X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ty nie szalej :) i dużo odpoczywaj.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    mąż nawet mi nie pozwala robić :D
    fakt- w salonie sama okno umyłam, ale tylko dlatego, ze zawsze przy remoncie cos sie dzieje (najczęsciej elektryka) i mąz czym innym był zajęty, do tego miałam tylko prasowanie firany i zasłon, podłogę w części umyłam (ja lubie siedzac po turecku na podłodze, ale z brzuszkiem robi sie to niewygodne)
    zatem tylko dyryguję , kontroluję i odpoczywam :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    angela
    mąż nawet mi nie pozwala robić :D
    fakt- w salonie sama okno umyłam, ale tylko dlatego, ze zawsze przy remoncie cos sie dzieje (najczęsciej elektryka) i mąz czym innym był zajęty, do tego miałam tylko prasowanie firany i zasłon, podłogę w części umyłam (ja lubie siedzac po turecku na podłodze, ale z brzuszkiem robi sie to niewygodne)
    zatem tylko dyryguję , kontroluję i odpoczywam :D
    Idealna robota :) Ja okna sobie pozwolę umyć za 4 tygodnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja wlasnie wstalam dzis sie w miare wyspalam, zjem sniadanie i za godzine jade z corka do okulisty na kontrole, moja corka nosi okularki i mniej wiecej raz na pol roki zawsze ma konteole i akurat przypadla na dzisiaj :) mala tez juz nie spi siedzi i je nesquika z mlekiem a maly od dwoch dni nieco spokojniejszy ale przypomia o sobie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe
    trochę mecząca ta moja robota :D
    u nas zostały dwa okna-pokoik i u Piotrusia :)
    ale zasłony z 3 pokojów jeszcze nie wyprasowane (muszę je skrócić, bo przy kocie-kudlaczu nie moga być do ziemi, a przez pogodę schły az 2 dni)
    znalazłam jeszcze pranie Piotrusiowe-kołderka, pokrowiec od materaca oraz poszewka z poduszki rogal :D jest co robić
    a w tygodniu muszę zabrać się za literki nad łózeczko-ach te dylematy jaki wzór wybrać :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saecia zrobię dziś bananowca ;) zabieram się za biszkopt, ale z własnego przepisu :)

Mój syn tez już tak nie kopie. Chyba ma mniej.miejsca, bo racEj czuję jak się przesuwa, zmienia pozycję niż daje kopniaki. Choć czasem potrafi wsadzić nogę lub rękę w takie miejsca ze hoho, boli jak szlak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie dość dobrze minęła noc :) nie objadłam się na noc i nie było ani zgagi ani kwasów :) ale te dziąsła i zęby mam nadwrażliwe i wkurzają mnie !

Dzisiaj mamy 5 rocznicę Ślubu ;) ale w sumie nic nadzwyczajnego nie planujemy.

sarcia123, Sabina, Angela89, martta, Pysiaczek89, violett, Skali89, claudiuszek, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    my też w tym roku mieliśmy 5.rocznice

obyscie dotrwali do co najmniej złotej rocznicy!!

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Saecia zrobię dziś bananowca ;) zabieram się za biszkopt, ale z własnego przepisu :)

Mój syn tez już tak nie kopie. Chyba ma mniej.miejsca, bo racEj czuję jak się przesuwa, zmienia pozycję niż daje kopniaki. Choć czasem potrafi wsadzić nogę lub rękę w takie miejsca ze hoho, boli jak szlak :)

Sabinka, ja biszkopt tez robie zwsze z wlasnego przepisu, bo ten wydaje mi sie jakis taki nijaki :) no moj bananowiec jest juz napewno schlodzony zaraz musze odpiax tortownice i zobaczyc jak wyglada:)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka

no to wszystkoego najlepszego z okazji tej rocznicy , spelnienia marzen i conajmniej 10 takich kolejnych :)

Ja swoja rocznice mam 30.11 :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale kusicie
    jak ja bym zjadła/wypiła banany przedojrzałe zmiksowane z mlekiem o.O ojejujeju
    ale cukry...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabinka, ja biszkopt tez robie zwsze z wlasnego przepisu, bo ten wydaje mi sie jakis taki nijaki :) no moj bananowiec jest juz napewno schlodzony zaraz musze odpiax tortownice i zobaczyc jak wyglada:)
    Pokaż!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko wszystkiego najlepszego dla Was :) miłości i szczęścia :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny az ochote na ciasto zrobilyscie sprawdzilam i wyglada pycha! Niestety za duzo galarety wiec nie moge bo mnie uczuli ale juz wam zazdrosze jedzonka.
    Kamcia, Magdziulla az te nasze kicie :)
    My z M wczoraj tez przestawialisy meble ale to jego inicjatywa ja jakoś w ogóle nie mam syndromu wicia gniazda... Jakas masakra nic mi sie nie chce w domu robić :/ mam nadzieje, że mi sie włączy ten moment bo kurde masa rzeczy jeszcze do zrobienia.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie mamusie . Dzis 33 tc zlecialo .
    Nie wyspalam sie zasnelam okolo 3 w nocy krecilam sie wiercilam i moze pospalam z 2-3 h w cigu nocy . A o 8 pobudka bo corci sie juz spac nie chcialo .
    Ide ciut ogarnac poznieej ogarne siebie i jade na wizyte .
    Milego dnia :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś postanowiłam zrobić placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, prosto i tanio.
    Odebrałam paczkę z lampką nocną, ale zapomniałam o niej i nadal leży w bagażniku...

nadal coś przymulona się czuję, nie wiem o co chodzi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja zapiekanka tez prosta :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobie makaron z miesem mielonym i sosem pomidorowym...
    Pospalam jeszcze jakies 4h :)
    Musze dzis troche ogarnac dom i zakupy zrobic... Nienawidze tego....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ambitne plany posprzątać jedną szafę, ostatnio znalazłam w niej rzeczy które mogą pamiętać szczenięce lata mojego męża, niech wyzbędzie się wszelkich sentymentów, bo przekładanie rzeczy z jednej szafy do drugiej nie powinno nazywać się porządkiem :P

Ksosia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amen!!!
    Ja mojego blagalam o pozbycie sie lumpów, ale byl nieugiety... Wiec sama powyrzucalam czesc rzeczy (nawet nie zauwazyl). A jak kupujemy nowa koszule to mu mowie ze pod warunkiem ze jakas stara pojdzie do kosza. Tym sposobem ostatnio pozbylismy sie 8 koszul (w tym w koloorze zoltym (!!!))

kamciaelcia lubi tę wiadomość

‹‹ 1575 1576 1577 1578 1579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ