X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    "Zanim sie pojawiles". Skusila mnie z racji zawodu, chociaz niewiele ma z nim wspolnego. Jest bardzo lekka ale ma cos w sobie :)

Agatia maz sie szykowal do pracy i powiedzial o tym ataku.
    Nie wiem co myslec o ŚDM. Z jednej strony sie bardzo boje konfliktu religijnego, ale z drugiej co komu do Polski? Większosc nawet nie wie gdzie ona na mapie jest.

Ach, czytalam niedawno, swietna jest :) Teraz mam druga czesc "Kiedy odszedles" i jest troszke inna, musze sie wciagnac ;),

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- chcę zamówić staniki do karmienia i mam pytanie- o ile cm tak pi razy drzwi urósł Wam biust po porodzie? Bo nie wiem jak dobrać rozmiar- na szkole rodzenia mówili, że rośnie o 2 rozmiary, ale skoro mam b to mam zamówić d? Jestem na tej polecanej przez Was stronie rafiolka- już się pomierzyłam, ale dalej nie wiem jak to okreśłić ;/ Zamawiałyście usztywniane czy miękkie? help !

Dziewczyny wizytujące- trzymam kciuki- na pewno będzie wszystko super!!

mhsvi09k4211dm8g.png

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    Właśnie dlatego mam dylemat czy to nie za późno w tak zaawansowanej ciąży, w sumie żaden ząb mnie nie boli i to mnie hamuje przed wizytą.

A lekarz, no fakt młody i cierpliwy, aż tak głupio mi o takiej godzinie do ginekologa chodzić hihi :D :P no ale skoro tak przyjmuje ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wrócę do domu to też czeka mnie pranie wózka i fotelika, bo ubranka już poprałam. Od 36tc odstawiam magnez na rzecz wapnia, będę robić porządki gdzie się da, piłkę i seks włączę w codzienny grafik. Mąż mi ucieka 22sierpnia prawdopodobnie na 3 dni w delegacje. Ale mówi, że to zalezy co powie ginekolog. Jeżeli będę już prawie na gotowca to nie pojedzie

Skali89 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek
    myślę, że to sprawa indywidualna jak komu biust urośnie. Ja bym wolała, żeby mój stał w miejscu, a też chcę zamówić staniki zwykłe do karmienia i nie mam pojęcia jaki rozmiar.
    Około miesiąc temu jak kupiłam stanik to był rozmiar 90 E, a przed ciążą nosiłam 75 G - masakra.

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol jak tak wyznacza godziny wizyt, to co zrobisz, jak nic nie zrobisz :-D ja u swojej pani dr mam wizyty koło 15, dzisiaj też mam tak być w szpitalu, ale kiedy zrobi mi USG zobaaczymy. Zależy czy będzie spokój, czy Meksyk na oddziale ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek ja zamówiłam rozmiar większe ale takie elastyczne nie usztywnione mocno z H&M nie mam pewności jak to wyjdzie po porodzie.

Wózek i fotelik mamy nowe i póki co rozpakowałam je i się wietrzą z tydzień już. Nie mam pojęcia jak to prać i czy prać? W końcu będzie wyprana pościel itd. No to teraz będę myśleć...

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia on przyjmuje chyba od 14-15 tylko zawsze jak się umawiam podczas wizyty na nastepna to wolne ma juz tylko godziny 'nocne' ;)

Oby był spokój co byś za długo czekać tam nie musiała :)
    Ja to nawet nie wiem jak tam oddział wygląda i w ogóle co i jak :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach.

Ja zaczne pranie w przyszlym tygodniu, ale musze w koncu zrobic zamowienie w gemini, jak u Was z tym termometrem?

Ogolnie tez mam slabszy dzien, od wczoraj brak humoru, jeszcze ten atak w Nicei, masakra jakas :(

Czlowiek czuje sie taki bezsilny, jak nie moze czegos kontrolowac, a niestety takich rzeczy poza nasza kontrola jest mnostwo.

Ale musimy byc dobrej mysli, to tez ma duze znaczenie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nowego wózka i fotelika nie pralam ale wózek dość długo się wierzył

mysza0406 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie już siedzenie w domu nudzi, chciałabym się wybrać gdzieś za miasto, ale szybko się męczę i od dłuższego chodzenia w brzuchu ciągnie, nie mam pomysłu co robić, dziś miałam po obiedzie wybrać się na miasto, zobaczyć za jakimś szlafrokiem na lumpie, kupić kosmetyczkę w rossmannie póki jest promocja, a potem podskoczyć do męża do pracy i wrócić samochodem, ale wyglądam trochę jak kupa i nie wiem czy się pokazywać w takim stanie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko znajdę w miarę wygodną pozycję to muszę do toalety wrrr...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie już siedzenie w domu nudzi, chciałabym się wybrać gdzieś za miasto, ale szybko się męczę i od dłuższego chodzenia w brzuchu ciągnie, nie mam pomysłu co robić, dziś miałam po obiedzie wybrać się na miasto, zobaczyć za jakimś szlafrokiem na lumpie, kupić kosmetyczkę w rossmannie póki jest promocja, a potem podskoczyć do męża do pracy i wrócić samochodem, ale wyglądam trochę jak kupa i nie wiem czy się pokazywać w takim stanie :P
    Spoko ja muszę się wybrać na zakupy bo lodówka straszy światłem :P I weny nie mam, czekam aż córka wstanie i może się ruszę..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    O nie właśnie dostałam sms od smyka że ceny wyprzedażowej doliczaja jeszcze 20% kuszą strasznie
    angela a to jakiś jeszcze kod trzeba wpisać na to 20%?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też lodówka pusta, na obiad robię zupę serową, a jutro najwyżej wybierzemy się na jakieś większe zakupy. patrzę się w lustro i coś przydałoby się zrobić z tymi włosami, bo po porodzie będzie tylko gorzej. Farbujecie w III trymestrze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    angela a to jakiś jeszcze kod trzeba wpisać na to 20%?
    Tak, dostałam kod sms

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie też lodówka pusta, na obiad robię zupę serową, a jutro najwyżej wybierzemy się na jakieś większe zakupy. patrzę się w lustro i coś przydałoby się zrobić z tymi włosami, bo po porodzie będzie tylko gorzej. Farbujecie w III trymestrze?

Ja się farbuje cała ciąże :P Poprzednią też się farbowałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek ile czekałaś na tulisia z modenexu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się coś zmobilizować nie mogę i kolor nie siada tak jak przed :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Ja mam zamiar pójść w sieprniu jakoś pierwszy, drugi tydzień.

‹‹ 1563 1564 1565 1566 1567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ