X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK nie strasze :) Jasiowa mama chyba ze stresu urodziła bo po prostu w nocy wody odeszły. Byłam u nich przed chwilą, Jasio w inkubatorku, ale sam już oddycha jest słodki na maksa :)
    Moja pani dr ma cięcie, więc trochę sobie poczekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam jednorazowo za 4 zł japonki w Auchanie idealne na raz :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam w rossmanie były przecenione z 9,99 zł

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze w pepco sa jakies tanie klapki ale dokladnie za ile to nie wiem ale ktoras z dziec0wczyn cos chyba wspominala na ten temat :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pepco były takie czarne z różowym ale 15 zł przynajmniej w moim. Bardzo ładne były piżami ale koszulka plus spodnie, ja to mam pecha kiedyś szukałam to nie było i kupiałm w lidlu bo były mi potrzebne a teraz takie ładne są...

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rok temu w decathlonie klapki kupiłam za dyszkę ;)
    pochodziłam i nigdzie tanich szlafroków nie ma, muszę chyba allegro odpalić,
    dziś już zamówiłam organizer na łóżeczko, dodatkowe prześcieradło i ceratki ochronne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja rok temu w decathlonie klapki kupiłam za dyszkę ;)
    pochodziłam i nigdzie tanich szlafroków nie ma, muszę chyba allegro odpalić,
    dziś już zamówiłam organizer na łóżeczko, dodatkowe prześcieradło i ceratki ochronne ;)
    a masz gdzieś koło siebie txm ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, mam, ale nie mieli moich rozmiarów :P
    na mnie ciężko coś znaleźć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak 4 lata temu rodzilam to tez przez allegro szlafrok zamawialam w komplecie z koszula

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka ma tyle cięć, że dopiero o 20 USG, więc jadę zjeść kolację :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej agatia współczuje... trochę się naczekasz, ale jaka radość będzie "po" :)

Pierwszy raz słysze... jeja, jeja jakie to rzeczy się dzieją :)
    Musze sprawdzić czy czasem w pełnie nie zaciążyłam :P
    a nóż taki cud :)

Męża cały dzień dziś nie ma.. mój dzień jest... kanapkowy... wracam więc do swojej lektury i kanapek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do klapek. Ja kupiłam japonki w CCC za 10zł. a szlafrok.. cóż nie mam, ale jak zamówię na allegro to znów ceny tych przesyłek mnie przerastają i wychodza dużo drożej niż kupienie np. w TESCO :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:33

agatia, mmargol, A_n_k_a_80, Ksosia, Angela89, Skali89, violett, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuśki, oj rety ostatnie 24h były ciekawe, wczoraj lało u nas w Gdańsku przez 14h, normalnie masakra, od 23 do 8 rano nie mieliśmy prądu w domu, w nocy sąsiad o 2 w nocy chodził i szukał klucza od szlabanu, bo musiał wyjechać, a wiadomo brak prądu i trzeba było ręcznie szlaban parkingowy podnosić. Więc nas obudził, mąż poszedł otworzyć mu te szlaban cholerny, a ja potem zasnąć już nie mogłam. Od 6 rano słuchałam radia regionalnego jak tam sytuacja z korkami i prądem, bo na 10 miałam wizytę u lekarza w najbardziej problematycznej dzielnicy po tych ulewach. Jechałam 1,5h w korku, na wizytę zdążyłam, z małym wszystko ok, waży 1880g, koło 50 centyli się trzyma, łobuz z niego straszny, kopię, stópka którą wytknął jak zawsze ma 6 cm :) i ssał namiętnie kciuka podczas usg. Niestety moje wyniki moczu znowu słabe, znowu posiew mam zrobić, pomimo że ten 2 tyg nic nie wykazał, no i urosept 3x2 narazie. ehhh, potem znowu wracałam do domu 1,5h. Mam dość na dzień dzisiejszy poważnie! Mysza dobrze, że wszystko ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 18:31

bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.I wybaczcie ...Miałam awarie Neta :( dlatego nie zagladala Ale wróciłam :)IDE poczytac co tam się wydarzyło pod moją nieobecność

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata26 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Moje szczęście planowo ma się pojawić na początku września. Mam pytanie, Czy was też męczą bóle pleców w odcinku piersiowym? nie wiem jak sobie z tym radzić:(
    Proponuję dobrego masażystę. Mnie uwolniło to od okropnego bolu.

Strazaczka1990, Lady Highlander lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Witajcie.I wybaczcie ...Miałam awarie Neta :( dlatego nie zagladala Ale wróciłam :)IDE poczytac co tam się wydarzyło pod moją nieobecność
    No Ty tez zaginelas w akcji! ;) Jak tam sie czujesz?

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja mieszkam rejony pruszcza gdańskiego, więc u nas nie było tak źle z zalaniami, ale lał deszcz równo! Żurawiny niestety nie bardzo moge jeść bo cukrzyca ciążowa, pije herbatkę czasami ale to wiadomo, nie wiem co z tym moczem się porobiło na końcówce, wszystko zawsze pięknie było... może ten urosept pomoże. no a jak coś wyjdzie z posiewu to ginka powiedziała że antybiotyk da.

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

‹‹ 1568 1569 1570 1571 1572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ