WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agatia ja jeszcze nawet nie wyruszyłam
Czekamy na wieści jak się ma Liwka!
Ja mam już 13 kg na plusie.. :o
Boję się ile jeszcze urośnie, bo to chyba za dużo, zaczynałam z nadwagą.
Dzisiaj mi tata powiedział, że mama miała mniejszy brzuch (rodziła po terminie), a ja jeszcze 1,5 miesiąca! -
nick nieaktualnyU nas na szczescie nie ma budowli zadnych, ale ciaza pozwolila mi na blizsze relacje z sasiadkami. I ta mlodsza (lekko po 30-tce) o te starsze zawsze zagaduja i pytaja jak sie czuje, co slychac, ile jeszcze:)
To nawet mile bo wczesniej ograniczalysmy sie do "dzien dobry". -
nick nieaktualnyJa mam dookola same stare sasiadki, a pozatym zawsz z kazdym porozmawiam ale nie jdzielam im zadnych informacji bo o to glownie im chodzi zey wziac sasiadow na spytki imiec o czym gadac
ja akuart z tych co z sasiadami zyje zgodzie i wzajemnej pomocy ale zadnych plotecaek przez plot
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj dużo w pokoiku zrobiłam i już zarys jego jest
generalnie wszystko stoi już jak powinno, fotel doszedł, ubranka poukładałam, czekam jeszcze na kilka rzeczy i dekoracje, malowanie i pranie..
Torby prawie spakowane poza ubrankami, które muszę wyprać.
Co do wózka, dzwoniłam dzisiaj i niby cena ma być ta sama, ale gratis pałąki tylko, foli już nie dało rady, ale też dopłaty nie będzie. Za to folie ma załatwić 50% taniej to kupimy, bo wyjdziemy na plus. Ale coś kręci ta baba więc zobaczymy w przyszłym tyg.
Gondole jednak będą szare do kompletu, bo są na staniewięc nawet i lepiej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku, tylko ja taka aspołeczna że unikam sąsiadów? w sumie trochę ponad rok tu mieszkam, ale z jednej strony nie lubię plotkujących starszych kobiet, a z drugiej strony boję się głośnych bliźniaków, których matka robi obczajkę kiedy urodzę żeby razem z wózkami śmigać
-
No i po USG
wszystko jest ok
Liwia nadal 48 centyl waga 2000g-2100gprzepływy w normie, AFI 11, łożysko I/II.
Planowane cięcie na skończony 39tc, chyba, że Młoda zechce wyjść wcześniejbrzuszek nadal ciut mniejszy, ale cały czas i 7 dni, kość udowa większa o prawie 2 tyg.
pirelka, Little Red Fox, sarcia123, Angela89, claudiuszek, mmargol, Pysiaczek89, Sabina, Anulka01, bbeczka91, violett, martta, bisacz, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ha ha
Mmargol właśnie mi się przypomniało
Tesciu zawsze męża przez telefon pyta czy ja mocno w ciąży urosłamchyba pytanie wynika z doświadczenia - Zośka (teściowa )pewnie urosła
Faceci mają jakieś inne spojrzenie na wagę (wielkość )w ciąży. A mąż zawsze odpowiada ze wszerz to ja nie rosne -
nick nieaktualnyagatia wrote:No i po USG
wszystko jest ok
Liwia nadal 48 centyl waga 2000g-2100gprzepływy w normie, AFI 11, łożysko I/II.
Planowane cięcie na skończony 39tc, chyba, że Młoda zechce wyjść wcześniejbrzuszek nadal ciut mniejszy, ale cały czas i 7 dni, kość udowa większa o prawie 2 tyg.
-
nick nieaktualnyAgatia
No:mowilam ze wszystko bedzie:dobrze, bardzo:sobre:wiesci:czyli za 5 tygodni tsoje dziecie bedzie juz na swiecie, aleeee masz fajnie
U mnie to do konca sierpnia jest sttefa bezpieczna , a we wrzesniu to sie juz okazeagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny