WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK nie strasze :) Jasiowa mama chyba ze stresu urodziła bo po prostu w nocy wody odeszły. Byłam u nich przed chwilą, Jasio w inkubatorku, ale sam już oddycha jest słodki na maksa :)
    Moja pani dr ma cięcie, więc trochę sobie poczekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam jednorazowo za 4 zł japonki w Auchanie idealne na raz :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam w rossmanie były przecenione z 9,99 zł

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze w pepco sa jakies tanie klapki ale dokladnie za ile to nie wiem ale ktoras z dziec0wczyn cos chyba wspominala na ten temat :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pepco były takie czarne z różowym ale 15 zł przynajmniej w moim. Bardzo ładne były piżami ale koszulka plus spodnie, ja to mam pecha kiedyś szukałam to nie było i kupiałm w lidlu bo były mi potrzebne a teraz takie ładne są...

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rok temu w decathlonie klapki kupiłam za dyszkę ;)
    pochodziłam i nigdzie tanich szlafroków nie ma, muszę chyba allegro odpalić,
    dziś już zamówiłam organizer na łóżeczko, dodatkowe prześcieradło i ceratki ochronne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja rok temu w decathlonie klapki kupiłam za dyszkę ;)
    pochodziłam i nigdzie tanich szlafroków nie ma, muszę chyba allegro odpalić,
    dziś już zamówiłam organizer na łóżeczko, dodatkowe prześcieradło i ceratki ochronne ;)
    a masz gdzieś koło siebie txm ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, mam, ale nie mieli moich rozmiarów :P
    na mnie ciężko coś znaleźć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak 4 lata temu rodzilam to tez przez allegro szlafrok zamawialam w komplecie z koszula

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka ma tyle cięć, że dopiero o 20 USG, więc jadę zjeść kolację :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej agatia współczuje... trochę się naczekasz, ale jaka radość będzie "po" :)

Pierwszy raz słysze... jeja, jeja jakie to rzeczy się dzieją :)
    Musze sprawdzić czy czasem w pełnie nie zaciążyłam :P
    a nóż taki cud :)

Męża cały dzień dziś nie ma.. mój dzień jest... kanapkowy... wracam więc do swojej lektury i kanapek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do klapek. Ja kupiłam japonki w CCC za 10zł. a szlafrok.. cóż nie mam, ale jak zamówię na allegro to znów ceny tych przesyłek mnie przerastają i wychodza dużo drożej niż kupienie np. w TESCO :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:33

agatia, mmargol, A_n_k_a_80, Ksosia, Angela89, Skali89, violett, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuśki, oj rety ostatnie 24h były ciekawe, wczoraj lało u nas w Gdańsku przez 14h, normalnie masakra, od 23 do 8 rano nie mieliśmy prądu w domu, w nocy sąsiad o 2 w nocy chodził i szukał klucza od szlabanu, bo musiał wyjechać, a wiadomo brak prądu i trzeba było ręcznie szlaban parkingowy podnosić. Więc nas obudził, mąż poszedł otworzyć mu te szlaban cholerny, a ja potem zasnąć już nie mogłam. Od 6 rano słuchałam radia regionalnego jak tam sytuacja z korkami i prądem, bo na 10 miałam wizytę u lekarza w najbardziej problematycznej dzielnicy po tych ulewach. Jechałam 1,5h w korku, na wizytę zdążyłam, z małym wszystko ok, waży 1880g, koło 50 centyli się trzyma, łobuz z niego straszny, kopię, stópka którą wytknął jak zawsze ma 6 cm :) i ssał namiętnie kciuka podczas usg. Niestety moje wyniki moczu znowu słabe, znowu posiew mam zrobić, pomimo że ten 2 tyg nic nie wykazał, no i urosept 3x2 narazie. ehhh, potem znowu wracałam do domu 1,5h. Mam dość na dzień dzisiejszy poważnie! Mysza dobrze, że wszystko ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 18:31

bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.I wybaczcie ...Miałam awarie Neta :( dlatego nie zagladala Ale wróciłam :)IDE poczytac co tam się wydarzyło pod moją nieobecność

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata26 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Moje szczęście planowo ma się pojawić na początku września. Mam pytanie, Czy was też męczą bóle pleców w odcinku piersiowym? nie wiem jak sobie z tym radzić:(
    Proponuję dobrego masażystę. Mnie uwolniło to od okropnego bolu.

Strazaczka1990, Lady Highlander lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Witajcie.I wybaczcie ...Miałam awarie Neta :( dlatego nie zagladala Ale wróciłam :)IDE poczytac co tam się wydarzyło pod moją nieobecność
    No Ty tez zaginelas w akcji! ;) Jak tam sie czujesz?

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja mieszkam rejony pruszcza gdańskiego, więc u nas nie było tak źle z zalaniami, ale lał deszcz równo! Żurawiny niestety nie bardzo moge jeść bo cukrzyca ciążowa, pije herbatkę czasami ale to wiadomo, nie wiem co z tym moczem się porobiło na końcówce, wszystko zawsze pięknie było... może ten urosept pomoże. no a jak coś wyjdzie z posiewu to ginka powiedziała że antybiotyk da.

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

‹‹ 1568 1569 1570 1571 1572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ