon bo canpol ma fajny system reklamacyjny ale nawet nie ma problemu z wysyłaniem części dodatkowych (wymiennych)
Teraz w razie potrzeby też go bede używać. -
My po wizycie, mala jest naprawde mala ma 1370gr, miesci sie w normie w dolnej granicy, bedzie maluszek, wszystko u niej ok, miala duze tentno bo 165 ale lekarz mowi ze mam podjechac do niego na szpital 20.07 to sprawdzi tentno w ramach gratisu
. Szyjka tez ok
Weszlam do super pharmy i bylo -20% kupilam dwie paki majtasow L/XL z canpola wielorazoe siateczkowe wyszly za 7,29zl paczka, cztery szt powinny mi styknac, dobrze ze sprawdzilam te z fizeliny bo pomimo rozmiaru 40 sa male na maxa i zostalabym bez zadnych
.
W h&m przeceny na maxa, kupilam malej 2 pary getrow 2 pary spodenek 3 body wszystko na 68 i zaplacilam 70zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 22:18
pirelka, Żabcia_, _izunia_, Pysiaczek89, violett, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja używałam Canpol easy start
Teraz w razie potrzeby też go bede używać. -
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Weszlam do super pharmy i bylo -20% kupilam dwie paki majtasow L/XL z canpola wielorazoe siateczkowe wyszly za 7,29zl paczka, cztery szt powinny mi styknac
, dobrze ze sprawdzilam te z fizeliny bo pomimo rozmiaru 40 sa male na maxa i zostalabym bez zadnych
.
-
nick nieaktualny