WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja byla ginekolog nawet pod koni3c ciazy za kazde ktg kasowala 30 zl....
Moj obecny lekarz za ktg nie kasu nic, na krg sie idzie do poloznej do gabinetu obok i jesli zqpis jest ok to do domu, a jesli cos jest nie tak tosie na chwile wchodzi do lekarza zeby rzucil okiem -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Moja byla ginekolog nawet pod koni3c ciazy za kazde ktg kasowala 30 zl....
Moj obecny lekarz za ktg nie kasu nic, na krg sie idzie do poloznej do gabinetu obok i jesli zqpis jest ok to do domu, a jesli cos jest nie tak tosie na chwile wchodzi do lekarza zeby rzucil okiem -
nick nieaktualny
-
Ka keszcze nie miałam ktg moj gin mnie troche zlewa bo ciąża bez komplikacji wyniki ok szyjka i dzidziuś ok. Nawet morfologie i mocz mam robiona co 2 miesiace.
-
nick nieaktualnyu mnie też nudna ciąża, teraz się sprawa skomplikowała przez cc, nawet w szoku była jak jej przyniosłam wskazanie od neurologa i okulisty, bo gdyby nie to pchałaby mnie na sn
dobrze, że sobie pomyślałam, żeby spytać się ją o to wcześniej (twierdziła, że bez problemu poród naturalny wchodzi w grę) i sama z siebie poszłam na dodatkowe konsultacje do neurologa a później okulisty, mogłoby być ciekawie.. -
nick nieaktualnyBo ogolem jesli ciaza przebiega prawidlowo to na ktg sie chodzi od 37/38 tydzien, ale u mnie idzie sie do położnej na ktg do gabknetu obok mojego doktorka polozna sprawdza zis i mowi czy jest ok dqje ten papierek od ktg i do domu sie idzie, ale sie nieplaci nic.
-
nick nieaktualnyMoj maz jest zajebisty.... wylaczyl listwe od routera a ja 10 minut sie glowie czrmu nie dziala internet...mowie nie mozliwe zeby neta nie bylo jak jest tv bo mam kablowke,a ten sie glupio cieszy i mowi z3 listwe wylaczyl jak kompa wylaczal, hahaha. Kon by sie usmial.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Ksosia zdradz tutul tej ksiazki
"Zanim sie pojawiles". Skusila mnie z racji zawodu, chociaz niewiele ma z nim wspolnego. Jest bardzo lekka ale ma cos w sobie
Agatia maz sie szykowal do pracy i powiedzial o tym ataku.
Nie wiem co myslec o ŚDM. Z jednej strony sie bardzo boje konfliktu religijnego, ale z drugiej co komu do Polski? Większosc nawet nie wie gdzie ona na mapie jest.
-
nick nieaktualny
-
Hejka
ja też dziś słabo spałam i na dodatek już się obudziłam.
We Francji znowu tragedia, przeczekali euro gdzie był stan najwyższej ochrony i z zaskoczenia masakra
Dziś ostatni dzień porządków i jadzieny do rodziców. A od poniedziałku malowania i jak wrócę to będzie już ślicznie
Miłego dnia choć pogoda nie rozpieszcza