X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ty nie szalej :) i dużo odpoczywaj.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    mąż nawet mi nie pozwala robić :D
    fakt- w salonie sama okno umyłam, ale tylko dlatego, ze zawsze przy remoncie cos sie dzieje (najczęsciej elektryka) i mąz czym innym był zajęty, do tego miałam tylko prasowanie firany i zasłon, podłogę w części umyłam (ja lubie siedzac po turecku na podłodze, ale z brzuszkiem robi sie to niewygodne)
    zatem tylko dyryguję , kontroluję i odpoczywam :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    angela
    mąż nawet mi nie pozwala robić :D
    fakt- w salonie sama okno umyłam, ale tylko dlatego, ze zawsze przy remoncie cos sie dzieje (najczęsciej elektryka) i mąz czym innym był zajęty, do tego miałam tylko prasowanie firany i zasłon, podłogę w części umyłam (ja lubie siedzac po turecku na podłodze, ale z brzuszkiem robi sie to niewygodne)
    zatem tylko dyryguję , kontroluję i odpoczywam :D
    Idealna robota :) Ja okna sobie pozwolę umyć za 4 tygodnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja wlasnie wstalam dzis sie w miare wyspalam, zjem sniadanie i za godzine jade z corka do okulisty na kontrole, moja corka nosi okularki i mniej wiecej raz na pol roki zawsze ma konteole i akurat przypadla na dzisiaj :) mala tez juz nie spi siedzi i je nesquika z mlekiem a maly od dwoch dni nieco spokojniejszy ale przypomia o sobie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe
    trochę mecząca ta moja robota :D
    u nas zostały dwa okna-pokoik i u Piotrusia :)
    ale zasłony z 3 pokojów jeszcze nie wyprasowane (muszę je skrócić, bo przy kocie-kudlaczu nie moga być do ziemi, a przez pogodę schły az 2 dni)
    znalazłam jeszcze pranie Piotrusiowe-kołderka, pokrowiec od materaca oraz poszewka z poduszki rogal :D jest co robić
    a w tygodniu muszę zabrać się za literki nad łózeczko-ach te dylematy jaki wzór wybrać :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saecia zrobię dziś bananowca ;) zabieram się za biszkopt, ale z własnego przepisu :)

Mój syn tez już tak nie kopie. Chyba ma mniej.miejsca, bo racEj czuję jak się przesuwa, zmienia pozycję niż daje kopniaki. Choć czasem potrafi wsadzić nogę lub rękę w takie miejsca ze hoho, boli jak szlak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie dość dobrze minęła noc :) nie objadłam się na noc i nie było ani zgagi ani kwasów :) ale te dziąsła i zęby mam nadwrażliwe i wkurzają mnie !

Dzisiaj mamy 5 rocznicę Ślubu ;) ale w sumie nic nadzwyczajnego nie planujemy.

sarcia123, Sabina, Angela89, martta, Pysiaczek89, violett, Skali89, claudiuszek, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    my też w tym roku mieliśmy 5.rocznice

obyscie dotrwali do co najmniej złotej rocznicy!!

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Saecia zrobię dziś bananowca ;) zabieram się za biszkopt, ale z własnego przepisu :)

Mój syn tez już tak nie kopie. Chyba ma mniej.miejsca, bo racEj czuję jak się przesuwa, zmienia pozycję niż daje kopniaki. Choć czasem potrafi wsadzić nogę lub rękę w takie miejsca ze hoho, boli jak szlak :)

Sabinka, ja biszkopt tez robie zwsze z wlasnego przepisu, bo ten wydaje mi sie jakis taki nijaki :) no moj bananowiec jest juz napewno schlodzony zaraz musze odpiax tortownice i zobaczyc jak wyglada:)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka

no to wszystkoego najlepszego z okazji tej rocznicy , spelnienia marzen i conajmniej 10 takich kolejnych :)

Ja swoja rocznice mam 30.11 :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale kusicie
    jak ja bym zjadła/wypiła banany przedojrzałe zmiksowane z mlekiem o.O ojejujeju
    ale cukry...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabinka, ja biszkopt tez robie zwsze z wlasnego przepisu, bo ten wydaje mi sie jakis taki nijaki :) no moj bananowiec jest juz napewno schlodzony zaraz musze odpiax tortownice i zobaczyc jak wyglada:)
    Pokaż!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko wszystkiego najlepszego dla Was :) miłości i szczęścia :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny az ochote na ciasto zrobilyscie sprawdzilam i wyglada pycha! Niestety za duzo galarety wiec nie moge bo mnie uczuli ale juz wam zazdrosze jedzonka.
    Kamcia, Magdziulla az te nasze kicie :)
    My z M wczoraj tez przestawialisy meble ale to jego inicjatywa ja jakoś w ogóle nie mam syndromu wicia gniazda... Jakas masakra nic mi sie nie chce w domu robić :/ mam nadzieje, że mi sie włączy ten moment bo kurde masa rzeczy jeszcze do zrobienia.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie mamusie . Dzis 33 tc zlecialo .
    Nie wyspalam sie zasnelam okolo 3 w nocy krecilam sie wiercilam i moze pospalam z 2-3 h w cigu nocy . A o 8 pobudka bo corci sie juz spac nie chcialo .
    Ide ciut ogarnac poznieej ogarne siebie i jade na wizyte .
    Milego dnia :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś postanowiłam zrobić placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, prosto i tanio.
    Odebrałam paczkę z lampką nocną, ale zapomniałam o niej i nadal leży w bagażniku...

nadal coś przymulona się czuję, nie wiem o co chodzi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja zapiekanka tez prosta :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobie makaron z miesem mielonym i sosem pomidorowym...
    Pospalam jeszcze jakies 4h :)
    Musze dzis troche ogarnac dom i zakupy zrobic... Nienawidze tego....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ambitne plany posprzątać jedną szafę, ostatnio znalazłam w niej rzeczy które mogą pamiętać szczenięce lata mojego męża, niech wyzbędzie się wszelkich sentymentów, bo przekładanie rzeczy z jednej szafy do drugiej nie powinno nazywać się porządkiem :P

Ksosia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amen!!!
    Ja mojego blagalam o pozbycie sie lumpów, ale byl nieugiety... Wiec sama powyrzucalam czesc rzeczy (nawet nie zauwazyl). A jak kupujemy nowa koszule to mu mowie ze pod warunkiem ze jakas stara pojdzie do kosza. Tym sposobem ostatnio pozbylismy sie 8 koszul (w tym w koloorze zoltym (!!!))

kamciaelcia lubi tę wiadomość

‹‹ 1575 1576 1577 1578 1579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ