WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Angela
na allegro mialas problem z wysylka tego lozeczka ?
Tak, niestety nie wywiązali się z umowy według aukcji przesyłka miała być u mnie w ciągu 3 dni. A według e-maila który dostarczają automatycznie 7 dni poczekałam 7 dni gdzie pisałam do nich 3 razy ani razu nie raczyli odpisać. Dziś kiedy dzwoniłam ( nie odbierali) napisałam do nich że rezygnuje odpisali bardzo szybko że paczkę wyślą w przyszłym tygodniu - niech się cmoooookną bo kontakt z nimi był ograniczony i nie chce ryzykować że przy reklamacji lub czymś bede miała problemy. Postanowiłam kupić u siebie na miejscu gdzieś. -
nick nieaktualny
-
Melduje sie po wizycie.
Emilka ma sie dobrze, wszystko pieknie, lozysko na scianie przedniej wysoko, szyjka kilometrowa, wody ok afi 16,7. Mala schowala twarz w moj kregoslup i nie chciala sie pokazac ani na filmik ani na zdjecie wiec nic nie dostalam. Niestety przekrecila sie i lezy miednicowo, glowka pod moimi zebrami. Mowil, ze jak sie nie przekreci to bedzie cc, ale jeszcze sie nie martwimy.
A i moj klopsik wazy juz 2502 g +/- 365 g.
Wg usg termin wychodzi na 27.08, a mala starsza o prawie 2tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 22:45
kamciaelcia, claudiuszek, agatia, Skali89, violett, Ewelina.Irl, Anulka01, martta, bisacz, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:No Ty tez zaginelas w akcji!
Jak tam sie czujesz?
kuźwa tydzień prosilam.Płacę tyle za Neta.I nie wiem za co płacę...
Ja się czuję jak słońnic na zgagę nie pomaga .Wszystkiego próbowałam .Tyle co zamroze kostki lodu i je ssam wtedy ulga.
-
nick nieaktualny
-
Ksosia
Zauważyłam że ty swoją kluskę mierzysz o zaraz po tobie ja swojego kluskaniemal podobne tygodnie ciąży
;ale waga 2 kg to poważnie brzmiała a teraz 2.5 kg to hoho! !ja urodziłam się 2480
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 22:44
-
Hej sporo mnie tu nie bylo
Napewno nie dam rady was nadrobic bo gdzie ja bylam jak mnie nie bylo .
Nicola ma teraz okres na nie chyba bunt dwu latka bo pyskuje jak tylko sie da !
Ja czuje sie raz dobrze raz gorzej . Ciezko sie robi . Z waga nie jest zle bo 8kg na plusie wiec okey . Jutro wizyta u gp mam nadzieje ze sie Lena nie obrucila bo wywija takie fikolki ze az boli
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze .
Pozdrawiamy mamusie mam nadzieje ze o nas nie zapomialyscie :*Skali89 lubi tę wiadomość
-
Ja za to mam najwieksza wage przytycia wskoczylo 17 kg o zgrozo. Tyje 2 kilo na miesiac wedlug notowanej wiec gin nic nie mówi ale co zrobić taki mój urok. Bede walczyc po ciąży
Kurcze wszystkie znajome rodzace w tym roku miały CC no i dziś sie dowiedzialam, że ostatnia znajoma z terminem o 3 tygodnie predzej niż ja też ma CC bo dziecie główka do dołu sie nie obrucilo. U mnie nie ma żadnych wskazań na CC wiec skazana jestem sn choć chce sn ale boje sie ze będę męczyć sie kilkanascie godzin.. -
Ewelina.Irl wrote:Hej sporo mnie tu nie bylo
Napewno nie dam rady was nadrobic bo gdzie ja bylam jak mnie nie bylo .
Nicola ma teraz okres na nie chyba bunt dwu latka bo pyskuje jak tylko sie da !
Ja czuje sie raz dobrze raz gorzej . Ciezko sie robi . Z waga nie jest zle bo 8kg na plusie wiec okey . Jutro wizyta u gp mam nadzieje ze sie Lena nie obrucila bo wywija takie fikolki ze az boli
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze .
Pozdrawiamy mamusie mam nadzieje ze o nas nie zapomialyscie :*Ewelinka dobrze ze sie w końcu odezwalas bo sie zastanawialysmy co tam u Was. My sie wszystkie ładnie trzymamy ale juz tez jest nam coraz ciężej i tak sobie utyskujemy tutaj
Trzymaj się i nie daj się małej! Pamiętaj jak jej teraz odpuścisz to pózniej będzie coraz gorzej.
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Hehe moj pojechal na nocke i ja też jakoś spać nie moge. Robi sie jasno wiec pewnie zaraz zasne.