WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychyba wielu facetów tak ma... u nas póki co są pierdoły, próbuję znaleźć pediatrę, to jego zdanie ogranicza się do tego, aby zapisać synka do przychodni rejonowej, do której sam chodzi, niby ok, ale wolałabym poznać opinie na temat lekarzy, nazwisk nigdzie nie ma wypisanych, zawsze można rozważyć inną placówkę, która nie koniecznie musi być daleko. Wybór pierwszego lepszego lekarza z tytułem pediatry mnie nie przekonuje
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Agatia dzisiaj wyniki nie ja bede odbierac a maz, ale propozycja zacna
LRF moj brzuch zaczyna sie nad zlewem wiec czesto pochlapany woda jestjeszcze troche i cala komore zajmie
Moj P tez sie nie interesuje wyborami, ostatnio powiedzial, ze zdaje sie na mnie i ze wierzy ze nie kupuje rzeczy niepotrzebnych tylko to co trzeba, czasem sama sie go zapytam ktory wzor ladniejszy ten czy ten, cos tam odpowie
DZiewczyny moja kolezanka urodziła! termin miala na 9.07 - urodzila coreczke Łucję 3,7 kg 56 cmjest pięęękna i zdrowa
Sabina, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i się dodzwonilam do firmy bo po mojej wiadomości odpisali że paczkę wyślą w przyszłym tygodnia ( ta kiedy?) zadzwoniłam i podziękowałam z zamówienia. Nie chce z nimi mieć nic wspólnego bo niech będzie jakąś wada to rok będę z nimi wojowac. Jutro jedziemy kupić stacjonarnie łóżeczko
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
bisacz wrote:Mój mąż angażuje się tylko w większe zakupy typu łóżeczko czy wózek tzn jego zaangażowanie ogranicza się do organizacji transportu
ale jakoś mi to nie przeszkadza.
Mój mąż jest niezainteresowany zarówno zakupami drobnymi jak i dość sporymi. Teraz chciałabym zmienić auta i jemu to też bez różnicy. Jakie wybiorę takie kupimy. Męczące to. -
nick nieaktualny
-
Ja też w większości rzeczy sama szukałam w internecie i wybierałam. Ale później z mężem jechaliśmy do sklepów i razem wybieraliśmy łóżeczko, fotelik i wózek. A jak kupowaliśmy ubranka, rożek i kocyki to głównie mąż wybierał, chociaż ja się z nim w pełni zgadzałam co do kolorów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia nie strasz ... ciekawe co z tym moim wielowodzie które niby jest a go nie ma hmmm... poza tym podziwiam cię , samemu iść przez świat z 2ka dzieci. Ale rozumiem. Liczę,ze ułoży się wam jednak.
Co do wagi dzieci to spokojnie, ja będąc na usg w 31+6 waga 2130 wg usg 32+5, a teraz na kontroli 32+4 waga też 2140 a wg usg to 34tc. 2 różne sprzęty, 2 różnych lekarzy.
U mnie ubranka też już ułożone w przyszłym tyg mąż łóżeczko przywiezie.
Co do stanika też zamowilam do karmienia w hm teraz promocja 2 za 70zl. 85d. W chwili obecnej taki noszę i trochę Luz w miseczce, czyli w sam raz będzie. Wiadomo,ze po ciąży obwód pod biustem się zmniejszy. Chociaż ja mam tak nisko brzuch ,że do mostka nawet nie sięga.
Także my już przygotowani. Czekamy.. jak to gin mówi ,by chociaz 3-4tyg wytrzymać. Także czekam do 10.08 i moge rodzić. -
nick nieaktualnyAISAK wrote:Agatia nie strasz ... ciekawe co z tym moim wielowodzie które niby jest a go nie ma hmmm... poza tym podziwiam cię , samemu iść przez świat z 2ka dzieci. Ale rozumiem. Liczę,ze ułoży się wam jednak.
Co do wagi dzieci to spokojnie, ja będąc na usg w 31+6 waga 2130 wg usg 32+5, a teraz na kontroli 32+4 waga też 2140 a wg usg to 34tc. 2 różne sprzęty, 2 różnych lekarzy.
U mnie ubranka też już ułożone w przyszłym tyg mąż łóżeczko przywiezie.
Co do stanika też zamowilam do karmienia w hm teraz promocja 2 za 70zl. 85d. W chwili obecnej taki noszę i trochę Luz w miseczce, czyli w sam raz będzie. Wiadomo,ze po ciąży obwód pod biustem się zmniejszy. Chociaż ja mam tak nisko brzuch ,że do mostka nawet nie sięga.
Także my już przygotowani. Czekamy.. jak to gin mówi ,by chociaz 3-4tyg wytrzymać. Także czekam do 10.08 i moge rodzić. -
Angela89 wrote:My stoimy przed kupnem auta, ciężko coś znaleźć teraz
A czas też nas nagli bo musimy już kupić większe auto. Na szczęście mąż tym się zajmuje mi tylko oferty pokazuje.
-
nick nieaktualnyAisak ja tez od 10.08 pozwolilam synkowi wyjsc
A mezowi, dosc bezpruderyjnie, powiedzialam ze bedziemy sie pieprzyc jak kroliki, co by malutki chcial wyjsc
I na spacery dluzsze bede chodzic
Pragne tylko zrobic to gbs i po otrzymaniu wynikow w 38 tc na porodowke, ot taki plan mam. Zobaczymy jaki plan ma nasze malenstwo. -
nick nieaktualnyJej jak Wy się szybko chcecie rozpakowywać. Ja się nie śpieszę. A nawet negocjuje z Małą, żeby parę dni poczekała. Pecha mam takiego, że na cały wrzesień Mojemu Mężowi akurat nq dni porodu wyznaczyli ważny wyjazd (niestety nie może i też nie chcemy by się wycofywał z tego). Chociaż może lepiej by było tak wcześniej.