WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja rok temu w decathlonie klapki kupiłam za dyszkę
pochodziłam i nigdzie tanich szlafroków nie ma, muszę chyba allegro odpalić,
dziś już zamówiłam organizer na łóżeczko, dodatkowe prześcieradło i ceratki ochronne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojej agatia współczuje... trochę się naczekasz, ale jaka radość będzie "po"
Pierwszy raz słysze... jeja, jeja jakie to rzeczy się dzieją
Musze sprawdzić czy czasem w pełnie nie zaciążyłam
a nóż taki cud
Męża cały dzień dziś nie ma.. mój dzień jest... kanapkowy... wracam więc do swojej lektury i kanapek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej mamuśki, oj rety ostatnie 24h były ciekawe, wczoraj lało u nas w Gdańsku przez 14h, normalnie masakra, od 23 do 8 rano nie mieliśmy prądu w domu, w nocy sąsiad o 2 w nocy chodził i szukał klucza od szlabanu, bo musiał wyjechać, a wiadomo brak prądu i trzeba było ręcznie szlaban parkingowy podnosić. Więc nas obudził, mąż poszedł otworzyć mu te szlaban cholerny, a ja potem zasnąć już nie mogłam. Od 6 rano słuchałam radia regionalnego jak tam sytuacja z korkami i prądem, bo na 10 miałam wizytę u lekarza w najbardziej problematycznej dzielnicy po tych ulewach. Jechałam 1,5h w korku, na wizytę zdążyłam, z małym wszystko ok, waży 1880g, koło 50 centyli się trzyma, łobuz z niego straszny, kopię, stópka którą wytknął jak zawsze ma 6 cm
i ssał namiętnie kciuka podczas usg. Niestety moje wyniki moczu znowu słabe, znowu posiew mam zrobić, pomimo że ten 2 tyg nic nie wykazał, no i urosept 3x2 narazie. ehhh, potem znowu wracałam do domu 1,5h. Mam dość na dzień dzisiejszy poważnie! Mysza dobrze, że wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 18:31
bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata26 wrote:Cześć dziewczyny,
Moje szczęście planowo ma się pojawić na początku września. Mam pytanie, Czy was też męczą bóle pleców w odcinku piersiowym? nie wiem jak sobie z tym radzićStrazaczka1990, Lady Highlander lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Strazaczka1990 wrote:Witajcie.I wybaczcie ...Miałam awarie Neta
dlatego nie zagladala Ale wróciłam :)IDE poczytac co tam się wydarzyło pod moją nieobecność
Jak tam sie czujesz?
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Mysza ja mieszkam rejony pruszcza gdańskiego, więc u nas nie było tak źle z zalaniami, ale lał deszcz równo! Żurawiny niestety nie bardzo moge jeść bo cukrzyca ciążowa, pije herbatkę czasami ale to wiadomo, nie wiem co z tym moczem się porobiło na końcówce, wszystko zawsze pięknie było... może ten urosept pomoże. no a jak coś wyjdzie z posiewu to ginka powiedziała że antybiotyk da.
-
nick nieaktualny