WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Niestety Mojego Męża wysyłają na ŚDM:/ nie wiem jak ja to przeżyję. Niby mam jechać na ten czas do mamy na wieś, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo będę daleko od szpitala. Już się martwię. A z każdym doniesieniem o zamachach udanych czy udaremnionych świruję coraz bardziej;(:/

Moj tez jedzie na jeden dzien, ale nie bedzie zadnego zamachu !

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nomprzestancie gadac tutaj o jais zamachach bo sie tylko nerowowa a0tmosfera robi, wystarczy ze na kazdym portalu imformacyjnym pelno zdjec i drastycznych opisow....po co nam negatywne emocje w ciazy.. a co ma byc to i tak bedzie i gadanie tutaj na nic sie zda, ayak to wzajemnie sie kazdy nakreca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Byłam na badaniach, zrobiłam też czynnik Coombsa. Ale nie chce mi się jecha dziś po wyniki.

Alinka doskonałe Cię rozumiem. Jak wróciłam do domu to pierwsza noc to B dramat. Cały czas wydawało mi się ze coś złego dzieje. Tak naprawdę względnie dobrze zaczęłam się czuć 2 tygodnie po wyjściu ze szpitala

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Lekarz kazał bo weekend itd mówi, że rzadko się zdarza bo matka natura nie pozwala żeby dzieci doznały krzywdy przy upadkach, ale jednak lepiej zobaczyć...Co za niezdara ze mnie. od tych leków na serce kręci mi się częściej w głowie muszę bardziej uważać :(
    Mysza ja też dziś przywalikam w brzuch. Zagapilam się i wjechała wózkiem z zakupami półkę i z całej siły w brzuch. Bolało :(
    Na razie leżę i czekam aż Karolus się rozkreci.
    Daj znać co Ci powiedzieli

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza wspolcxuje, ja to raz zrobilam sobie szrame na brzuchu kantem piekarnika, innym razem upadlam w wannie, innym polecialam w autobusie :/
    Jak ma Cie to uspokoic to jedz na IP, ja bylam na kontroli u lekarza po ostatnim upadku w wannie, wszystko ok, a lekarz fajnie sie zachowal, uspokoil.

Niestety coraz mniej zgrabne sie robimy i trzeba uwazac, ale ciezkie to jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze dajcie znac na temat tego termometru z gemini, bo nie wiem ktory zamawiac :D
    Ktoras z Was wziela ten skroniowo-uszny niby do wszystkiego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja tez dolaczam sie do pytania o termometr, jakie najlepszy? Co polecacie ?

• esmi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też niezdara bo wszystko mi leci z rąk ... i to dosłownie i coraz gorzej mi się schylać :o , a co do brzucha zazwyczaj zapominam o nim i czasami wózkiem od zakupów pociągnę :/ niezdara to moje drugie imię :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na każdy mój wybór termometru mąż kręcił nosem, więc się zdenerwowałam i kazałam mu samemu wybrać, trochę się tego boję, ale niech poczuje się też odpowiedzialny za wyprawkę :P powiedział, że kupi tradycyjny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupilismy taki:
    http://allegro.pl/bezdotykowy-termometr-4w1-mesmed-mm-007-forst-plus-i5838271272.html

Uzywam poki co na sobie. Wydaje mi sie byc ok :)

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nie mieszczę przy zlewie :( muszę na palcach stawać i opierać brzuch o kant, bo inaczej kuchnię mogę doprowadzić do powodzi :(

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Mam jechać na IP
    Co ja mam powiedziec jak ostatnio we mnie rower wjechalnz calej sily, ale jak masz sie zamartwic jedz na IP. Bedzie dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 13:51

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Wlasnie ja tez dolaczam sie do pytania o termometr, jakie najlepszy? Co polecacie ?
    Ja mam jeszcze taki po córce. Ale to nie ten i który pyta Violet. I naszego tez nie polecam. Sama nie wiem jaki nowy wybrać :(

• Sophia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie na każdy mój wybór termometru mąż kręcił nosem, więc się zdenerwowałam i kazałam mu samemu wybrać, trochę się tego boję, ale niech poczuje się też odpowiedzialny za wyprawkę :P powiedział, że kupi tradycyjny...

czasem to bym chciała, żeby mój partner kręcił nosem... a nie tylko " jak ci się podoba to kup", " jak chcesz"

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Lekarz kazał bo weekend itd mówi, że rzadko się zdarza bo matka natura nie pozwala żeby dzieci doznały krzywdy przy upadkach, ale jednak lepiej zobaczyć...Co za niezdara ze mnie. od tych leków na serce kręci mi się częściej w głowie muszę bardziej uważać :(

no właśnie to tak nieprawdopodobne, żeby dziecku się coś przydarzyło przy upadku, że powinni ciężarne w takich przypadkach od razu kierować na jakiś oddział relaksacyjny i przepisywać ziółka na uspokojenie. W takich momentach na szczęście jedzie się do lekarza tylko dla uspokojenia głowy.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia, mój zwykle mówi "ty masz lepszy gust, zdaję się na ciebie" :P

• Sophia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy, chcę sprzedać samochody. Może któraś wie jak to zrobić skutecznie??

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Na pewno będzie dobrze! !!ale wiem co przezywasz ...sama po swoim upadku najpierw wylam ze strachu a potem przez 2 tyg oglądałam siniaki. ..ale na IP pojechałam dla własnego spokoju

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Sophia, mój zwykle mówi "ty masz lepszy gust, zdaję się na ciebie" :P
    wiesz, gust to zupełnie inna sprawa ale odkąd się pierworodny powił to ja decyduje o rodzaju obuwia, szczepionkach, materacach, przedszkolach, zajęciach dodatkowych, diagnostyce, kombinezonach na zimę, nauce pływania czy jazdy na nartach....
    Jedne rzeczy istotne drugie mniej ale to ja się znów będę zastanawiać czy po kurkę na pierwszy rosołek to jechać w Bieszczady czy wystarczy taka z makro. Czasem po prostu chciałabym sobie takimi rzeczami nie zaprzątać głowy tak jak robi to każdy facet.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
‹‹ 1565 1566 1567 1568 1569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ