WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ja szlafrok mam jakiś stary to chyba sobie jego wezmę
I czy miałyście na sam poród inną torbę niżeli ta co zostaje potem z Wami na położnictwie?
Ja miałam torbę do porodu osobną, która była ze mną na porodówce i malutką walizkę, w której miałam rzeczy dla dzidziusia i dla siebie już po porodzie. W zakładce wyprawka w naszym pliku na google opisałam zawartość torby do porodu sn.pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas ogolem z oddzialo neonatologicznego przechodzi sie przez drzwi i jest sie na porodwce, wiec rzeczy ja mialam od razu zaniesione do sali na ktorej p0o porodzie bede lezec, i mialam ciuchy dla siebie i dziecka w jednej torbie sredniej wielkosci, bo w spzitalu ubieraja w szpitalne ubranka i daja po 5 sztuk pampersow na dzien wiec ja za duzo rzeczy brac nie musialam. mi w zupelnosci mala jedna torba wystarczyla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 11:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo mojego szpitala też jest ok. 20-25 km.
Kupiłam w Textil jedną koszulę do szpitala, rozpinana jak te do karmienia, z krótkim rękawem niestety.. rozmiary przebrane, kolory oczojebneale wzięłam zieloną w motylki, strasznie dziecinne te wzory
bo szara była z wózkiem
ale to zapinanie tak źle się układało, że widać było cycki
Wzięłam XL, w ramionach i rękawach za szeroka trochę, ale brzuszek opina a i cycki urosną z mlekiemposzukam jeszcze jakiejś bez rękawów bo chyba zdechnę w tych!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po usg. Mała waży 1750g więc ładnie przybiera
łożysko w porządku i co najlepsze moja szyjka w całości ma 42mm! A przy badaniu palcem wychodzi 1,5 cm. Wewnętrznie zamknięta, tylko przy napinaniu się trochę skraca więc mam niedopuszczac do zaparc. Trochę mi ulzylo nie powiem.
pirelka, Angela89, violett, marta258, haneczka, Pysiaczek89, Sabina, Behemottka, claudiuszek, bbeczka91, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny