WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Wypuścili nas
Na KTG wszystko ok i USG też nic nie wykazało złego. Pani dr nie pocieszona, że biorę te leki na nadciśnienie
Może mi się kręcić w głowie przez ten spadek ciśnienia (wiedziałam, ale nie da się zawsze być skoncentowanym na utrzymaniu równowagi :p ) Mam się pokazać swojemu lekarzowi za kilka dni- już mnie wcisnął na czwartek rano. Boli mnie spojenie i ciągnie brzuch mam się obserwować i poleżeć trochę. Na szczęście Mała nawet mocno się kręci waży ok 1800 uff. Nadenerwowałam się...chyba padnę jak tylko do domu wrócę...
Opanujemy w ciazy sztuke latania, mowilam ze bedzie git!!!mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis mialam dosyc pracowity dziwn, wstalam po 7mbo moj maz byl zapisac sie na 2 operacje, ja bylam u lekarza bo skierowanie na hbs, pozniej zakupymo 11 wrocilam do domu, naszykowalam obiad ampo oboedzie upieklam jagodzianki i przwd chwila skonczylam robic bananowaca teraz sie chlodzi mniaaaam
u nasmpogoda dzisiaj dosyc laskawa deszcz padal chwilami i przelotnie.
Wypralam dzisiaj " pieterka" do lozeczka turysyycznego dla malego i ulozylam na pllke teraz beda czekac na pogode az loseczko bedzie wyprane i zlozone ale to jeszcze 2 miesiace czasuStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja własnie podgrzewam sobie wczorajszy żurek, bo o nim znów zapomniałam...
A... i mam wrażenie, że moje dziecko w brzuchu pierdzi... takie dziwne odczucie co jakiś czas.....
masakra, do każdego ruchu mam jakieś dziwne skojarzenie ...
Strazaczka dobrze, ze sie odezwałaś. Opowiadaj co u Ciebie! -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:ja własnie podgrzewam sobie wczorajszy żurek, bo o nim znów zapomniałam...
A... i mam wrażenie, że moje dziecko w brzuchu pierdzi... takie dziwne odczucie co jakiś czas.....
masakra, do każdego ruchu mam jakieś dziwne skojarzenie ...
Strazaczka dobrze, ze sie odezwałaś. Opowiadaj co u Ciebie!
Mmmmmmm zuuurek! Oj Ty niedobra nadrobiłaś mi apetytuza karę prosze sie podzielić!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sufit biały, jasny szary pomalowany (farby starczyło na styk ) a reszta jutro
Szwagierka ucieszona z zasłon i firan (oddałam stary komplet z salonu o kuchni )a teściowa jeszcze szczesliwsza bo dostała moja nalewkę z aronii (każdy ją uwielbia )
Hihi mężowi pozwoliłam dziś trochę wypić(mimo że zapomniał o moich imieninach )
-
nick nieaktualnyMoj maly cos tam sie rusza. Pewnie bym naliczyla ta srednia ale jak wy opisujecie swoje ruchy to jednak synek nie jest az tak ruchliwy
cos kopnie, piernie, zaczka, porozciaga sie ale to takie skromne wszystko. Chyba ze moj tluszczyk ogranicza mu ruchy lub macica ma grube sciany. Ale zadnych stopek, kolanek, raczek nie widze. Czasem tyleczek, ale to juz pisalam ze pewnie ma po mnie gospela jak to jego tata mowi
A zurkiem chetnie sie podziele, chociaz jem go malutko bo jest "sztuczny" czyli z paczki:(
Nie lubie tak ale nie potrafie robic. Tyle ze biala kielbaske i jaja mialam to zrobilam bo w koncu sie w tej zamrazarce popsuje wszystko... -
nick nieaktualny
-
Ksosia
Zależy jak dzidzia leży. Piotruś tez dosyć spokojny. Jednak teraz zastanawiam się czy nie fiknal głową w dół (ale wciąż po skosie )bo brzuch całkiem inaczej skacze niż dotychczas. Nawet mąż stwierdził że z Emilka nigdy czegoś takiego nie widział. Ale stopek czy kolanek tez nie czuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Hmm... to chyba KamciaElcia cos z zaslonami kombinuje od pewnego czasu a nie ja
ja dzis tylko ciqsta pieklam
Nie waz sie dawac zdjec ciasta bo slinotoku dostane! Od 2 dni staram sie nie jesc slodyczy. Gdzie "staram sie" nie oznacza nie jem... Przeginam z nimi:(
Kamcia! Zdjecie zaslon please! -
nick nieaktualnyJa mam 6,5 kg na plusie i mysle ze jestem sloniem a to wszysyko, ze zstartowalam ze sloniowa waga csyli 77,8 kg
mi tez wlasnie wszyscy gadaja ze mam wielki brzuch nawet moj maz, dla mnie jest zgrabny okraglutki a nie wielki tez cos , sami znawcy dookola haha !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 19:44