WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja byla ginekolog nawet pod koni3c ciazy za kazde ktg kasowala 30 zl....

Moj obecny lekarz za ktg nie kasu nic, na krg sie idzie do poloznej do gabinetu obok i jesli zqpis jest ok to do domu, a jesli cos jest nie tak tosie na chwile wchodzi do lekarza zeby rzucil okiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Moja byla ginekolog nawet pod koni3c ciazy za kazde ktg kasowala 30 zl....

Moj obecny lekarz za ktg nie kasu nic, na krg sie idzie do poloznej do gabinetu obok i jesli zqpis jest ok to do domu, a jesli cos jest nie tak tosie na chwile wchodzi do lekarza zeby rzucil okiem
    U mnie KTG też 30 zł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie jestem pewna czy moja ktg wykonuje czy gdzieś wysyła, przecież to badanie zbyt długo trwa żeby sobie mogła pozwolić na przedłużanie wizyty :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z mojej ginki bardzo zadowolona :) dla mnie najlepsza na świecie :) a trochę tych ginow przeszłam, leżąc 3 mc w poprzedniej ciąży w szpitalu naogladalam się ginow i ich podejścia do pacjentek.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka keszcze nie miałam ktg moj gin mnie troche zlewa bo ciąża bez komplikacji wyniki ok szyjka i dzidziuś ok. Nawet morfologie i mocz mam robiona co 2 miesiace.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też nudna ciąża, teraz się sprawa skomplikowała przez cc, nawet w szoku była jak jej przyniosłam wskazanie od neurologa i okulisty, bo gdyby nie to pchałaby mnie na sn :P
    dobrze, że sobie pomyślałam, żeby spytać się ją o to wcześniej (twierdziła, że bez problemu poród naturalny wchodzi w grę) i sama z siebie poszłam na dodatkowe konsultacje do neurologa a później okulisty, mogłoby być ciekawie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ogolem jesli ciaza przebiega prawidlowo to na ktg sie chodzi od 37/38 tydzien, ale u mnie idzie sie do położnej na ktg do gabknetu obok mojego doktorka polozna sprawdza zis i mowi czy jest ok dqje ten papierek od ktg i do domu sie idzie, ale sie nieplaci nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz jest zajebisty.... wylaczyl listwe od routera a ja 10 minut sie glowie czrmu nie dziala internet...mowie nie mozliwe zeby neta nie bylo jak jest tv bo mam kablowke,a ten sie glupio cieszy i mowi z3 listwe wylaczyl jak kompa wylaczal, hahaha. Kon by sie usmial.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia zdradz tutul tej ksiazki ;)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz w ogóle nie kieruje na ktg dopiero w terminie porodu a jak nie urodzi się to po 3 kolejnych dniach czy to zależy od lekarza to ktg ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojego lekarza jest osobny pokój do ktg bo to badanie trochę trwa i żeby nie blokować gabinetu w tym czasie przyjmuje kolejną pacjentkę. A później po ktg idzie się do gabinetu. No i jest to bezpłatne.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 02:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj tym razem ja nie śpię :/ mam nadzieje ze to jednorazowy wyskok mojego organizmu... Idę zrobic sobie kakao.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 03:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż zjadłam, popilam i siedzę dalej... Dobrze ze chociaż ta wichura i deszcz ustały bo harmider okrutny byl.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka u mnie to już nie można mówić, że jednorazowy wyskok - nie wiem co mam robić, żeby nie rozbudzać się po siku:/ a Mała bryka w brzuchu, pewnie już tak jej zostanie.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wlasnie pierwszy raz od dawna nie śpię. Chyba wczoraj za bardzo siebie wychwalalam ze tylko jedno siusiu i dalej śpię... Ahhhh :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana, od godziny na nogach, wiatr wieje, deszcz pada.
    Znowu zamach we Francji zmroził mi od rana krew :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ksosia zdradz tutul tej ksiazki ;)

"Zanim sie pojawiles". Skusila mnie z racji zawodu, chociaz niewiele ma z nim wspolnego. Jest bardzo lekka ale ma cos w sobie :)

Agatia maz sie szykowal do pracy i powiedzial o tym ataku.
    Nie wiem co myslec o ŚDM. Z jednej strony sie bardzo boje konfliktu religijnego, ale z drugiej co komu do Polski? Większosc nawet nie wie gdzie ona na mapie jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrazenie ze moje dziecie troche sie uspokoilo. Nie jest juz tak agresywne (chociaz w sumie i tak nie bylo) jak wczesniej.
    Licze ze to norma z racji mniejszej ilosci miejsca.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się I ja
    Musiałam trochę "odpocząć "wiec wybaczcie, że nawet nie próbuje was nadrobić. U mnie w sumie bez zmian . Nic ciekawego się nie wydarzyło. Pogoda niczemu nie służy, wiec jakoś mi te dni uciekają na lenistwie.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) ja też dziś słabo spałam i na dodatek już się obudziłam.

We Francji znowu tragedia, przeczekali euro gdzie był stan najwyższej ochrony i z zaskoczenia masakra

Dziś ostatni dzień porządków i jadzieny do rodziców. A od poniedziałku malowania i jak wrócę to będzie już ślicznie :)
    Miłego dnia choć pogoda nie rozpieszcza

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 1557 1558 1559 1560 1561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ