WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja się farbuje cała ciąże
Poprzednią też się farbowałam
Ja chodzę do fryzjera.. i mnie troche moja dziewczyna wkurzyła, bo poprosiłam ją o zamówienie farby bez amoniaku na kolejną wizytę, a ona zamiast farby pokazuje mi super ekstra olejek, dzieki ktoremu farba na głowie ma byc 15 minut zamiast prawie godziny...
zgodziłam się, ale mimo to robiła mi zwykła farbą. Co prawda nie ma tam dużej ilości amoniaku, ale mimo wszystko chciałabym to ostatnie farbowanie mieć bez amoniakowe.
Farba i tak bardzo szybko mi się spłukuję i własciwie po dwóch tygodniach wyglądam jakbym nigdy w życiu farby nie miała na głowie. -
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:na pewno nie krócej niż 5 dni ;/
Foxik ja nawet specjalnych masek nie mam... szampon i odżywka.. zazwyczaj glisskur pryskana, ale musze wam polecic i zrobić kryptoreklame jednej firmie! SENS.US. Ich produkty do włosów sa mega, ekstra, super fajne.
Miałam szampon do włosów blond. On jest z płukanką. Na okres ciąży przestałam używać(nie wiem czemu), ale efekty miałam super. I stosuje przynajmniej 2 x w tygodniu fluid silky smooth. Jesli ktos prostuje i suszy często (ogolnie o wysokie temperatury chodzi) to mocno polecaaam! Stan włosów bardzo mi się poprawił i mniej mi się niszczą podczas zabiegów na wysokich temperaturach. -
violett wrote:Dziewczyny, ktoras z Was zamowila taki termometr z gemini?
http://www.aptekagemini.pl/termometr-microlife-ifr-100-skroniowo-uszny.html
I faktycznie bedziecie mierzyc nim wszystko, tj. temperature dziecka, ale tez wody, mleka, itp.?nie widze obecnie na gemini tego modelu
-
mmargol wrote:Agatia on przyjmuje chyba od 14-15 tylko zawsze jak się umawiam podczas wizyty na nastepna to wolne ma juz tylko godziny 'nocne'
Oby był spokój co byś za długo czekać tam nie musiała
Ja to nawet nie wiem jak tam oddział wygląda i w ogóle co i jakja mam iść po ginke na 3 pietro, a usg zrobi mi na 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnie Mysza... Połóż się na chwilkę i odpocznij. Jak ból nie przejdzie to zadzowń po męża i pojedźcie na IP, a jak minie to nic się nie martw. Maleństwo się rusza, strachu się na pewno najadłaś, ale brzuszek nie miał uderzenia, więc to raczej powinno być pocieszające, a nie stresujące :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto jeszcze bardziej stresuje Twoje maleństwo. Easy... bierz głębokie oddechy nosem i wypuszczaj ustami, żeby dzieciątko więcej tlenu dostało i się nie łam. Na brzuch nie upadłaś a to najważniejsze. Wiem, że się wystraszyłaś, ale nie stresuj już się. Odpocznij lepiej i pogadaj z dzieckiem :*
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Anka ja Cię proszę, nie czytaj
ja z synkiem od 30tc żyłam w przeświadczeniu, że mój dzieć ma dużą hipotrofie, rozbieżności między głową a brzuszkiem ogromne na USG, waga poza siatką. A urodził się wcześniej z wagą prawie 2600g bez cech hipotrofii. A przeczytałam w szpitalu google na ten temat wzdłuż i w szerz
Poza tym moja Liwcia w 30+1 waga 1470-1530g i mam wpisane 48 centyl.
Juz nie czytam, mala bedzie zdrowa!!!agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Kochana nie czytaj! przypływ są dobre? jaki u was dzieciątka w rodzinie się rodzą jacy wy byliście duzi. A przedewszystkim weź pod uwagę błąd pomiaru on działa w 2 strony. Mojej córce szacowawali w 30tc na wagę 1900 A urodziła się 1650. W twoim przypadku może być na odwrót.
. Wiec mala rosnie po nas, akurat ma czkawke
.
Angela89 lubi tę wiadomość