WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:"Zanim sie pojawiles". Skusila mnie z racji zawodu, chociaz niewiele ma z nim wspolnego. Jest bardzo lekka ale ma cos w sobie
Agatia maz sie szykowal do pracy i powiedzial o tym ataku.
Nie wiem co myslec o ŚDM. Z jednej strony sie bardzo boje konfliktu religijnego, ale z drugiej co komu do Polski? Większosc nawet nie wie gdzie ona na mapie jest.
Ach, czytalam niedawno, swietna jestTeraz mam druga czesc "Kiedy odszedles" i jest troszke inna, musze sie wciagnac
,
-
dziewczyny- chcę zamówić staniki do karmienia i mam pytanie- o ile cm tak pi razy drzwi urósł Wam biust po porodzie? Bo nie wiem jak dobrać rozmiar- na szkole rodzenia mówili, że rośnie o 2 rozmiary, ale skoro mam b to mam zamówić d? Jestem na tej polecanej przez Was stronie rafiolka- już się pomierzyłam, ale dalej nie wiem jak to okreśłić ;/ Zamawiałyście usztywniane czy miękkie? help !
Dziewczyny wizytujące- trzymam kciuki- na pewno będzie wszystko super!! -
Agatia
Właśnie dlatego mam dylemat czy to nie za późno w tak zaawansowanej ciąży, w sumie żaden ząb mnie nie boli i to mnie hamuje przed wizytą.
A lekarz, no fakt młody i cierpliwy, aż tak głupio mi o takiej godzinie do ginekologa chodzić hihino ale skoro tak przyjmuje
-
nick nieaktualnyJak wrócę do domu to też czeka mnie pranie wózka i fotelika, bo ubranka już poprałam. Od 36tc odstawiam magnez na rzecz wapnia, będę robić porządki gdzie się da, piłkę i seks włączę w codzienny grafik. Mąż mi ucieka 22sierpnia prawdopodobnie na 3 dni w delegacje. Ale mówi, że to zalezy co powie ginekolog. Jeżeli będę już prawie na gotowca to nie pojedzie
Skali89 lubi tę wiadomość
-
Claudiuszek
myślę, że to sprawa indywidualna jak komu biust urośnie. Ja bym wolała, żeby mój stał w miejscu, a też chcę zamówić staniki zwykłe do karmienia i nie mam pojęcia jaki rozmiar.
Około miesiąc temu jak kupiłam stanik to był rozmiar 90 E, a przed ciążą nosiłam 75 G - masakra. -
nick nieaktualnyClaudiuszek ja zamówiłam rozmiar większe ale takie elastyczne nie usztywnione mocno z H&M nie mam pewności jak to wyjdzie po porodzie.
Wózek i fotelik mamy nowe i póki co rozpakowałam je i się wietrzą z tydzień już. Nie mam pojęcia jak to prać i czy prać? W końcu będzie wyprana pościel itd. No to teraz będę myśleć... -
nick nieaktualnyPowodzenia na wizytach.
Ja zaczne pranie w przyszlym tygodniu, ale musze w koncu zrobic zamowienie w gemini, jak u Was z tym termometrem?
Ogolnie tez mam slabszy dzien, od wczoraj brak humoru, jeszcze ten atak w Nicei, masakra jakas
Czlowiek czuje sie taki bezsilny, jak nie moze czegos kontrolowac, a niestety takich rzeczy poza nasza kontrola jest mnostwo.
Ale musimy byc dobrej mysli, to tez ma duze znaczenie -
nick nieaktualnymnie już siedzenie w domu nudzi, chciałabym się wybrać gdzieś za miasto, ale szybko się męczę i od dłuższego chodzenia w brzuchu ciągnie, nie mam pomysłu co robić, dziś miałam po obiedzie wybrać się na miasto, zobaczyć za jakimś szlafrokiem na lumpie, kupić kosmetyczkę w rossmannie póki jest promocja, a potem podskoczyć do męża do pracy i wrócić samochodem, ale wyglądam trochę jak kupa i nie wiem czy się pokazywać w takim stanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mnie już siedzenie w domu nudzi, chciałabym się wybrać gdzieś za miasto, ale szybko się męczę i od dłuższego chodzenia w brzuchu ciągnie, nie mam pomysłu co robić, dziś miałam po obiedzie wybrać się na miasto, zobaczyć za jakimś szlafrokiem na lumpie, kupić kosmetyczkę w rossmannie póki jest promocja, a potem podskoczyć do męża do pracy i wrócić samochodem, ale wyglądam trochę jak kupa i nie wiem czy się pokazywać w takim stanie
I weny nie mam, czekam aż córka wstanie i może się ruszę..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u mnie też lodówka pusta, na obiad robię zupę serową, a jutro najwyżej wybierzemy się na jakieś większe zakupy. patrzę się w lustro i coś przydałoby się zrobić z tymi włosami, bo po porodzie będzie tylko gorzej. Farbujecie w III trymestrze?
Ja się farbuje cała ciążePoprzednią też się farbowałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u mnie też lodówka pusta, na obiad robię zupę serową, a jutro najwyżej wybierzemy się na jakieś większe zakupy. patrzę się w lustro i coś przydałoby się zrobić z tymi włosami, bo po porodzie będzie tylko gorzej. Farbujecie w III trymestrze?
Ja mam zamiar pójść w sieprniu jakoś pierwszy, drugi tydzień.